- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
evko
aktív tag
válasz
bajnokpityu #26925 üzenetére
Nem rossz..
Küldesz egy előreláthatólagos árinfot priviben?
És hogy kb mikortól lesz eladó? -
evko
aktív tag
válasz
bajnokpityu #26920 üzenetére
Pontos típus?
-
evko
aktív tag
válasz
Gál István #26916 üzenetére
Az jó. És van elég bassz?
Nálam a magasak sem emelődnek ki eléggé hangszín nélkül. Bár nem is tudom, mi lenne egy olyan zenemű, amivel tesztelni lehetne úgy igazán...
Van valami zenemű, amivel lehetne tesztelni, mondjuk a magas hangoknál a levegővételt hallani, stb... ? -
evko
aktív tag
Bocs, hogy ilyen későn, de visszatértem....
Szóval, 48Khz-es kimenő jel esetén enged csak ilyen Loudness és csodáit alkalmazni a receiver...
És azért nincs elég mély szerintem, mivel csak 2 front van egy 5.1 erőlködőn, nincs sub sem..
Ez van sajnos. Most..
2 db Magnat monitor Supreme 800. Jól szól, de kevés a mély, számomra...
Így most, Loudnessel jobb, még ha ront is az Audigy2Zs hangján.Egy gyors kérdés...
Ti kiküldiktek SPdif-en keresztük az erőlködőnek a jelet és semmi hangszínt nem állítotok win alatt???? -
evko
aktív tag
Csak egy megjegyzés...
Szerintem ezeknek a házimozi erősítőknek és hangfalaknak közük nincs ahhoz, ami rá van írva...
Még 5X 105W.
Jó lesz az 5X40-nek is.
A hangfal ugyanez... Még maximum 180W... Mit mondjak... Szerintem 100W a halálba küldi.
Köze nincs hozzá. Ez az én véleményem. -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Erre adjatok választ...
Audigy2ZS + Pioneer VSX - 418
SPDIF Digital Output Sampling Rate:
Ha 48KHz, akkor különböző hangzásokat (Game, music...) + loudness, stb funkciók vannak aktívan.
Ha 96KHz, akkor PCM 96 pár verziója aktív csak. Ebben az esetben sokkal rosszabb a hangzás (mély hiánya, stb) mint 48KHz-en... Mert ott nincs ennyi beállítási lehetőség...
Mitől van ez???Ez baj? Baj, ha 48KHz-en használom? Jobb valamivel a 96?
Köszi előre is...
evko
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a jobb választás?
- Jamo S 418 HCS3
vagy
- Wharfedale Diamond 8.3-as front sugárzó,
+ WH-2 Surround háttérsugárzó,
+ WH-2 Centre sugárzó,Zenére, házimozira, 20nm-es szoba.... Melyik ad szebb, jobb hangzást?
Köszönöm előre is.
-
evko
aktív tag
Most lehet hülyeséget kérdek, de...
Van itt vagy valakinek ismerőse, olyan személy, akin keresztül lehetne cégen keresztül áfa visszaigényléssel vásárolni házimozi cuccot? Ez csak megfordult a fejemben, mert egy 80 ezres cuccnál ez 20000Ft, ha vissza tudja igényelni + tőlem megkapja a felét, akkor 30-at keresett... Én meg megkaptam 70-ért... Vagy ez nem így működik, nagyon hülye gondolat?Bocs az offért...
-
evko
aktív tag
válasz
#09634560 #19815 üzenetére
Köszi.
És mi szól mellette?Másik... Ha olyan erősítőt veszek, ami szettben van (láttam, van elég sok ilyen) és passzív mély van hozzá, ahhoz ugye nem tudok aktív mélyet kötni???
Mennyivel másabb egy ilyen erősítő, mint egy sub kimenettel rendelkező? Passzív mélyből is van komolyabb, ami jó hangzást ad? -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb választás?
Onkyo TX-SR308
Yamaha RX-V367
Yamaha HTR-6230S (RX-V365)Köszi előre is...
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam, bár nem sokat...
Lenne egy gyors kérdésem...
Onkyo HT-R380 (persze ez csak szettben van) vagy Yamaha HT-R3063B esetleg Yamaha HTR-6230S ? Melyiket érné meg jobban megvenni? És miért?
Köszi előre is.. -
evko
aktív tag
Pár hsz-el ez előtt kérdeztem... Valaki tudna hozzászólni?
-
evko
aktív tag
Lényegében itt most az a kérdés, melyik házimozi erősítő jobb???
Most nézegettem a Yamaha 20sm-es aktív mélynyomóját, ami 25-30 ezer közt mozog, azzal képzeltem el a Yamaha erősítőt... Az onkyo pedig passzív 16-os méllyel van...
A többi még kérdés, de az Onkyo szatellitjei nem valami nagy számok szerintem, ha egyenlőre egy Z-5500-as szatelliteket csapok az erősítőhöz (Yamaha) és az aktív mélyet, akkor is talán jobb a cucc, mint az Onkyo szett...
Vagy nem???? -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam, bár nem sokat...
Lenne egy gyors kérdésem...Onkyo HT-R380 (persze ez csak szettben van) vagy Yamaha HT-R3063B esetleg Yamaha HTR-6230S ? Melyiket érné meg jobban megvenni? És miért?
Köszi előre is..
Aktív témák
Hirdetés
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest