- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a 9700k-m is lassú...
De nézőpont kérdése.
-
Rég jártam itt (bocsi, csak unatkozom az irodában
).
-
Kellemes Ünnepeket!
-
válasz
Speeedfire #14498 üzenetére
Nem kell rögtön megsértődni.
-
válasz
Speeedfire #14492 üzenetére
Kisebb kép nem lett volna?
-
válasz
Balinov #14452 üzenetére
Letöltöd az XDA-ról a hozzá való (grouper) CWM-et. Bootloader → fastboot boot *letöltött képfájl* a többit meg összetapizod.
Had ne googlizzam ki neked most, menni fog!
Lényeg, hogy a CWM Recovery-ből flasheled a két zipet, sorrendben a su-t és a SuperSU-t. (Superuser nem működik 4.2-vel)
mobal,
-
válasz
Balinov #14422 üzenetére
Utána: adb reboot bootloader, majd fastboot boot *recovery image* értelemszerűen a recovery img neve, ami a fastboot.exe mellet legyen. Ezután összetaperálod a két root zipet és heló. Közbe rájöttem mi volt a gond. 4.2-ben változtattak valamit, csak a SuperSU működik rendesen, szóval az kell meg a su binárisa.
mobal,
-
válasz
Balinov #14420 üzenetére
Egyáltalán nem!
USB debuggolás be, USB bedug. Kérni fog egy drivert, SDK mappát betallózod majd feltelepíti. Elindítod az adb-t, kinyitod a cuccot. Ez ugye töröl mindent. Majd beállítod. Megint vissza mész a bootloaderhez, bebootolod a recovery image-t majd flashelsz és kész.
Gyárit használok, nekem custom nem köll.
mobal,
-
válasz
sladka_pani #14340 üzenetére
Én se, csak megindokoltam, hogy lehet szükséged van rá és nem csak +1 nyomkodni való!
-
válasz
sladka_pani #14334 üzenetére
Muszáj vagy nem, ha ebből akarsz diplomázni akkor az utóbbi.
-
válasz
zsigee #14321 üzenetére
Szia!
Azt a programot én is kb. egyszer ha futtattam. Nem érdekelnek a szintetikus tesztek csak arra használom, hogy ellenőrizzem milyen állapotban van a meghajtó. Jelenleg még 100%, közel fél éves és 300 Gb írtam rá.
Ha "csak" beszámolsz róla nekem elég. Egyik kiszemelt SSD, TLC ide vagy oda!
mobal,
Szerk.: Bali, vizsgaidőszak van.
Én nem tudom, mit értesz laggolás alatt, szerintem nem észrevehető!
-
Jó reggelt (bár ti nem szeretitek ezt a stílust)!
Zsigmond: kérhetünk teszteket a Samsung 840-ről? Konkrétan CrystalDisk Mark érdekelne!
mobal,
-
válasz
cellpeti #14249 üzenetére
"ámátőr kérdés, de ha van egy szabad wifi elérés és van router/jelismétlő egyben azzal le lehet titkosítani a hálózatot kifele
titkosítani?"Ha erre gondolsz, akkor tudtommal igen. De egy két antennás routet/ap/ismétől - repeater bridge kell hozzá, ugye az egyiken vesz, a másikon pedig ad. A jelerősség sem lesz olyan mint amúgy!
i7-et én továbbra sem vennék notebookba, felesleges. Nincsen arányban az akkumulátor kapacitásával a teljesítmény.
Szerk.: elég vicces. 4 Gb DDR2 memória = 16 Gb DDR3 memória ára.
mobal,
-
Amerikában megint mi történ... Borzasztó.
-
válasz
Speeedfire #14089 üzenetére
Nem utolsó sorban ez az akció most jól jön a THQ-nak, mert tudtommal a csőd szélén álltak.
-
válasz
Speeedfire #14081 üzenetére
Gold Edition != Game Of The Year
-
Valaki nem tervezi most SSD vásárlását? 18k-ért tudok vadonat új 120-as Samsung 840-est!
-
válasz
atos19881101 #13639 üzenetére
Kinek mi szerintem a rom cserélés. Ha kiadnak hozzá, hivatalosan egy romot miért ne tenném fel (Újabb, esetleg szebb és jobb)? Szerintem a te Iphone-odon is 4-es iOS legalább fut. Engem a főzés annyira nem érdekel. Az más tészta!
-
válasz
Speeedfire #13431 üzenetére
cellpeti első válasza rá már igen. Ezzel te generáltál egy ilyen helyzetet.
-
Kedves társaság! Az alapelvek értelmében tiltott:
"minden olyan hozzászólást, amely faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért."
Tegnapi és a mai értelmében a továbbiakban fejezzétek be!
-
Héten meglesz a Xigmatek. Muhaha!
-
válasz
Speeedfire #13364 üzenetére
Azt te honnan vagy ennyire jól informált?
-
Sziasztok!
Nem rólam van szó, de ha büntetett előéletű vagy járhatsz egyetemre? Esetleg valamilyen szankció társul e mellé?
mobal,
-
-
Megvan az új arckép
-
válasz
atos19881101 #13248 üzenetére
Van. A kép címe alatt!
Szerk.: a letöltés pedig folyamatban. Az nem olyan egyszerű.
-
válasz
atos19881101 #13242 üzenetére
Tudom. Nem írtam, hogy ez egy ilyen "preview" állapot. Léptetés lesz benne, letöltés az FB + TW dolog még képlékeny + upload.
Szerk.: Swifty, ez egy beadandó a lényeg, itt a technikai megvalósítás számít!
-
válasz
sladka_pani #13232 üzenetére
Nono! Függetlenítés témája itt tiltott!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest