- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Csygusz #13962 üzenetére
Én is remélem, hogy megint lesz valami best buy.
Más: A humble bundle most még hozzádobott az amúgy sem rossz csomaghoz egy titan ques-tet és red faction dlc-t.
-
RudyD
tag
válasz
Csygusz #13895 üzenetére
Üdv!
Nagyon szépen köszönöm a tippeket és az ajánlatokat. Azért vetettem itt fel mert kb 2 db 2-300 ft értékű kábelért nem éri meg patáliát csinálni, viszont a kollegák is itt csak kb feb. környékén terveznek dx -ről beszerzést. Azért kérdeztem hogy talán valaki mostanában rendel és hátha beférek... B-)
De az is lehet hogy alszok rá kettőt és jelentkezem valakinél... B-)
Addig is nagyon Köszönöm!
-
Balinov
titán
válasz
Csygusz #13633 üzenetére
Szerintem ez gyarto fuggo. Pl. HTC. minden keszulek zart bootloaderrel jon ki. XDA-s megoldassal ki lehet nyitni/be lehet zarni (mar ha nem csinaltal draga teglat belole). Hivatalos bootloader nyitas lehetseges, asszem IMEI alapjan a htcdev-en, de amit ott nyitsz, veszti a gyari garit. Mivel ezek jellemzoen nem 5eFT-os kategoriaju telefonok nem biznam a szolgaltato kegyeire,hogy gariban vagy azon kivul javitanak-e esetleg.
Egy biztos (ill. 2, nem akarok flamet nyitni), mindig erdemes kellokeppen tajekozodni, mit bukik az ember a buheraval.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest