- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #5911 üzenetére
Ja, nem tudom melyiknek miben más a hangja. Papíron a jvc picit asszem jobban torzít.
Ezek nem egy űberkategóriás cuccok.
Van itthon egy régebbi sony surround erőlködő, nem mondanám hogy szar, de van egy kis jvc mini az se szar, de a hangfalai miatt kicsit gáz, magnattal szebb hangja van, de nem vetettem őket össze.
A kocsiban sony fej van, igaz azért mert nem hozták a kenwoodot, na ott pl. szebb a sony hangra mint a pioneer, amit előtte szedtem ki(tudom hogy nem jvc, csak úgy mondom)
A tartósságot meg hasonlóra saccolnám. -
Ninoka
tag
válasz
Barthezz2 #5883 üzenetére
Egyébként amíg működött ez a Sony erősítő amiről beszéltem, addig nagyon jól szólt, jobban mint az én Yamaha RX-V459-es erősítőm. Pedig a hangfalak sem voltak nagy számok, és szub sem volt hozzá. Viszont a pontos tipusát nem tudom. De nem olyan mint amit te linkeltél ide.
-
Ninoka
tag
válasz
Barthezz2 #5882 üzenetére
Az akár zárlat is lehet a hangfalkimenetek környékén, vagy a biztosíték
Először én is erre gondoltam, de miután kuhúztam minden kábelt az erősítőből, így kizártam minden olyan lehetőséget ami az erősítőn kívűlről származó probléma lenne, így maradt az, hogy maga az erősítő adta meg magát. Szétszedtem az erősítőt, egy helyen van egy pici égett szaga, de nem jelentős, ránézésre pedig nem látszik semmi..
-
Ninoka
tag
válasz
Barthezz2 #5878 üzenetére
Én alapból nem vennék használt dvd,vagy cd lejátszót, mert nem lehet tudni, hogy mennyit használták. Ezekenek a leggyengébb pontja az olvasó fej, aminek azért véges az élettartama. A Sony-ról sincs túl jó tapasztalatom. Eddig egy Sony cd lejátszó és egy Sony magnódeck volt a birtokomban, de mindkettő megadta magát pár éven belül. Nemrég pedig egy barátnőm Sony hm erősítője adta be a kulcsot, igaz, az már 10 év körüli lehetett. Nem is hallgattuk hangosan, csak filmet néztünk, egyszer csak oltári nagy pukkanás minden hangfalból, és azóta ha bepakcsolod, egyből kiírja, hogy safe, vagy valami hasonló. Először azt hittem, hogy valamelyik hangfal a bűnös, lekötöttem róla mindent, de így is kiírja, és nem is reagál semmi gombnyomásra, csak kikapcsolni lehet.
De egyébként úgy összességében megér annyit pénzt, persze csak ha minden jól működik!
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden, ami Unreal Engine
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest