- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Yany
addikt
Nem akarok offolni, csak hátha érdekel valakit, hogy 2 db Orion HS-200-as hangfalamtól megválnék. A részleteket privátban megbeszélhetjük, vagy [errefelé] lehet még nézelődni...
ON
-
Yany
addikt
Hozzáértőbbeket kérdeznék: egy ilyen hangfalpárért 22e Ft mennyire korrekt ár?
[Clatronic LB-796]És ezzel szembeállítva jobb, vagy rosszabb az alábbi cucc 29e Ft-ért?
[Jamo S406]Köszi előre is.
-
Yany
addikt
Márcsak a 29e Ft-os Jamo S406 hangfalaknak is 26-os a mélyük, ebben a szettben meg a mélyádának is csak 20-as van. Hümm. Lehet, hogy csak én vagyok úgy vele, hogy egy minőségi stereo szett sokkal nagyobb élmény, mint ezek az 5.1-es cuccok? (egy egyszerű yamaha 363-as erősítővel csak picit több ennél az árnál (40+29)) és szerintem kenterbe veri a 2 csatorna ellenére is. Na meg később bővíthető is. De lehet, hogy tévedek...
-
Yany
addikt
Felvilágosítanátok egy kezdőt? (egen, ez én volnék
)
Szóval mi ez az impedancia dolog? Mit jelent, ha egy erősítő 4-6-8 ohmos és melyikkel jár jobban az ember? Ugyanez a kérdés hangszóróra is igaz: mi a jobb, ha 4,6 vagy 8 ohmos, és mivel jár ez a paraméter? Ezen paraméter alapján illik a hangfalakat összepárosítani az erősítővel, vagy ennek nem kell egyeznie? Illetve egy szettben, ha a két front 4 ohmos, akkor a surround-oknak is illik, vagy mind1?
Tudom, hogy nagyon kezdő kérdések, ezért is köszönöm a türelmet és a válaszra szánt időt.
Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest