Aktív témák
-
Roob16
csendes tag
Sziasztok!
Most hangsugárzók választása előtt állok. Yamaha RX v363 -hoz (csak úgy nagyvonalakban) milyen hangsugárzót ajánlanátok? Márkák... melyek jobbak, esetleg milyet ne vegyek? Ti milyet használtok? Tapasztalatok? (Erősítő: 5*105W 4OHM.) Most azon gondolkozom, hogy csak a centert és a két surrandot veszem meg. A front meg a sub később. Majd felépül lassan (de biztosan) a rendszer. Most úgy 20 - 30 ezret szánnék rá.
Elnézést,hogy csak így nagyvonalakba kérdem, de anny féle fajta van, hogy nem igazán tudok választani és nem tudom mi szólna jól. Csak néhány alternatíva kéne (pl márka, hány W-ost...) amivel szűkíteni tudnám ezt a tág kört.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Roob16
csendes tag
Sziasztok! Még egy kérdésem lenne. Hangsugárzókat nézegetek most az erősítőhöz. Ezzel az impedanciával állok még hadilábon. Nagyjából már kezdem érteni, de inkábbb rákérdezek konkrétan. Ha az erősítő 4ohmos és én 6ohm-os hangszórókat teszek rá akkor mivan?
Erősítő: Maximum kimenő teljesítmény: 5 x 105 Watt (4 ohm, 1kHz, 0,7% THD)
Hansugárzó: Maximális teljesítmény: 150 Watt
Frekvencia-átvitel: 80 Hz - 30 kHz
Impedancia: 6 Ohm -
Roob16
csendes tag
válasz
El_Gringo #3705 üzenetére
Jobb, ha van pénzed rendesen megépíteni. Nekem azt mondták, hogy jobb egy 5.1 rendszer jól megépítve, mint egy 7.1 es nem megfelelően. És nem csak arról van szó hogy most +2 hangfal még Xezezer. Meg énnálam a pénz dominál. Nekem nem ér meg annyit mint amennyi pluszt tud adni a 7.1. Nyilván akinek van sok pénze az aztmondja mérne, jöjjön, lehet hogy nem tudom teljesen kihasználni, dehát... És igaza van. De én pl nem állok azér úgy anyafilag.
-
Roob16
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Nem igazábol nincs ennyi pénzem rá
csak gondoltam ha a 7.1 nagyot dob rajta és sokkal jobb a hangzás akkor talán még hajlandó lennék ennyit rá szánni. De ahogy írtad is hogy "nem látod sok értelmét a 6.1nek" ... -meg egy másik fórumon is hasonló választ kaptam- Így azthiszem maradok a Yamahánál. Így legalább több pézem marad hangfalakra, jó kábelekre stb...
-
Roob16
csendes tag
Nah. Hosszadalmas kutatgatás után csak sikerült találni 2erősítőt.
1. Denon AVR 1507 [link]
2. Yamaha RX V- 363 [link]
Most e kettő között vacilálok
Yamaha mellet szól hogy olcsó, és van HDMI
Denon viszont 7* 110W 6 OhmonVéleményeket tapasztalatokat kérnék! HELP
Elsősorban engem a hangminőség érdekel, meg ez a HDMI. -
Roob16
csendes tag
Üdv! Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az erősítők nagyjából egységáron vannak, vagy esetleg vannak olyan üzletek ahol egy egy terméknek más az ára? (olcsóbb
) Vagy van olyan üzletahol érdemes vásárolni...? Persze neten nézegettem az árakat, de sok helyen nincs ár írva. (Bp környékén)
-
Roob16
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget/tapasztalatokat szeretnék kérni. Szertnék építeni egy rendszert a közeljövőben. Még csak tervezgetek. Elsőként az érdekelne, hogy szerintetek, meg éri-e a 7.1 es (vagy 6.1es) rendszer az 5.1 el szemben? 6.1- 7.1-et még nem hallotam tehát nem sok tapasztalatom van hogy milyet szól. Jobb a hangzás sokkal? Ütősebb?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest