- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
viktor82 #25356 üzenetére
Ha szereti a család a halból/vadból készült ételeket, akkor a következő a sorrend:
1.Nagybajcsi halásztanya....Nagybajcs horgásztó.....
2.Patkányosi halásztanya ....Vámosszabadinál a határátkelő előtt balra felmenni a töltésre és a kavicsoson visszajönni a horgásztóig....
3.Aranyhal étterem ...gyirmóti elágazás....
4.Cowalter étterem, bár ez olyan kockásabroszos fíling....Szérüskert utca vége...A hajó inkább már a hanemjó kategória mostanság....mondhatni kajafronton ez a hajó is elment....
-
sladka_pani
senior tag
válasz
viktor82 #23263 üzenetére
Bizony, vannak durva megoldások izzócserére. Míg inaskodtam egy autószerelőnél, volt egy Xsara, amibe az izzócsere az első sárvédő és lökhárító meglazítása nélkül nem ment, még egy barbi baba vékony keze se fért volna a telepakolt lámpához, akkor gondoltuk kiszereljük a lámapestet, igen ám, de 2-2 csavar az említett elemek alatt rejtőzött. B4sszák meg!
-
sladka_pani
senior tag
válasz
viktor82 #23256 üzenetére
Renault Mégane III 1.6 16V 110 HP 2013-as, szívóbenzin, minden szarjával és előnyével egyaránt, mondjuk a lámpát nekem automata kapcsolja, ami azt jelenti, hogy indításnál bekapcsol, motorleállítás után ha kinyitod a sofőrajtót akkor lekapcsol, kényelem az tuti, mert a start/stop gombon kívül semmit nem kell nyomni ha indulni akarsz.
-
-
-
vidobali
aktív tag
válasz
viktor82 #19302 üzenetére
Szerintem itt biztos : Turul Bolt Győr
-
törölt tag
válasz
viktor82 #14907 üzenetére
4S-t sehogy nem tudsz függetleníteni illegálisan sem...
Sajnos ...
Max gevey simmel de az se jó megoldás hol megy hol nem, bizonyos szoftverekkel csak blabla
Ahol vették a telefont eredeti szolgáltatónál ha nicns rajt hűség, számlatartozás akkor tudod kérni a függetlenítését. Máshogy nem megoldható sajnos...
-
sladka_pani
senior tag
válasz
viktor82 #14792 üzenetére
Esetleg itt nézz körül, én konkrétan emiatt szántam rá a regisztrációra magam anno a hardveraproóra 3 évvel ezelőtt, mert volt egy 150 kazettás és 4 konzolos nintendo gyüjteményem. Vitték mint a cukrot, még Pestre személyesen is megérte elmenni, de most már nem játszom vele én sem, ez meg utolsó (5. darabként) került elő. Ha kell el is cserélem valami hasznos dologra, irj privátban
-
-
RudyD
tag
válasz
viktor82 #11674 üzenetére
Üdv!
Mit tud az a samsung tv? (Jöhet pü -ben is.)
@balinov: Simán ha win7 -ről van szó. Szerintem a 64 bites még lassabb is.
Ez esetleg? : [link]
Szinte kár hogy az újabb játékoknak majd még kelleni is fog.
Amúgy egy csomó rendszerprogram meg egyéb rendszer-vacak sajnos 32bitben van megírva. Azt meg emulálni kell - rögtön ~kvázi~dupla memóriafoglalás.
--
R -
vlcsko82
senior tag
válasz
viktor82 #7977 üzenetére
Csak neked csak most akció
Dobj egy elfogatható árat és megegyezünk
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest