- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Aktív témák
-
Reno7
senior tag
Mindenkinek köszönöm a válaszokat a szobás kérdésben
-
Reno7
senior tag
Sziasztok
Nem találtam jobb topicot erre,adott egy tetőtér szoba amibe egy számítógéppel összekötött hangrendszer(5.1) kerülne,mellékelt rajz alapján szerintetek hogyan lehetne elrendezni? -
Reno7
senior tag
Egyáltalán nem feszül,a kábelekre meg nagyon vigyázok,nem hiszem hogy ez lenne a baj,az a baj hogy nem csak pillanat jel volt,mert többször is kinyomtam mire megjavult,~fél órája ment,és nem volt különösebben meleg...átlagosnak éreztem
Amúgy ez volt az első alkalom,de kicsit megijesztett mivel nem ez az első rendszer itthon,és eddig ilyet nem tapasztaltam,nem örülnék neki hogyha gond lenne valamelyikkel -
Reno7
senior tag
Nektek volt már olyan hogy filmet néztetek,és hirtelen kegyetlenül elkezdett sípolni a rendszer?
Kikapcs-bekapcs,és megy tovább normálisan.
Onkyo TX-SR304E - Jamo s406 -
Reno7
senior tag
Sziasztok
Jamo s406 hangfalrendszerhez megfelelő lenne egy Onkyo TX-SR304? Leginkább a hangzás számítana,a Yamaha 363asát sajna sehol sem láttuk,ezért kellene valami alternatíva,vagy még a Pioneer 417ese. Az ilyen HDMI meg hasonló bemenetek nem számítanak. Remélem van aki ma tudna válaszolni -
Reno7
senior tag
Nem éppen erősítő,de nem találtam alkalmasabb topikot. Valakinek van tapasztalata ezzel az állvánnyal kapcsolatban? Szeretnék venni egy pár állványt a hátsó hangfalaknak,de csak max. 10k lenne rá :S
-
Reno7
senior tag
válasz
modflow #3238 üzenetére
Nem. Nekem múltkor hárman álltak 2m-re,én kicsit feltekertem a hangerőt és nemszóltak,mivel valszeg nem dísznek rakták ki,nem olyan mint otthon,de nadjából hallod hogy milyen...
A coax és a toslink bemenet között van valami minőségbeli különbség?Vagy bármelyiket nyugodtan használhatom?
-
Reno7
senior tag
1. Őőő igaz
nemjól mondtam...nekem gyári hibás az integrált hangkari,és gyak csak simén xarul szól rajta a hang,minden csatornán,a mikrofon meg búg
2. Nem Xfire gondoltam konkrétanhanem csak vmi olyanra ami támogassa a DTSC-t,és ezt a zikszefi nem adja meg
...bár egy ilyen karitól ellehetne várni szerintem.Csak sajna az én cuccaimhoz már nemnagyon van olyan alaplap ami támogatná ezt a funkciót,rendszert meg nem akarok cserélni.
-
Reno7
senior tag
Aham,értem akkor
MegnyugodtamViszont szembesülnöm kellett egy másik problémával :S,ahoz hogy a játékok is rendesen térben szóljanak necsak sztereóban,ahoz a játéknak támogatnia kell a DDL/DTSC-t
De ha jóltudom ez nem kérdés ha a támogatja ezeket,ha télleg így van,akkor viszont tudtommal csak a Xonar és AuzenTech hangkariaival lesz működőképes így a rendszer
csak persze ezeket sem kilóra mérik
Erről esetleg tudsz vmit?
-
Reno7
senior tag
Ennek örülök akkor
Miért is nincs jelentősége a hangkártyának?
Azért mert úgyis az erősítő küldi szét a hangot amilyenre kell?Csak mert örülnék neki hogyha nem kéne hangkarira költeni
Az nemgond hogyha pl a [front/hátsó/center] és a mélyláda különböző márkájú?Nemszámít az erősítőnek ugye? -
Reno7
senior tag
És esetleg egy Yamaha RX-V363 erősítő a pio helyett?
A mélyláda majd később lesz...egyenlőre ennyi a keret -
Reno7
senior tag
Hali
A szgéphez szeretnék hangrendszert építeni,főként zene,film,játékokra,szal úgy mindenre,eddig két lehetőséget látok:
Magnat Monitor 990 set+Pioneer VSX-417
Logitech Z-5500
Igazándiból az lenne a kérdésem hogy szerintetek egy 3,50mx4m -es szobába melyik az ideálisabb? Vagy hogy egyálltalán melyik szól jobban?
Sajna nem vagyok otthon a témában
Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest