- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
Fene se érti ezt... Tomato via chipsetes alaplappal most raktam össze egy konfigot, na jó életemben már másodjára... először 96-ban...most találtam bele 486 dx 120-as procit!
az ennek megfelelő 2x4 és 2x8MB EDO rammal...öszvér alaplap, simm ramot is tudna kezelni.. Jelentem elsőre indult, csak a 3,6V-os battery pack kikelt a lapon, és szőrős formára rohadva, nem tudta megőrizni a dátumot.
Furcsa volt a dátum végignyomkodása, majd a proci beállítását is sikerült abszorválni 17 jumper átrakásával, ugyanis alapból 67Mhz MHz-en indult.
A dos-os bottfloppy hasít rendesen.lHolnap win 95 telepítését probálom eredeti telepítőről... majd vadászok valami hangkártya drivert, de ez a cucc meg olyan ami IDE tüskesort is tartalmaz...
Nosztalgiázom mert bosszant hogy az nvme ssd-ről olyan gyorsan tölt be a jelenlegi gépem, hogy a ramokat se láthatom már soha többet induláskor leszámolni, majd dobni rá egy OK feliratot...ha nem rakom össze ezt a régmúlt idők letűnt csodáját! -
Balinov
titán
nem volt veszes, de pofonegyszeru sem. a biztonsag kedveert ujratettem az adb drivert,meg picit megkuzdottem,hogy hogykell fastboot modba teni, de utana ment a root, busyboxot is meg a cwm touch-ot is felraktam, rom toolbox beszerez, egy backup is ment.
erdekes,hogy a 4.2.1 stock rom igy rootolva stabilabbnak tunik, mint root nelkul.
te mit akarsz megcsinalni,hogy rootoltad?
-
Balinov
titán
az oke,hogy adb-vel elinditom bootloader-be, de a fastboot-tal milyen recovery image-t tolok fel, ha meg nincs rootolva? varj, recovery image =/= a custom/gyari rom image-val,nem?
a folyamatot nagyjabol ertem, de teljesen meg most sem tudom, milyen lepeseket kell kovetni. Tegnap leszedtem a friss Nexus 7 Toolkitet (kapott is a srac 2£-t, igy donate verzio).
Azt hiszem, ma elolvasom ujra az itteni topikot meg a N7TK-s xda-sat is.
-
Balinov
titán
rohogni fogsz, de van 1 otthon, stock 2.1el...meg Vera kapta ugy 2 eve...
egyebkent 7vegen, ha lesz idom visszarakom a 4.1.2-t, meg tolok ra egy root-ot,hogy ne rizsaljon a FOTA miatt..
ja, feladtak a rizszabalok az rtl chipes tuneremet, talan januar elejen ideer, akkor meg majd megy az N7 DVB-T projekt
-
zsigee
aktív tag
Hi!
Természetesen kérhetsz(tek) tesztet, de ennek időpontja kérdéses. A rendszer még nem készült el a 840-en, addig a WD-ről tolom. A programot pedig nem ismerem, még sosem teszteltem HDD-t, mert nem érdekeltek a statisztikák, és értékek. Ez "érzésre" megy. Ha lassú, azt úgyis érzed!
De ami késik, az egyszer elkövetkezik, ha lesz szabad időm, és az üzembe helyezés rendben lesz, teszt is készül.
Üdv! -
-
-
Kis Joe
senior tag
-
RudyD
tag
Üdv!
Jujj - úgy tűnik hogy ebben az esetben a steam nem opció hanem az egyetlen lehetőség... :
*Note: This bundle is Windows-only and provides Steam keys only. You must pay $1 or more to receive the games.
Igaz ha már valaki vette: a paypal ha lecsapja a részét akkor lehet hogy lecsúszok az extra játékokról?
(Tudom kukacoskodás, de nem akarom elrontani sokezrek olcsó vásárlását mert fél dodóval többet adok érte. A fene a jó lelkemet... B-) )
-
RudyD
tag
Az ki ne maradjon hogy a 'lakatos' játékok csak az átlag feletti 'felajánlást' fizetőknek adják, ami van most valahol 5 és hat jenki dodó között...
(Figyu a megfogalmazás-konzisztenciát bamm...)
Illetve - ha az extra játékok nem kellenek és steam -en kell a cucc akkor viszont legalább 1 dodót kell fizetni - ha még mindig így van...Az őr-dög a részletekben bútt el.
-
atos19881101
senior tag
-
Balinov
titán
modaco-n talaltam egy topikot, eloszor azt mondjak csak ICS-re van ilyen feature, JB-re nem. de Vera SGSIII-an stock JB van, ott emlekszem ilyenre. google foruman irjak,hogy ez csak mobilokra elerheto...tabletre nem.
Na ezert kerdezem, ismertek-e egy bevallt YT letolto-t droid ala. kb mint a freemake video donwloader pc-re
-
Balinov
titán
jo, igaz. ICS ota mar van preloading thru WIFI...vagy nem erre gondoltal?
viszont ez alpjan nezve
4.1.2-nel nincs olyan,hogy preload -
Dryman
őstag
Volt egy srác anno az évfolyamunkon....kicsit idősebb volt, de nem adta fel a tanulmányait mikor lebukott valami magyar-osztrák határon történő humantranszport miatt, 2 év felfüggesztett-et kapott...mint szervezésben való részvételért..... pénze volt.....így kibekkelte azt a 2 évet, mert azidőtájt nem járhatott a SZIF-re...utána meg hozzánk csapták, és folytatta megkezdett tanulmányait.....
-
RudyD
tag
Üdv!
Perverz böngészőknél akik új lapon nyitják meg a dolgokat - nincs léptetés csak az adott kép.
Viszont a "Download" mégnem működik. De legalább a képek elérhetők mert kilistázza az egész /content/images könyvtárat! ;-)Hajrá hajrá....
(A többi az szubjektív kötözködés lenne. Esetleg feature reqest - visszatérni a galéria indexoldalra.)
Hirtelen ennyi...Kíváncsi lennék majd a jegyre ha lesz rá! ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest