- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
-
Dryman
őstag
válasz
Smile8822 #25938 üzenetére
SFF házas 780-at keressél, az már ddr3-as, de a Q6600-al lehet lesz egy kis gond, ugyanis a dell ezeket az E8xxx szériára optimalizálta, és a hűtés is ennek megfelelően lett méretezve. Anno én raktam össze Q6600-al ilyen kis 780-at, de állandóan emelt fordulaton ment a ház elejében lévő cpu hűtőventi, és ez bizony zajt termelt.
Megfontolandó szerintem hogy valóban akarsz-e bele Q sorozatú procit, mert TV-s alkalmazásokhoz szerintem bőven elég az E8400 is. Még annyit hogy a dell a display port mellett tette le a voksát, csak úgy lesz hdmi-d ha veszel egy low profile pci-e hdmi-s kártyát és belefaragod...viszont ne érjen meglepetés, a hdd fiók miatt csak vékony hűtőbordájú kártyák jöhetnek szóba. -
-
Dryman
őstag
válasz
Smile8822 #22887 üzenetére
Hát ha XP-s licenc-elésről akarsz beszélgetni....
Gépezet, esetedben Fujitsu Siemens....rajta matrica, matricán termékkulcs ami megegyezik a telepítő könyvecskén (dokumentation) lévő kulccsalEllenőrzéskor: matrica van-e?, fel van e ragasztva, és van e hozzá telepítő média, esetleg számla hogy a gépet gyártói licencelt op rendszerrel együtt vetted...különben megnyalhatód a sót...
kb ennyi...
-
Dryman
őstag
válasz
Smile8822 #22881 üzenetére
Az Enlight az FSP belsőt kapott anno...szóval nem is olyan gagyi....
Keresztes kérdés az Urakhoz:
Win 8 Explorerben megszaporodtak az előugró ablakok, és a microsoft általi beállítások nem segítenek, akkor is jön a kis reklámablak ha minden ilyesmi tiltva van.....hogyan tovább?
érdemes valami kis különálló szoftvert feltenni ami blokkolja ezeket a reklámörületeket, vagy ez valami nemkívánatos FÍREGa gépen?
-
zsigee
aktív tag
válasz
Smile8822 #21853 üzenetére
A szakik majd elmondják helyettem. Ilyen igazából nem létezik. Analóg jelből "csak úgy" nem lesz digitális.
A konverter meg 10k+os sztori, ami tényleg jó minőségű. Javaslom a DVI-HDMI-t.
De ha ilyet akarsz, hajrá.Joe: De a képen párhuzamos port lett átalakítva
Az sima ügy, csak nincs értelme...
Zsolt: Felmegy az, tuti, még 2b-ra is, az SP3. Ha nem, akkor más hiba van, vagy nem jó a pendrive-os telepítőd.
-
vidobali
aktív tag
válasz
Smile8822 #21744 üzenetére
Nekem most 5S-em van, de pár napja szerencsém volt tapogatni egy fekete 5C-t, hát az az igazság, hogy egy fillért nem költenék az 5S-re, ha 5C-m lenne. Semmivel nem gyorsabb átlagos felhasználás mellett, jó tesztekbe , meg IB3 alatt biztos jobban teljesit az 5S, de nagyon meggyőző volt számomra az 5C, jó kis teló.
-
Smile8822
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest