- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Nemrég vettem a Yami RX-v663-as erősítőmet.Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy szabad-e üresjárásban(nincs hangszóró rákötve) használni 1 csatornát?Jelenleg nincs aktiv subom és a meglévőt a SBR-bemenetére/kimenetére(pcről) kötöttem rá.Az SBL maradt üresen, így nemtom szabad-e használni!?
-
kovi831
aktív tag
Na végre majdnem 3 hét után megérkezett a RX-v663-as erősítőm.Nem csalódtam benne,nagyon brutálisan szól...a subot nem tudom rákötni mert az nem aktív , de végülis van 2 kihasználatlan csatorna, ezzel is meg lehetne hajtani...bár nem is igen lesz rá szükség.A "zónás" részét még nem használtam, de fűnyírás
közben még jó lehet.
-
kovi831
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég rendeltem meg a Yamaha RX-V663-at.
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy jól döntöttem-e?
Igaz, korábban Denon-párti voltam, akkor úgy voltam vele, h csak zenére(szinte) kell a cucc.
De nemrég rájöttem(korábban leszartam), h filmeknél nagyon ütős lehet az 5.1.
Ez a yami azért zenére(trance,disco,rock) se lehet olyan rossz!? -
kovi831
aktív tag
Hát nemtom...ami nekem van erősítő az 5.1es(aszem) és mégis meghajtja a subládát!
A MacAudio-ba nincs erősítő, de szerintem ezt meg lehet oldani.
Autós erősítő hozzá?vagy esetleg egy stereo erősítő nemjó hozzá?
Amúgy az erősítőmet mindenre(filmre is) használom, meg zenét is inkább 5.1be hallgatok. -
kovi831
aktív tag
Nekem meg az is fontos, hogy akusztikus hangja legyen mint a Denonnak!
Nemtom ennek az Onkyo-nak milyen a hangzása?
Én hallgatok mindenféle zenét(rock,metal,disco,trance), nekem az is fontos h egy Mike Oldfield kocert is szépen szóljon rajta, mert az ilyenben sok a vokál...stb...
Meg ez hol van, hová kéne elmennem, h megtudjam halgatni? -
kovi831
aktív tag
válasz
Winzsolt #2640 üzenetére
Köszi a gyors válasz(oka)t!
De mennyibe lenne az a Yamaha erősítő így használtan?
Meg mennyibe került ez újonnan?(Csak, hogy tudjam ez melyik kategóriába tartozik)Egy másik probléma:
Az egyik jamo hangfalam magasát véletlenül kinyírtam.
Esetleg meg lehet vhol tekercseltetni?(vagy esetleg beszerezni)Szerk:Ja,csak most figyeltem hogy Onkyo.
-
kovi831
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy milyen márkájú erősítőt vegyek?
Az a lényeg, hogy 6x100W-os(5.1HM) legyen minimum!
A Denon és a Yamaha erősítő érdekelnének, sajnos a H/K anyagilag nem...amugy az első kettőre 70-80 ezer forintot szánnék!A hangfalaim :
4db Jamo Studio 180(100/170W),
egy kétutas Ultimate(100W) center
és egy MacAudio reflex 130(200/400W)A mostani erősítőm egy Thomson dpl660Ht(5x100W+150W sub elvileg),ezzel az a bajom,h
DVD lejátszóról vagy Deck-ről semmi hangkép...magas és a mély nem nagyon érződik,+ tompa közép. 6 Csatornás módban nem is tudok hangszínt állítani csak Stereoban, de ígyse valami nagy durranás...a régi 2x50W-os Videoton erősítőm az leszólja!
Régebben(kb 3-4 éve) amikor vettem nem igen volt pénzem ilyen cuccokra, ezért döntöttem akkor a Thomson mellett...ráadásul akkor még azok a kis szürke dobozok voltak meg hozzáMost 1 féléve volt szerencsém használtan venni Jamo+1 Ultimate hangfalakat, szerencsére olcsón megúsztam (35e), igaz Gyöngyösről kellett elmenni Győrbe de megérte...azért már jobban szólt a rendszer ezekkel a hangfalakkal,de DVD-ról
míg mindig nulla hangszín.Így maradt a PC-s megoldás vettem egy X-FI-t(ezzel már egész jó, de a live hangkari nem volt neki elég)...úgy gondoltam ,h veszek egy erősítőt is , ne keljen má' a PC-t bekapcsolni ha zenét akarok halgatni!Én amúgy a Denon felé hajlok, csak tudnom kéne az összes hibás széria típusszámát!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- nVidia tulajok OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest