- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Ninoka
tag
válasz Owerlord #6188 üzenetére
Jók a Yamahák! Nekem egy RX-V 459 van, ez kicsit régebbi, mint amit te választottál. Egyetlen bajom vele, hogy az enyémen még nem lehet állítani a mély és magas hangokat az összes csatornán, csak a két fronton. De az újabbakon állítólag már lehet. Ja, és csak az előlapon állítható, távirányítóról nem. Ezen kívül semmi rosszat nem tudok mondani róla. Szerintem jól is szól, meg nem is csúnya. Persze ez mind szubjektív, dolog. Nekem bevált. 2 Heco Victa front van hozzá, két Magnat háttér, 1 Magnat center, meg egy Magnat sub. Igaz, hogy panelben használom, de ide így is sok.
70-30%-ban használom filmre és zenére. TV-t is ezzel nézek. Nagyon jó elektronika van benne. Sima sztereó RCA kábellel van összekötve a TV-vel, és nagyon jól szétosztja az 5+1 csatornára (persze ha megfelelő hangja van a filmnek). És a távirányítója programozható. Ezt az egy távirányítót használom mindenhez (tv, dvd, erősítő) -
róbert gida
tag
válasz Owerlord #6583 üzenetére
Nos sokkal több dekódert tartalmaz mint a kicsi több csatlakozó HDMI-ből 4 be 1 ki,IPOD dokkoló bemenet WMA dekóder stb.....Dolby True HD dekóder és DTS HD master audió dekóder a kicsi csak Hd kompatibilis és nincs 6.1 dekódere sem .Persze attól is függ mire kötöd vagy mivel kötöd össze majd csak mozizás vagy inkább zene (arra a sima sztereó a legjobb).Ki tudod e használni a HD lehetőségeit és a IPOD dokkolóét.Illetve a sok dekóderre egyáltalán lesz-e szükséged?
[ Szerkesztve ]
Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!
-
róbert gida
tag
válasz Owerlord #6591 üzenetére
Ha a számítógépeden van HDMI akkor csakis a nagyot (én mindenképp azt venném) vedd meg ! Persze ha a pénztárcád engedi .Egyébként nekem 463-as van sajna azon csak három HDMI van 2 be 1 ki de már ez sem rossz .A sok dekóder pedig csak kompatibilisabbá teszi a masinát .Ennél az árkategóriánál már nem szoktak kispórolni semmit.
[ Szerkesztve ]
Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- GTA V
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest