- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy megprobáltam megvalósítani egy ilyen modellt
viszont a számítógép felől nincs kép. DVD lejatszó tökéletesen megy, fel is éled a monitor, de a szgép felől nem. Erősítő: Onkyo tx-sr506, videok: GTX260.
Tudnatok valami megoldast? Előre is köszönöm! -
partymaci
aktív tag
Ha van egy házimozi erősítőm meg egy sztereó erősítőm is, akkor a utólag beszerzett sztereóerősítőből a kábeleket beledughatom a front hangfalakba, a másik pár kábel alá?
-
partymaci
aktív tag
-
partymaci
aktív tag
válasz
KTTech #12519 üzenetére
őő, ezzel nem nagyon értek egyet ugyanis a mélységélesség függ:
* az objektív gyújtótávolságától: nagyobb gyújtótávolság kisebb mélységélességet eredményez
* a tárgytávolságtól
* a blendenagyságtól: nagyobb blende kisebb mélységélességgel jár
* az érzékelő méretétől: Az érzékelő méretével a mélységélesség fordítottan arányos -
partymaci
aktív tag
Tüskék alá jó pl. gránitlap... a sirkövestől, bár relative drága mulatság.
A dupla csatlakozó kettős kábelezésre szolgál.
Valoszinu jó lesz a tetőantenna is csak vihar/villám esetén nem ajánlott
A hang az megy az tény, kérdés hogy zavar e a több kábel, valamint a hangforrás módja.
-
partymaci
aktív tag
Végre valahára összekuporgattam a pénzt a surround kábelekre (2x10m /2x4m2-es/), viszont azzal kelett szembesülnöm hogy a rx-v361-es yamahának a csiptetős megoldásához nem igen passzol ez a vastag kábel, konkrétan b@szik belemenni
Megfeleztem a blankolt szálat és az egyik oldalt levágtam a másikat meg odacsiptettem.
Kérdeésem az lenne hogy ez a verzió mennyiben helyes? Vesztettem e valamit, hangzás terén? -
-
partymaci
aktív tag
Házimozi erositohoz keresek előerősitőt, tudnatok valamit ajanlani?
Neztem vateran van 10E ft alatti kategoria vagy Cambridge audio azur 540p, esetleg nad pp2.
Mennyi ezek között a minőségi különbség? -
partymaci
aktív tag
-
partymaci
aktív tag
válasz
Diplomata #7717 üzenetére
Egyik x-fi kártya sem tudja amelyik nem PCI-E -s foglalattal rendelkezik, nekem szemelyszerint a Music nemtudta csak miutan megvettem a licenszt és felraktam.
Tovabbi info a tablazatban:
Titanium Sep '08 109dB EMU20K2 16MB - - optional First X-Fi card to support Dolby Digital Live encoding over the optical out port. All other Titanium models also support DDL. -
partymaci
aktív tag
Visszaternek erre a cat5 utp témára mivel pont sorround kabeleket hajtok, 10-10 méterre lenne szükségem. Hangfalkábelből gondolom elég lenne a 2,5-ös bar en a hazimozi oldalon ezt a tablazatot találtam, ami 4mm2-ert ajánl. Nezegettem elég dragak, viszont a cat5 potom pénzért van és sokak szerint jobb, a kérdés az hogy hogyan kell sodorni? 2-2 (4-4 szálat) érpárt osszesodori?
-
partymaci
aktív tag
udv
egy kis segitsegre lenne szüksegem, benazok itt osszevissza, nemsikerul összelőni az 5.1-et. Adott egy yamaha rx-v361 erőlködő plusz pc, x-fi music hangari windows 7 kombó.
Koaxal digitalisan osszekötve, erősítőn 5.1 hangfal beallitva (tesztelve, muxik), DVD módra állítva, PC-n 5.1 kiválasztva. Ahogy pcn lejatszom a hangot az erősítő átvált PCM STRAIGHT két csatornás módba. És hiába tesztelem az 5.1-et PC-n csak a két front szólal meg. Mit rontok el? -
partymaci
aktív tag
válasz
p_milan #6379 üzenetére
Wharfedale nagyon jó választás csak hallgasd meg előtte hogy tetszik e. Megerősitem hogy a legismertebb angol márka, csak keveset lehet olvasni róla a neten.
Ennyiért megéri, maugy most mennek lefelé az árak, streamaudion -is akciosak.
Nekem személyszerint a 9.2-es van, de kiakarom egészíteni. Amugy a kistestvérről itt olvashatsz keveset. -
partymaci
aktív tag
válasz
p_milan #6359 üzenetére
hifipiac, korábbi lapszámokat is meglehet rendelni többé-kevésbé
vagy Digitális Házimozi magazin
vagy Házimozi enciklopédia ami nagyon jó mind könyvben, mind online -
partymaci
aktív tag
Jó kis cikk!
Egyébként az erősítőnek mennyire kell szellőző helyen lennie? Ugyanis beraktam a szekrénybe (szekreny hatuljan 8 cm-es kör kivágva a vezetékeknek) hogy nelegyen szem előtt, viszont ott eléggé bemelegszik a levegő nem lesz forró, de jócskán langyos. Valmint produkalhat emiatt fagyást? -
partymaci
aktív tag
válasz
vizcsap #6309 üzenetére
ujonnanan streamaudionak vannak jó akciói, esetleg edigital, de en a helyedben a hasznaltat hajtanám, megkaphatod ugyanazt fél áron is akár.
-
partymaci
aktív tag
válasz
vizcsap #6305 üzenetére
eleg sovaány az összeg, ha komolyabbat akarsz akkor csak hasznalt johet szóba, a fent említett yamaha rx-v361 erősítő belépőszintő de van rajta gyakorlatilag minden ami elvárható, hasznaltan mar sztem talalsz 25E -ért, marad 55 hangfalakra. Ajanlom a hifipiac.hu weboldalt böngeszesre.
-
partymaci
aktív tag
NEkem ugy van, hogy koaxal van osszekötve a x-fi music egy yamaha rx-v361 erőlködővel. A hangkari driverrel feltelpült program amiben belehet állitai a hangmódokat, ott Digital I/O van beallitva. Viszont az erősítőn is be kell allitanom, hogy csak stereoban vagy 5.1-ben akarok zajongani. Sztem az erősítő beallitasait nézd át.
-
-
-
partymaci
aktív tag
üdv
van nekem egy régi sony erőlködőm aminek csak hangfalkimenetei vannak meg elöl a fejhallgató jack aljzat, ennek a phono bemenetere van kötve egy lemezlejatszo, namarmost vettem egy yamaha 5.1 házimozierositot, csak azon meg nincs phono ezert a kettőt össze kellene hozni. Melyik lenne a jó megoldás:?
1. a sony hangfalkimenetekről vezetem a kábelt a yamaha valamelyik bemenetebe?
2. a sony fejhallgató aljzatbol vezetem a yamaha bemenetebe?
(nekem a masodikat ajanlottak)
elore is koszi
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest