- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Aktív témák
-
Dassler
őstag
válasz
Radaconte #2462 üzenetére
KLözben megkérdeztem egy Hi-fis fórumban, ott ezt írták:
"teljesen mindegy hány ohm van a hangfalra irva...Az ellenállás változik freki függvényében...lehet az 5 ohm az a minimum ameddig leesik a 8 ohmos doboz...Tehát az ellenállás nem állandó....Bármit rátehet 8 ohmost és 4 et is..." -
canniball
nagyúr
válasz
Radaconte #2460 üzenetére
"...én 4 ohmosnak láttam több helyen is a neten..."
[link] Bár nem kristálytiszta, de azt ki lehet venni, hogy nem 4ohm van odavésve.Korábban én is problémáztam ezen (először sikerült egy 4ohmos szettet vásárolnom), akkor bajnokpityu a következőkről világosított fel (segítséget kellett kérnem, mert nem értek a témához): az erölködőnek van beépített hangfal-védelme, ami egy plusz áramkör - rontja a hangminőséget, de így nem bánthatja a hangfalakat; a legrosszabb eset hogy (nagyobb hangerőnél) túlmelegszik és lekapcsol, de erre nem nagy az esély (amíg "bejáratós" elvileg amúgy is illik kímélni); ha mégis így lenne a Yamahák menüjében szokott lenni egy olyan opció, amivel limitálni lehet a hangerőt (hogy ebben a modellben konkrétan van-e nem tudom, nem kerestem).
-
nyunyu
félisten
válasz
Radaconte #2450 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy jack-RCA kábellel csatlakoztatom az erősítőt a géphez, úgy jó kell legyen az 5.1.
Sima jack nem lesz jo, mivel Creative kartyain nem a szokasos 3.5mm-es sztereo csati van, hanem az egy gyuruvel hosszabb.
Raadasul a hegyen jonne ki a digitalis jel, szoval ha beledugsz egy sztereo minijack-et, akkor a digitalis kimenet egyaltalan nem fog erintkezni, csak az analog bal+jobb+fold. -
Dassler
őstag
válasz
Radaconte #2446 üzenetére
Megoldható.
A DVD lejátszó ill a számgép sok féle képpen pl.: egy digit kábellel csatlakoztatható. A hangfalak meg a csíptetős fajták valszeg, az is jó bármelyik erősítőhöz.
5 OHm? Ez megint valami marketinges dolog, hogy nehogy más erősítővel használja a júzer, mint a készletben ami van?
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest