- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
mcdokika
tag
NA vettem egy duplán árnyékolt RCA-jack átalakitot aranyozott végüt, végül is maradtam ennél az erősitőnél , el is hoztam, holnap instalálom.Tegnap a régi házimozi szettre rákötöttem a notebookot, igaz már késő volt , nem tudtam megdöngetni de nem sistergett semmi ilyesmi.Majd nagy hangfalon adja ki magát.VEttem hangszóró kábelt is.
Köszi a segitséget. -
mcdokika
tag
"I looked this up for another member a few weeks ago and as I recall the 363 will only pass video thru hdmi, not audio. You need the 463 or higher for audio. So, you need a digital cable (coax or toslink) for audio. "
Ezt találtam én is egy fórumon, nem értem ha bemegy az a rohadt hangjel mért nem képes kezelni :S
Ha tudom akkor 463 at rendelek, 19 el lett volna drágább, igy marad az RCA. -
mcdokika
tag
Egy multimédiás notebookról van szó, de nincsen semmi szines szokásos (5.1 es ) kimenet,
"Bluetooth, Wifi, Gigabit Lan, Webcam, Firewire, HDMI, eSATA, 3*USB, Express Card, D-Sub
• 1 Mikrofon bemenet, 2 fülhallgató kimenet
Ezek jönnek szóba hangátvitelre.A hang átmegy a tv re erősitő nélkül azt próbáltam.De mikor összeszerelem már nem lesz lehetőségem kábelt venni utólag hétvégén és ezért szeretnék előre felkészülni
Ha nem megy a 363 on a hang, akkor még a fülhallgató jack kimenet jön szóba, az megosztva ilyen elosztóval és azt jobb balba bevinni ?
Kábelből majd csatlakozóst kell venni vagy sima hangfalkábelt,ilyen becsiptetős megoldás lesz ? -
mcdokika
tag
5954 re tudnátok valamit írni ? Kábelezésről esetleg?
-
mcdokika
tag
Sziasztok!
Régi álmom válik valóra a héten, elhozom életem első erősítőjét, Yamaha RX-V363 , választottam hozzá két YAMAHA NS-777 hangszórót.Az imént olvastam bele a 363 al kapcsolatos hozzászólásokba, olyan nagyon rossz nem lehet úgy tünik.Ez egy jó házimozi alapja lehet, a NS 777 eket frontnak ajánlja a Yamaha, nekem szerintem egy jó darabig csak ezek lesznek.
Kérdésem, mivel soha nem volt erősitőm és hangfalam, felteszem a nagy kérdést, kábeleket kapok e hozzá ? Ha nem akkor milyet érdemes venni ? Tehát 1 erősitő, 2 hangfal.
A HDMI kábelek már megvannak, a notebookról az erősitőbe, onnan a tv be, gondolom ez igy müködni fog.
Bárminemü segitséget szivesen fogadok, kezdő vagyok abszolút audio téren, előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest