- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dryman
őstag
válasz
#35685120 #28810 üzenetére
Mint ahogy Balázsnál is, ez egy veszélyes játék, ugyanis a kapcsoló nem egyenfeszültséget kapcsol, a mégfinomabb kattintások okán 12kHz-es jelet kapcsolgat....és bizony az a fránya kvarc ami ezt előállítja még a wellerpáka hegyének mágnesességétől is össze tudja fosni magát...ergo a 25000-es egered megy a lecsóba ha nem sikerül a forrasztgatás... Balázs játékos egerével sikerült szopóágra pattanni...akkor is azt mondtuk, csak egy forrasztás....
-
BalooTM
tag
válasz
#35685120 #27783 üzenetére
Itt van sokkal jobb gémergép, olcsóbban: gémerjátékkártyával!
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz
#35685120 #21440 üzenetére
En anno a Print and Disc-tol szoktam venni de mar vagy 3 eve nem hasznalok lemezeket így nem tudom aktualisan mi a helyzet meg hogy van-e még nekik occso verzio
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #21433 üzenetére
BIOS-ban enabled, most neztem, de win7 (enterprise) alol nyoma sincs. Mind1, vegulis ugyse nagyon hasznalnam.
Mas, Ivy Bridge I5 - 3440M van a vasba, 4GB DDR3, viszont mind CPUZ, mind BIOS szerint csak 1db 4GB-os modul, single chanelbe. Mennyit szamit I5-oknel a ketcsatornas mod? Elvileg van meg egy szabad sodimm slot, lehet megkerdezem az info csokat, tud-e bele tenni meg egy 4gb-osat (esetleg 2gb-t, nem tudom, 4+2 felallasban mukodne-e).
Ha nem, lehet veszek egy 4gb-os modult hasznaltan, azt megprobalom belepattintani, bar ahogy nezem a felhasznaloi kezikonyvet, le kell bontani hozza a hatuljat..
szomoru, de egy outlook 2010 Lync-cel, 2-3 Oracle, 1 Telnet alol futo MFG/Pro kliens, meg 2-3 massziv excel 2010 tabla egyket chrome fullel erzesre lenyeli a 4gb-ot
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #20299 üzenetére
elegansabb, az tuti, de legalis sw-nel sztem fekete/feher a helyzet, vagy hivatalosan veszed, vagy warezolod. Mondom ugy, hogy nekem francia egyetemi MSDN-es win7pro lincenszel fut a desktopon a win7, igaz, a francia haversrac, aki az s/n-t kerte, bennvan az msdn-ben, mert ERP sw-ket fejleszt es futja ra.
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #20293 üzenetére
na jo, Lacus, de ha nem felelsz meg az MSDN felteteleknek, marpedig az itt lakok tobbsege nem, akkor ez is fellillegalis, legjobb esetben.
Mint amikor az Adobe elerhetove tette a regi CS2, IA,stb. verziokat, kulcsot is kaptal, validalason is atment (tudom,probaltam), de mivel nem birtoklok eredeti termeket (LR4-et kiveve, az dobozos vasarolt), nem hasznalhatom legalisan
-
widi
tag
válasz
#35685120 #20046 üzenetére
szerintem ezért kérdezte:
"iOS7 hatására az iPhone-ok hirtelen vízállóvá válnak" -
jamba
aktív tag
válasz
#35685120 #17770 üzenetére
Eddíg használtam HD5870-est teljesen bevált. (ezt meghagytam vésztartaléknak mivel erősebb a 6850-nél)
Több mint 1 évet Sapphire HD 6850-et (Toxic) ez is bevált.
Jelenleg Ez van HD 7970 ezzel az elején volt szívás bár használtan vettem de már lassan 2 hónapja teszi a dolgát. -
Balinov
titán
válasz
#35685120 #15283 üzenetére
ize? lehet, rosszul fogalmaztam.
Adott:
Friss win7 telepites
windows update-vel naprakesz
fontos programok feltelepitve, felpatchelveerrol akarok egy image fajlt letrehozni, amit egy esetleges win osszeomlasnal egy bootolhato mediat (pendrive, cd/dvd) hasznalo alkalmazassal vissza tudok a masik merevlemezen tanyazo image fajlbol allitani.
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #14655 üzenetére
latod, nalunk meg nincs baba, de igy is alig jutok jatszashoz a cod4 multin kivul. Megvettem en is azt a multkori THQ-s akciot, de szerintem lesz 1 ev,mire eloveszem oket. PC-re nem is veszek mar azt kiveve jatekot...inkabb 1-2€-kert Droidra... (perpill egesz jol elvagyok a gangstar rio-val, meg a Most Wanteddel Nexus7-en)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest