- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
Aktív témák
-
Ninoka
tag
válasz
viktor82 #3788 üzenetére
Mivel az erősítődön van 2 optikai, és 2 koax digitális kimenet, a hangkártyádon meg van 1-1 optikai és koaxiális digitális kimenet, így tök mindegy, hogy milyen kábelt veszel hozzá, mind a kettő jó, a koax is, meg az optikai is. Én azt venném amelyik olcsóbb. Egyébként a Pyzoo által ajánlott optikai kábel elég jó áron van, én még anno sokkal drágábban vettem.
-
Ninoka
tag
válasz
viktor82 #3781 üzenetére
Azattól függ, hogy milyen kimenete van a PC-d hangkártyájának. Ha van digitális koax (SPDIF) kimenet rajta, akkor én azzal kötném össze, mert az csak egy kábel. Ha nincs olyan, akkor simán bedugod a hangkártya kimeneteibe a jack dugókat a megfelelő helyekre, a másik végét meg az erősítő 5.1 bemenetére. De ez így sokkal több kábel, és nem is érdemes túl nagy távolságra így elvinni a jelet. A digitális kimenettel nincs gond, azt elviheted akár 10 m-re is, és csak egy rca-rca kábel kell hozzá, és kevésbé érzékeny a külső zavarokra.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Hegesztés topic
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS RT-AC68U
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest