- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sotetlovag97
tag
válasz
padi68 #28519 üzenetére
Szia.
Ugye 100e forintos az utalvány. Kiállítási dátum még nincs rajta(elvileg onnantól élne a 15 hónap érvényesség), de már érdeklődtem(a forgalmazónál ami ugye a club karos spa), hogy mi van ha ez nincs rajta és azt mondták, hogy az nem lényeg mivel a rajta lévő kódot nézik. Illetve az utalvány nem névre szóló, tehát bárki használhatja.
Illetve még ezt írták: "Az utalvánnyal az utalványon feltüntetett kuponok szerint foglalhat, vagy egyben 6 éjszakától vehető igénybe."Ezen kívül azt tudni kell, hogy még ezt írtál:
"Siófokra csak az őszi szezonra (novembertől) van csak szabad apartman.. Velencei apartmanjaink is csak szeptembertől szabadok. Siófoki és Velencei apartmanjainkat 6-9 hónappal előbb szükséges lefoglalni"Ennyi lenne. ha bármiféle kérdés lenne még, akkor szívesen válaszolok rá.
-
kiszi07
senior tag
válasz
padi68 #28522 üzenetére
6+ érdekel vagy az már nagy ?
PS: Szobapálma eladó -
padi68
senior tag
válasz
padi68 #23185 üzenetére
SALOMON XA PRO 3D ULTRA 2 GTX Gore-Tex eladó
Méret nem lett jó, ezért eladó: UK 8.5 EUR 42 2/3
Könnyed, strapabíró és rendkívül stabil a legnehezebb terepeken is, gyors- és teljesítménytúrázáshoz egyaránt ajánlott. Az XA Pro 3D Ultra 2 GTX modell áramvonalas megjelenést és extra tartósságot kapott az új technológiás külső talpkiképzésnek köszönhetően. A Sensifit technológiával kombinált Quicklace fűzőrendszere 100% -os biztonsággal fogja a lábat, a 3D Advanced Chassis technológia stabilitást ad és segíti a láb továbbgördülését nehéz terepviszonyok között is. A benne található GORE-TEX membrán gondoskodik a lábad szárazon tartásáról.
vízálló szövet felsőrész
Gore-Tex membrán
Quicklace fűző
békanyelv
gumírozott orr
OrthoLite talpbetét
öntött EVA középtalp
Sensifit oldaltartás
ContaGrip gumitalp -
stairmaster
tag
-
sladka_pani
senior tag
válasz
padi68 #20838 üzenetére
A külső vinyóra! Csak azért kérdezem, mert érdekelne külső vinyó (ha nem is 3TB-os, elég lenne kisebb is most), de nézegettem és 28.000 környékén már megkapni ugyanezt újan, sőt még tudok rá pici kedvezményt is. Tudom a tied is új, nem is megsérteni akarlak
Csak hát érted... ja meg karácsony is van. 25-öm lenne rá, meg eltudok utazni érte. Ha érdekel privátban folytathatjuk
-
padi68
senior tag
válasz
padi68 #19941 üzenetére
Samsung S3 79999Ft/Kp 84999Ft/csereár
Sziasztok,
Eladó egy samsung galaxy s3 telefon. /2013.04.08-lett vásárolva/
A telefon GYÁRI FÜGGETLEN; Garancia idő lejárata: 2015. 06. 07
Lehajtható BŐR tokot adok hozzá. Képernyőjén fólia van a vásárlás óta.
Dobozában minden tartozékkal eladó. A képek nem sikerültek a legjobban életbe csodaszép a telefon.
A számla a telefonról nálam marad (könyvelésbe kell)
Győrieknek kedvezmény!
Várom privátban az ajánlatokat.Csere:
kp
Nikon tükörreflexes géphez ez-az
25" nagyobb led monitor
Házimozi....
csere érdekelhet. -
Balinov
titán
válasz
padi68 #16520 üzenetére
hat ezaz. azt mondom, hogy karakoszorcsog vagy csokonyavisonta es bohonye kozotti negyvenkettedik rangu utat csak 1-2 napon belul tisztitjak, hat ok, nem akkora prioritas, de egy BP-Becs tranzit utoeret?
felhivtam haveromat, ott vannak mar az ummal a pajan...azt mondja, vicc kategoria, par tuzolto probal szegeny szerencsetlenkedni, de lassan haladnak...Denesek vittek gazolajat, enni/innit, pokrocot..
-
Balinov
titán
válasz
padi68 #16490 üzenetére
legalabb pontos adatok, F-en sok birka meg irja, hogy 10000-ek rekedtek az utakon,...meg ilyen hulye alhirek is hivataloskodnak, sok fasz kommentelo meg inkabb segitene, lenne mit
meg a "tankos" kepalairasok az M1-rol...T72 meg az apjuk fas*t, az egy PTSZ, nem voltam katona, sem World of Tanks fan nem vagyok, de azert latszik,hogy nincs rajta uteg..a sok birka
jol elvagyok itt felmagamba
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest