- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundilolo
tag
válasz
L!NK->Q3 #4947 üzenetére
Dolgoznék én nagyon szívesen ebben a szakmában, de szerintem lehetetlen, legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják. Egy kezdő rendszergazdának, legalábbis amit elsajátít ezen a képzésen, esélytelen az elhelyezkedés. Persze vannak kivételek meg ugye ismerős alapon be lehet jutni 1-2 helyre. A másik meglátásom, hogy ilyen embereket nem is nagyon keresnek. Hasonlóak vannak, de főiskolai, egyetemi végzettség kell a legtöbbhez, meg egy kicsit szélesebb tudás. Mindez saját vélemény. Ami meg a képzést illeti, hát az elején igencsak be voltam zsongva, aztán egyre inkább csillapodott ez az állapot. Tanároktól meg ugye témaköröktől függően persze, de pl. a programozás rész teljesen felesleges volt.
De még a mai napig nem tudtam eldönteni, hogy ez számomra megérte-e vagy sem. -
moonguru
őstag
válasz
L!NK->Q3 #4680 üzenetére
Bizonyos dokumentumok szkennelése, mint pl. csekkek, bankjegyek, személyi
igazolványok, állami kötvények vagy hivatalos dokumentumok, törvényi tilalom
alatt állhat vagy bűnügyi eljárás alá eshet.Egyes képszerkesztő programok újabb változataiban, mint például az Adobe Photoshopban vagy a Paint Shop Pro-ban, nem lehet bankjegyeket nyomtatni, bár a képszerkesztés engedélyezett. A Wired amerikai informatikai magazin szerint ezekbe a szoftverekbe az úgynevezett Counterfeit Deterrence System (CDS) van beépítve, amelyet egy 27 jegybankot tömörítő szervezet fejlesztett ki és küldött át bináris formátumban a szoftvercégek számára. Steven J. Murdoch kutató eredményei arra utalnak, hogy a CDS nem az EURion alakzatot használja a bankjegyek felderítésére, hanem a Digimarc cég által kifejlesztett digitális vízjelet.
Ui:
A forgalomból kivont bankjegyeknek is van értéke, lásd pl. Vatera!
-
MR_Joe
senior tag
válasz
L!NK->Q3 #2716 üzenetére
British Knights? anno szerettem...
-
Speeedfire
félisten
válasz
L!NK->Q3 #2545 üzenetére
Lassan meglesznek hozzá a magnat monitorok is 90/180W, elvileg simán vinni fogja őket. A hangerővel nem lesz gond.
Ez a kis 1db 15W-os 4ohmos 88dB-es szólt akkorát, mint a mostani logi z4-e rendszerem, pedig az elvileg 40Wattos.
A magnat monitorok meg 91dB-esek, szóval....4x akkor hangerőn fog szólni mint a mostani rendszer. Igaz kihasználni nem fogom, de ennyit arról, hogy csak 2*18Wattos az erősítő.Illetve most készül hozzá egy digitális hangerőszabályzó is, lcd kijelzővel, távirányítóval....bár ez szerintem csak január körül lesz kész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest