- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
robi0604
őstag
válasz
Gál István #29998 üzenetére
A piohoz képest mi a véleményed
Mikor lesz teszt?
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Gál István #29999 üzenetére
Akkor tudom, hogy jó a kábel amit adtak hozzá...
-
Gál István
senior tag
válasz
Gál István #29998 üzenetére
És ha felvillan az MA akkor mi lesz?
-
BBéci
legenda
válasz
Gál István #29990 üzenetére
Az Arcam nem igazán nagy, olyan Denon 16xx. méretű.:-)
-
cekkk
veterán
válasz
Gál István #29906 üzenetére
Még azért hozzá tennék, a rossz hozzáállásomhoz, hogy amikor vette ma Dali hangfalaimat, akkor Centert csak használtban találtam féláron. Elutaltam a pénzt előre meg is kaptam a hangfalat törötten, mert az eladónak nem volt annyi esze, hogy törékenyként adja fel. Posta mosta kezeit , mert nem volt törékeny matricázás. Az eladó nem akarta vissza venni, mert ő úgy gondolta a posta volt a hibás, mindenki másra mutogatott, csak én szoptam egy nagyon
.
Na megcsináltattam a hangfalat, hogy azért nézzen ki valahogy. Közben rá jöttem, hogy én úgy is eladom a Dalikat egyszer, és így a centert soha nem fogom tudni még töredékárért sem eladni, akkor felajánlottam az eladónak, hogy adjon 15 ezret vissza a 25ből és akkor ős bukott én is, de mégis az ő hibája volt, amit még mindig nem ismert el. Ekkor kaptam egy levelet, hogy a hangfal össze lett fogdosva nála soha nem volt hozzá érve stb. Na mondom ha te ilyen korrekt vagy én is az leszek. Van bíró és ügyvéd ismerős is a családban. Azt javasolták mondjam neki, hogy polgári perrel viszem, igaz ilyen kis értéknél többe lett volna a költség stb mint amit a center ért. De megtettem, mert ha ő nekem ilyen kellemetlen perceket órákat és fejfájást okozott, és ilyen hangnemben tárgyalt, akkor én miért legyek korrekt? Mivel a barátnője számlájára utaltam, így megmondtam, hogy őt is bele vonom a perbe, egy szép hosszú kicsit ideges hangvételű levél után megértette, hogy adja vissza a pénzem. Ezek után legyen korrekt az ember?Számomra az lenne a korrekt, hogy szól a cég, hogy figyelj nem tudom hozni, mert nincs, de ne mond le a rendelésed, ha érkezik a raktárba egyből szólunk, ha kell még akkor küldjük, addig nézzél szét máshol hátha van valakinek raktáron. Hidd el ehhez a céghez többen vissza mennének vásárolni, csak megtehetik itthon ezt az üzletpolitikát a cégek sajnos, mert úgy is lesz aki nem ismeri őket, és nem hallott róluk, és lesz vevőjük.
Mivel ők sem veszik meg addig szerintem amíg nem biztos az, hogy valaki megveszik tőlük főleg ha hónapot vár rá. De ha csak ígérgetik, akkor mért ne rendelhetném meg máshol is.
De szerintem Dorian és Pityu tudnának mesélni a korrektségről az építő iparba, hogy milyen cégek vannak.Barátnőm egy speditőr cégnél dolgozik, tavaly volt egy cég klímákat gyárt, iszonyat jól megy nekik, főműsoridőben reklámoznak , de tavaly óta vagy 500ezer forintot nem fizetnek ki a fuvarokért, mert nekik ezt nem engedi meg az üzletpolitikájuk... Na ez milyen? De milliókat költenek egy reklám spotra. És majd idén aki nem ismeri őket, dolgozik velük, és nekik sem fizetnek. Ez a magyar mentalitás
-
cekkk
veterán
válasz
Ne haragudj meg, de ígérnek valamit, általában a dali szettekre a honlapokon 1-3 nap van feltüntetve.
Ok legyen egy hét mert a Hornak itthon nincs raktára.
Ok legyen két hét mert türelmes vagyok.
De az hogy hónapja ígérik akkor hagy engedjem meg magamnak, hogy több helyen is utána érdeklődjek, és ha másol hozzák akkor megrendelem onnan, de nem mondom le addig a másik helyről amíg valahonnan meg nem hozzák. Meg ugye a Dali szett nem épp arról híres, hogy folyamatosan esne az ára, épp ellenkezőleg, nem rég is emeltek, meg 1-2 évvel ezelőtt még a szett 150 körül volt.
Szóval, ha egy ilyen népszerűbb szett raktáron tartásának az ára földhöz veri a céged az is jelent valamit. Úgy mindenki tud árulni, hogy majd ha igény van rá pár nap alatt beszerzi. Megértem, hogy olyan dolgokat nem tartanak nagy számban raktáron aminek az ára havonta esik pl az erősítők, de ha van egy db a raktáramban és kimegy, akkor 1 azért legyen már az olcsóbb dolgokból, megértem, hogy milliós hangfalak nincsenek, de az ilyen 1-2ezres kategóriából illene lenni. Ez inkább a bolt rossz hozzá állása mint a vevőé, én pénz akarok költeni onnan veszem meg ahol hamarabb megkapom. -
Dorian
félisten
válasz
Nem csináltam még hasonlót, de ha az eladó (már többször) nem tartja az ígért határidőt, akkor nem érdekelne a lelki világa.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #29802 üzenetére
de gondolom németeknél,nemde?
-
robi0604
őstag
válasz
Gál István #29796 üzenetére
Azért, ha van lehetőséged jó áron goldot szerezni, tényleg ne hagyd ki!
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #29796 üzenetére
Hagyd ki a Goldot, vedd meg egyből a Platinum PL100-ast
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #29792 üzenetére
ismerős...
csakhogy ennek nincs vége.én is fél szemmel folyamatosan nézegetem a hirdetéseket,annyira alacsony áron megy el minden.most pl uj ötlet,h a 1250xet is eladom,és a rotelre kötött mini monitorokkal oldom meg a gép kihangositását. pl a celestion c20as monitorját 20as irányáron adták.vagy akár a rubi háttereit is lehetne erre használni,bár félek,h ezek valók 1 méteres távolságra.
ami viszont jó,hogy a nagy lánccal végre elégedett vok,nincs hiányérzetem.
bizony a cat7esből készült bártfay éri árát.alázta a régi 10mm2es kábeleimet.és megkockáztatom jobb a fonott sinus livenál is,ami eddigi kedvenc volt.
-
robi0604
őstag
válasz
Gál István #29792 üzenetére
Pedig, hogy mondtad, hogy "megtaláltad azt ami marad"...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #29637 üzenetére
remélem,hogy hosszú távon is megéri nekik.egyet tehetek, elmondom mindenkinek, én hogyan jártam velük.
szakmailag,mint eladók,mint hifisták, nálam bizonyitottak,mint emberek most éppen teszik.
Hogy őszinte legyek,egyébként nekem általában a hifi boltokban hasonló volt a tapasztalatom másokkal is. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #29631 üzenetére
nemtom mi lesz az ára,de biztosan drágább,mint a piok.akkor viszont nem hiszek benne eléggé,h beruházzak.
kezdem megszokni a rotel hangját,és ami bevált azon ne változtassnemtom mestélem-e, mi lett végül a rubi szalagsugárzójával.irtam streamnak, hogy nem tökéletes az egyik.függetlenül attól,h bizományi cucc volt,rendkivül segitőkészek voltak,és igen olcsón kapok azonnal cserealkatrészt.amúgy annyira óriási volt a hangja még igy is,h nem vettem észre,h hibás.most,h kicseréltem, már érzem a különbséget.
egyébként nagyon jó minőségűek a belső kábelei.ezüstszálas sodrott,csingcsang márkajelzéssel,de mindenképp bizalomgerjesztő jószág.egyedül a belső csillapitásán lehetne csiszolni,ami meg olcsó tétel.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #29627 üzenetére
egy ilyen Arcam AVR-200 sztereoban szól úgy mint a rotelem?
-
kimi02
őstag
válasz
Gál István #29483 üzenetére
Én is kiváncsi leszek rá.
-
törölt tag
válasz
Gál István #29468 üzenetére
Annyi fejlődés hogy a 1912 -n RJ45 csatlskozó van,netrádióval,DNLA-val.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Gál István #29335 üzenetére
Szia!
Mennyiert tudtad eladni a 1311-s Denont?
Koszi! -
python1
veterán
válasz
Gál István #29335 üzenetére
Igen én is valami ilyesmit várok a frissítéssel!
Egyébként sztereóra szeretném használni.
Te sztereóra használod?
ricsik[link]innen csemegézgethetsz megoldásokat,és tudok is segíteni ha kell,most már itthon vagyok 2-hónapig. -
kimi02
őstag
válasz
Gál István #29040 üzenetére
1. Szerintem jól is nézki , feldobja a "szobát" 63nm.
2. Az akusztikát hivatott javitani.
De már tervezem a falak burkolását textiltapétával.Link -
törölt tag
válasz
Gál István #29003 üzenetére
Igen,érdeklődök jelenleg az Az-x Mb600 asai iránt. Már csak a Yamaháneak kellene elmennie.tuti jó hanagja van Még az Apocaliptyca is remekül szól rajta.Mintha ott rángatnák előttem a vonót a srácok.
-
törölt tag
válasz
Gál István #28979 üzenetére
Ugyanezeket és még sok mást hallottam tőle is.Kár hogy nem forumozik,nem ér rá...
Jelenleg hangfalon gondolkodom.mert szerintem az a szük kersztmetszet jelenleg. -
robi0604
őstag
válasz
Gál István #28811 üzenetére
Poénnak és esetleges gondolkodási alapnak szántam...
-
robi0604
őstag
válasz
Gál István #28806 üzenetére
...viszont lenne két nagyon jó minőségű erősítő, nagyon jó áron, amin a libra szettel simán hallanád!
-
Warter
addikt
válasz
Gál István #28796 üzenetére
Ha nem fontos a HD hang, akkor Oplay R1. Az 20 körül meg van.
-
törölt tag
válasz
Gál István #28743 üzenetére
Mennyiért vetted az RS1-et?
-
Dictator^
veterán
válasz
Gál István #28741 üzenetére
Eladtad a Wharfikat? Ha igen mennyiért vitték el ?
-
cintula187
addikt
válasz
Gál István #28738 üzenetére
Homoktöltés lesz bele?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28736 üzenetére
nekem a 6i van atacamából.nagyon szépek,de nem túl nehezek.
-
Pgabor79
aktív tag
válasz
Gál István #28727 üzenetére
Na és melyiket?
Mondjuk a 4mm2-t sokallanám a hátterekhez! De lehet hogy hozzáértők a fronthoz sem ezt a keresztmetszetet ajánlják, illetve tartják fontosnak...
-
törölt tag
válasz
Gál István #28697 üzenetére
Nekem is irhatsz,ráér holnap.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
mesélj a monitorról!
milyen wharfikat dobtál ki?
én is árulom enyémeket,de kutyának nem kell -
bajnokpityu
félisten
válasz
köszönöm szépen!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28695 üzenetére
irnál pár szot a különbségekről?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28693 üzenetére
próbálok még több tesztet keresni.
első körben annyit találtam,hogy a 3805höz képest kicsivel gyöngébb zenében.
nade, a 2106 szintén gyenge a 3805höz képest,úgyhogy ezzel sokkal előrébb nem vagyok.meg még én sem tudom,h mit is akarok.néztemvan rajta slave USB,de gondolom azért egy jó DACot ez sem tud helyettesiteni,és akkor meg ott a rotel zenélni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28688 üzenetére
hát
van olyan lehetőség,hogy nálam ki tudjam próbálni? diosd...
a 2106ot szerintem igen könnyen el lehet adni(megfelelő áron), ismerem korlátait, de szerintem az emberek 98%ának tökéletesen megfelel.persze ebben sincs HD,de enélkül szerintem,és az emberek fele szerint simán van élet -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28683 üzenetére
irigyeljelek?
nem akarod eladni a denonomat? ráfizetnék
de most nem viccelek... -
törölt tag
válasz
Gál István #28651 üzenetére
Köszi. Állóhangfal teszt is lehetne egyszer....
-
bittehilfmir
tag
válasz
Gál István #28633 üzenetére
Egyelőre még csak beállítgatom a dolgokat, később tesztelem. Még a hangfalak sincsenek rendesen bemérve, pl bemérésnél azt írta az egyik sorrund back-re, hogy fordítva kötöttem be, pedig nem. Egyébként jól is szól, az erősítő leírásában azt írták, hogy 1-2 hangfalnál előfordulhat ilyen, hogy rosszul érzékeli.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28406 üzenetére
a bronzenak bronz szinű volt a magasa.a silver az is bronz szinű? tehát első v a második a tied?
-
BBéci
legenda
válasz
Gál István #28406 üzenetére
Az inkább dobozocska, nem fal.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28301 üzenetére
gratulálok!
a monitor sztem nagy király!
bronzot hallottam, az is király.
állvány meg csini,én is néztem.de nem telik rá. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28239 üzenetére
akkor csak driver lehet a különbség,mert nem érzem rosszabbnak a fatalitym(music+rammal),mint a 2106DACát.
igazsághoz hozzátartozik, A-B meghallgatást nem tudok csinálni, mert az Xfiből most csak akg k55ös fülesen tudok kiszedni hangot, a digit kábelem meghalt.
a denon füleserősitője meg ennél a fülesnél is rosszabba vibát lassan megszokom,van ami már tetszik rajta
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28235 üzenetére
én ebben azért nem vagyok teljesen biztos.
mármint,h a creative DACa gyengébb lenne a 13-16os sorozatú denonokétól. -
cekkk
veterán
válasz
Gál István #28152 üzenetére
Neked is igazad van, erre sem figyeltem
Innen németből 55 euróért hozzák ki a GLS-el. Ma reggel kérdeztem meg őket. Még pár helyről várok választ, kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán vissza írnak-e. -
törölt tag
válasz
Gál István #28020 üzenetére
a Házimozi pre out kimenetét kell a sztereó erősitő main in vagy pre in dugaljába.Ez sok sztereó erősitőnek össza van kötve U alaku jumperrel egy pre out csatlakozóval ezek az un bontható erősitők.
-
nebulo5
senior tag
válasz
Gál István #27942 üzenetére
Jó erősítőhöz, a jó hang érdekében ezzel párosítva!
(ha már reklám....)
-
Vidala
senior tag
válasz
Gál István #27542 üzenetére
Igeeen, ennél nagyobb gondom sose legyen!
Sanci:
Bőven számolom a fogyasztást, de remélem bőven is fog fogyni! Inkább a hangulat legyen felejthetetlen, még akár egy Arcam árán is! -
mike1978
tag
válasz
Gál István #27481 üzenetére
Hallottam, de nem nálam fordulnak meg .... csak jóbarátom az egyik cég góréja, így amit tudok meghallgatok....
de mindet én sme ismerek...viszont az Arcam is jó vétel....ha már....
-
mike1978
tag
válasz
Gál István #27444 üzenetére
Természetesen nem a nagyvilágnak kürtölték ki a dolgot....és doksi sem készült róla...
Egyébként amikor a Denon importőrt váltott, (2 éve talán) akkor volt egy rendezvény a Westend Hiltonba és ott kérdezett rá egy cég több szemközt (nem az egész társaság előtt), hogy mi a gond, és erre őszinte választ kapott..én innen tudom/hallottam...nem urban legend.....persze ez sem jelenet semmit, hiszen sok ezren megelégedésükre használják ezeket a készülékeket...csak aki meghallgat egy 1906-1907-et vagy ez előtti modellt és utána egy 1908-1909-et sztereón az tudja, hallja, hogy nem javult vagy stagnált hanem romlott a kapott hang.... -
bendeguz76
aktív tag
válasz
Gál István #27330 üzenetére
jobban jársz ha az rs8-akat megbontod és páronként eladod.
-
Vidala
senior tag
válasz
Gál István #27296 üzenetére
Én is hasonló árat tippelnék.
Az LX szériája már elég korrekt a Pio-nak úgy általában. Talán BBécinek volt is szerencséje hozzá. -
8nemesis8
veterán
válasz
Gál István #27192 üzenetére
Köszönöm a hasznos tippet, bár megvagyok én anélkül is egyenlőre csak érdekelt.
Köszi. -
Rederik
tag
válasz
Gál István #27091 üzenetére
Hello,
Onkyo 608 és KEF IQ70-ek. A lejátszóm egy régi Panasonic S75-ös DVD, digitálisan összekötve inakustic kábellel az erősítővel.
Lehet, hogy volt különbség, csak az lehet a baj, hogy nem annyira maradandó nyomot hagyott, hogy érezném.
Egyébként a szoba akusztikája tényleg sokat számíthat, igaz nálunk a 22m2-en viszonlag sok a szabad tér, de azért nagyjából körbe bútorozva van a szoba, s a közepe üres. Hangflak a szekrény két szélén, ablakkal, függönnyel szemben. Hangfalkábel olyan 3,5m/oldal.
Egyébként meglepett elsőre a qed köpeny kialakítása, majdnem elkezdtem az ezüst hálót lefejteni, s a közepén lévő megvezető (műanyag talán) bekötni
-
BBéci
legenda
válasz
Gál István #27025 üzenetére
Próbáld ki a többi bemenetet is!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #27002 üzenetére
igy halad ahelyett,h veszek egy sztereot, eladom a denont és beruházok egy ilyenre...
-
Dorian
félisten
válasz
Gál István #27002 üzenetére
Ennyiért ez sem sokáig lesz nálad...
-
evko
aktív tag
válasz
Gál István #26916 üzenetére
Az jó. És van elég bassz?
Nálam a magasak sem emelődnek ki eléggé hangszín nélkül. Bár nem is tudom, mi lenne egy olyan zenemű, amivel tesztelni lehetne úgy igazán...
Van valami zenemű, amivel lehetne tesztelni, mondjuk a magas hangoknál a levegővételt hallani, stb... ? -
ricsik
őstag
válasz
Gál István #26753 üzenetére
Nem tudnál berakni a mostani asztal, polc, kombó helyett egy asztalt (akár asztallapot 4 ikeás lábbal) faltól falig és arra tenni az összes cuccot? Elférne rajta az erősítő is a tv-t meg tudnád használni monitornak. Csak egy ötlet.
-
ricsik
őstag
válasz
Gál István #26738 üzenetére
A tv-d nincs egy picit magasan?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Gál István #26735 üzenetére
Ez se rossz: NAD T785
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #26512 üzenetére
marketing működik.
igen, a mai embernek szüksége van rá,h pendriveről hallgasson sűritett zenét. -
Tomate
veterán
válasz
Gál István #26437 üzenetére
Köszi! Jól nézem, hogy a rövidebb kábel drágább?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #26314 üzenetére
meg lehet tudni, a dali ikon 8 mennyibe kerül?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Gál István #26222 üzenetére
-
kimi02
őstag
válasz
Gál István #26263 üzenetére
Épp beakartam rakni az AVX-es linket.
Baromi jó cucc !!
Ennyiért meg ajándék -
törölt tag
válasz
Gál István #26087 üzenetére
Ha nem is félmilliós,de 300 ezres kategória..Legalábbis ez szerint,de az árát akkor is bőven megéri.És a hangminőségéből sem von le
Közben Béci is írt.Én közben a tesztet kerestem.Emlékeztem rá. -
BBéci
legenda
válasz
Gál István #26087 üzenetére
Itt más árat írnak, nem félmilliót.
Bocs! -
Dorian
félisten
válasz
Gál István #25688 üzenetére
Nem tudom, még nem próbálgattam. A néhány DTS-HD-MA filmemet sem néztem még meg, csak belenéztem.
-
robi0604
őstag
válasz
Gál István #25688 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de amikor tesztelgettük, Én hallottam rajta, bár az ES80-on és az RTIA7-en jobban kijött.
Szerintem ettől a szinttől kezdődik, amin már észrevehető.
-
ricsik
őstag
válasz
Gál István #25510 üzenetére
Ez a megoldás nekem sem szimpatikus.
-
cintula187
addikt
válasz
Gál István #25508 üzenetére
De most kajakra magába a hangfalba szórnak homokot? Nem zacskóban hanem beleöntve?
Állványnál még oké. -
törölt tag
válasz
Gál István #25178 üzenetére
Ez igen! Ennyi pénzért szinte ajándék.
-
zolaas
senior tag
válasz
Gál István #25178 üzenetére
Nna akkor azt is jól megnézem. Hátha rám szál vmi kis angyal és lesz vmi lóvém
Bbéci, értem. Azért kérdezek, mert nem ismerem a dolgokat még. Köszönöm, akkor nem is nézegetem tovább. -
Errtu11
csendes tag
válasz
Gál István #25075 üzenetére
Mi az mkvmerge verziószáma???
-
Warter
addikt
válasz
Gál István #25070 üzenetére
Próbáld azonos névre rakni és megnézni, hogy úgy lekezeli-e a WD, hanem, akkor kénytelen leszel mkvmerge progival hozzápattintani a hangot.
-
KisApám
addikt
válasz
Gál István #24987 üzenetére
Erre gondoltam Én is, DE
ijesztően "kopasz" a hátsó panel...A DENON mikor jön ki új modellekkel?
-
BBéci
legenda
válasz
Gál István #25003 üzenetére
Lejátszókon nem szoktam semmilyen hangszínt állítani, az erősítők beállítják magukat, legtöbb esetben azon sem változtatok.
(#25010) mpierre
Ha nem ragaszkodsz a HD hangok dekódolásához, 250000 forintért néhány éves, felső közép- esetleg csúcskategóriás erősítőket vehetsz. -
törölt tag
válasz
Gál István #24987 üzenetére
Majdnem oké.
Csak elégé spóroltak a csatlakozókkal. De ha neki megfelel... -
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #24632 üzenetére
Tavaly előtti karácsonyra apósomnak vettem az akkor megjelenő Live!-ot. Teljesen hibátlan, játszik mindent, sőt van hozzá tört firmware is, amit egy angol srác csinál és frissít.
Bőven felülteljesíti az árát. A dune mellett ezt szoktam ajánlani költséghatékonyabb opcióként. -
BBéci
legenda
válasz
Gál István #24209 üzenetére
A különbség nagyjából ugyanaz, mintha a PC házban, laptopban lévőt egy külsőhöz hasonlítanál. Megfejelve azzal, hogy az USB kábel is ront valamennyit a kép (és hangminőségen), de azt csak jobbfajta vetítővel, legalább 2 méter széles vásznon látnád. Készülök egy ezt vizsgáló tesztre.
Nekem jobban tetszik a lejátszóban lévő, abban kialakított fiókba behelyezhető, nem beépíthető változat. Például Dune Smart, Base, Max. -
cekkk
veterán
válasz
Attól függ milyen beépített, mert van olyan dune ahol fixen van és a külső szétszedése esetén tudsz hozzá férni. Meg vannak ahol rackben van, és kikapcsolod a lejátszót és ki is veheted. Na most ha ilyet használsz akkor vagy kell egy dokkoló, vagy kell a gépedbe egy ilyen rack, előnye hogy könnyen mozgatható. Ha külsőt használsz és 3.5"os akkor viszont vagy usb hosszabbítóval kötöd össze a géppel ha másolni akarsz rá, vagy ha nincs közelbe akkor konnektorból kihúz és vinni kell a táppal együtt. A rack ha a gépbe van akkor szerintem gyorsabb a másolás, sőt tuti, ha dokkolót használsz lehet e-satával a géphez kötni (ez gyorsabb mint az usb), vagy usb-vel, de ez megterheli a procit, és lassabb lesz a gép. Én usb-s dokkolót használok mert a laptopban nincs e-sata. Bár az olyan duet is össze lehet kötni usb slave-en keresztül a géppel amibe belső vinyó van (erre meg nem esküszöm, mintha a fórumon olvastam volna), de itt meg a lejátszót kell mozgatnod.
-
válasz
Előnye: lesz egy "tárad" ami tele lesz filmekkel vagy más médiával, tudsz majd válogatni...
Hátránya: rendszeresen karban kell tartani, törölgetés-másolgatás.... nem visz mindent a médialejátszó... ilyenek. -
KisApám
addikt
válasz
Gál István #24180 üzenetére
Ahogy mondtam, nekem csak 2 hátsó és 1 center hangfal kell.
(MISSION, POLKAUDIO vagy esetleg TANNOY)
-
BBéci
legenda
válasz
Gál István #24052 üzenetére
Behoztak Kínából több konténernyit, mert nagy tételben olcsóbb és gyorsan ki akarják árulni.
Ez manapság így működik. -
Edgeri
senior tag
válasz
Gál István #24047 üzenetére
AV-Planet. De nem szeretnék senkit-semmivel megvádolni, találgatni meg még inkább nem fogok, hogy kinek a keze volt benne (forgalmazó, importőr). Örülök, hogy zökkenőmentesen visszakaptam a pénzem, nem kellett kardoskodni az igazamért. Igaz ráment 1,5 napom, nem kevés idegem, fél nap szabim és pár liter benzinem....
-
Edgeri
senior tag
válasz
Gál István #24045 üzenetére
Először is használtak voltak, mikor újként vettem őket: a frontok alján lévő csavarok már "mentesek" voltak. A két hátsó hangfal hátulja itt-ott kopott volt, a falra rögzítéshez kialakított csavarfej lyuka sorjás volt, tehát már lógott valahol.A hangfalkábel-leszorító műanyagokat valaki lapos/harapófogóval feszítette, mert belevésődött a nyoma. Az egyik hátsónál még a csavar helye mögötti műanyag bele volt esve a hangfalba, ott csörgött benne. De legalább szóltak.... így ezen még túl is tettem volna valahogy magam, de az egyik front basszus(? az alsó a kettő közül) membránja úgy recsegett, mintha direkt arra lett volna kitalálva.
Sajnálom, hogy így alakult, mert nagyon vártam ezt a cuccot és egyáltalán nem tudom, hogy ilyen árban (<100e) milyen más hangfalakat válasszak -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #24004 üzenetére
a wharfedale valdus 400 utódja?
jé,ilyenem nekem is van egy. bulizni,mozizni jó, de akkor zenét miért házimozi erősitőn akarsz?enyém nem gyári, sokkal jobb magasakat találtam, pont belevalót, de igy sem lett a klasszikus az erőssége
)
nekem az jött be, hogy a 2106 mögé van kötve egy sztereo.persze CDnél direktbe megy a sztereonak, de zenei DVDnél megéri a preout.
-
Z_A_P
addikt
válasz
Gál István #23993 üzenetére
Jol neztem hogy ezen meg nincs se input se output HDMI?
-
fatallerror
addikt
válasz
Gál István #23996 üzenetére
Miért adod el?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
130ért vettem 3-4 éve a 2106ot.mondjuk akkor ujonnan,de akkor is.
-
python1
veterán
válasz
Folyamatosan húzzátok az agyamat.
Éppen az anyagiakat rendezgetem,hogy meglegyen a pénz rá. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #23987 üzenetére
te jó ég,ennyiért ingyen van...
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Gál István #23722 üzenetére
Ja elment, nem is olyan rég. A vevő is elégedett és én is az vagyok.
(#23725) Ti4x
Azt a Yamahát szerintem felejtsd el. -
kimi02
őstag
válasz
Gál István #23568 üzenetére
Ez egy nagyon jó erősitő !!
Főleg ennyi pénzért. -
Pecc
őstag
válasz
Gál István #23568 üzenetére
Miért adod el?
Vagy nem a tiéd? -
válasz
Gál István #23161 üzenetére
Akkor is negyedrangú dolog a kábel a többi komponenshez képest, számít, persze, hogy számít, de már alapból egy rossz hangzású készüléket választasz be, akkor választhatsz bármilyen csoda kábelt hozzá.
Ugyanígy, ha hangfal hangzása eleve rossz, lehet kicsit jobb lesz, de akkor se lesz jó.Egy példát, hogy miről beszélek:
Ha veszel egy LG fejegységet autóba és lecseréled egy pioneer-ra, tátva marad szád.De talán járnak ide olyan emberek akik nem tehetik meg, hogy olyan összeget áldozzanak, őket nem lehurrogni kell, hanem próbálni segíteni olyan kategóriában, ami nekik még elérhető.
pl, a legtöbb ember lehurrogna, ha azt mondanám, hogy saját építésű hangfalaim vannak otthon. Lehet egyszer lefogom cserélni egy szettre, de most ezek maradnak még.
ja és mélyládát egy sztereó erősítő hajtja, ez meg soha nem lesz lecserélve. Jó a hangja, akkor nincs értelme bevállalni, hogy eladjam, és lehet olyat veszek, ami nem tetszik.
Ez az én álláspontom.
Nem akarok veszekedést generálni, de jó néhány kábel megfordult nálam, mégis amikor másik erősítő kezdtem a sztereó rendszerbe használni és később a sztereó hangfalat lecseréltem, jóval nagyobb lett a hangzás javulás, mint a kábel variációkkal.
Remélem érthető voltam.Kábelnél nálam a komponens kábelt mikor lecseréltem árnyékoltra és aranyozott rca dugaszokra, ott volt minőségi javulás.
Másik fele, volt 4500 forint/m -es hangszóró kábelem is, nem rég kukáztam ki, mert bezöldült és teljes összerohadt a szigetelés alatt is... (2 éves volt)
Ennyi idő alatt egy kábel nem kezd el szétmenni...
No tényleg befejezem, tényleg építő jelleggel akartam a fórumhoz hozzászólni.
Tényleg vannak nagyon jó dolgok, sokan össze is gyűjtjük rá a pénzt, de óvatosan kell másnak tanácsot adni, mert ha neki még sincs szüksége olyan minőségű cuccra, akkor felesleges bocsátkozott olyan mértékű kiadásba.Ez még utólag jutott eszembe, a táp oldalról a többség a lakás hálózati rendszert nem fogja megcsináltatni, mikor elöregedett kábelekből és csatlakozásoknál elmegy a teljesítmény....
Nálam közvetlen a villanyórától jön egy 2,5-es kábel a fali konnektorba, onnan hajtom a hi-fi rendszert. -
válasz
Gál István #21971 üzenetére
Milyent ajánlotok, ami támogatja az összes ma esedékes hangformátumot?
-
Diablo18
senior tag
válasz
Gál István #21047 üzenetére
nem igazán értem hogy most miről is akarsz flac et mire
de ha hallgatni akarod
akkor talán ajánlom figyelmedbe a sandisk sansa lejátszót
2-.4 gigás kivitel
10-17 ezer ft között mozogflac wma ogg mp3 lejátszás
és szépen szól rá kell tenni 1 rockboxot és elég hangos is lesz
-
sirfer
aktív tag
válasz
Gál István #21703 üzenetére
Valószínű,hogy beszámolják nekem megfelelő áron.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest