- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
Bobrooney #29924 üzenetére
Valóban nem lesz egyszerű ebből a helyzetből kijönni. Mi nem parkolunk ott, párom gyalog jár (közel lakunk) én meg a belvárosban dolgozom, ezt a részét nem annyira féltem. Az üzletben van védelmi rendszer/biztosítás, tehát az is fedve van valamennyire. Mindenesetre hivatalos úton igyekszem maradni, ne adjak adut a kezébe.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Bobrooney #29385 üzenetére
Bizony, francia turbós fali kazánom van 150.000ft-ért, az csinálja a melegvizet is, nem éppen takarékos semmilyen értelemben sem, sok év alatt már kijönne belőle egy normális Wolf kazán is, ezzel meg szopok állandóan, pedig már ki lett cserélve benne sokminden. Na mindegy... majd egyszer
Már töröm a fejem úgyis a norvég villanytechnikán is, állítólag van magyar verziója is, ami gyanúsan megfizethetőbb, mint a hőtárolós kályhák, csak nem ismerek senkit, akinek a kereskedőn kívül lenne "tapasztalata" velük...
-
bundilolo
tag
válasz
Bobrooney #29038 üzenetére
Nem hagyták kint a táblákat. Augusztus végéig tart a határidő, pár nap van még addig. A felfestés is hiányzik, illetve a kis átfolyók kerítéselemeit is meg kell még csinálniuk. Azért nem véletlenül van kint a sebességkorlátozó tábla sem meg az előzni tilos tábla sem. Annak ellenére szinte minden barom tolja neki. A kamionosok meg egy állatfaj, mást nem lehet rájuk mondani.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Bobrooney #28931 üzenetére
Elsősorban hátha neked, de mindenki másnak is! Lumia 735 alkatrészek
Nem menthető semmi a telefonom belsejéből, így megsemmisítésre került, de épséges tartozékai eladóak a Lumia 735-nek, amik a következők:
- fekete lenyílós eredeti bőr tok
- szürke hátlap
- tökéletes állapotú aksi (3 napot elment, töltöttségre rámértem multiméterrel, nem sérült)
- gyári töltő
- doboz full papírokkal
Ha esetleg valakinek hiányozna valami vagy pótaksi is nagyon jól jöhet, a bőrtokot meg szerettem. Pár ezresért elvihető, különben úgyis csak a fiók mélyére kerül és előbb utóbb kidobom. -
Dryman
őstag
válasz
Bobrooney #28755 üzenetére
villanyszerelési boltokban találsz....100gramm-os kiszerelés, olyan dobozkában mint a cipőpaszta...
rézvezetékek forrasztására ne nagyon használd, mert felfut a szigetelés alá amikor melegíted, aztán ott a sósavtartalom miatt szépen oxidálni kezdi a rezet....villanyszereléses múltamból tapasztalatból mondom.... -
Dryman
őstag
válasz
Bobrooney #28694 üzenetére
Köszi!
A József A. úton a gazdaboltban vettem...szépen be is tekertem mind a 10métert....két helyen is elakadt, de sikerült az összes dugulást megszüntetni....mostmár csak némi szifontömítések kellenek, mert a régieket megette az idő, és folyatnak mindenhol.....öröm és bodottá a lakás ilyen módon történő újítgatása.... -
kiszi07
senior tag
válasz
Bobrooney #28359 üzenetére
Én mindig a vaterafutárral küldök cuccokat. Ott pedig a DPD-t 890 Ft-ért szerintem tökéletes. (1 nap, megbízható, nem kell a dobozra írkálni)
-
alitak
senior tag
-
alitak
senior tag
-
alitak
senior tag
válasz
Bobrooney #27704 üzenetére
Mi is igyekeztünk sokat foglalkozni vele, de valahogy nem volt az igazi. Olyan kis magának való nyuszi volt. Amióta párban vannak sokkal aktívabb, érdeklődőbb is. A simogatást viszont imádják
Kajából anno bolti keveréket kapott, amitől beteg is lett. Azóta 90% széna, maradék zöldség. Magot nagyon ritkán kapnak. Répa, saláta, uborkát nagyon szereti, de retek/répazöldje, alma, nyáron dinnye.
Szénából meg vettem kisbálásat 5 darabot, összesen 2e forintért. Azzal ellesznek egy darabig. A bolti iszonyatosan drága. A pellet ugyanez, bolti csillagászati áron van, Obiban vettem jópár zsákkal inkább.
-
alitak
senior tag
válasz
Bobrooney #27701 üzenetére
nekünk is nőstény volt az első, de sokszor úgy tűnt, hogy magányos. Most, hogy ketten vannak, sokkal jobb, játszanak együtt, futkároznak. Eleinte nem szerették egymást, csipkedték, kaparták egymást. Ivartalanítás után viszont sokkal jobb lett. Így, hogy láttam egyedül is, meg most párban, szerintem utóbbi jobb a nyusziknak.
-
alitak
senior tag
válasz
Bobrooney #27699 üzenetére
A bak ivartalanítva lett, úgyhogy már semmi akadálya nem volt, hogy összeköltözzenek
-
sotetlovag97
tag
válasz
Bobrooney #27247 üzenetére
Hát igen úgy, hogy nem eszel előtte, úgy biztos ütősebb.
Amúgy meg az csak menőbb, hogy ha annyit iszol vagy még többet is mint a többiek és még sincs semmi bajod tőle, a többiek meg már rég fekszenek vagy nagyon jól vannak.
Amúgy a jó hangulat függetlenül az italtól is megvolt. -
sotetlovag97
tag
-
Dryman
őstag
válasz
Bobrooney #26577 üzenetére
Ugyan már srácok....nem is a hsz- eitekre reagáltam. Volt egy vitám itt nemrég, személyeskedésnek vette a jóember..holott csak arra akartam rábeszélni hogy nem ez a meggazdagodós üzleti topik...és ha nem olvassa el a szabályzatot, akkor segítsek már neki megérteni azt hogy külön hirdetésben célozza azt a réteget, csoportot akinek szánja a méregdrága portékáját....kb ennyi.... 😄
-
Dryman
őstag
válasz
Bobrooney #26332 üzenetére
Szerkesztettem....írtam még hozzá.....
valamint azt is figyelembe kell venni hogy a vízzsák az egy zárt rendszer, ergo megtelik és elfolyik "felette" az üzemanyag. Ha nem tekered le a kupakot és csapod ki belőle a cuccot tankolásonként, akkor úgy funkcionál egy ilyen cucc mintha ott sem lenne a vízzsák.
Mellesleg az akkori etz tulajok fele nem tudta hogy ez némi karbantartást igényel, és szoptak vele rendesen mikor a kis rézszűrő berohadt..... -
Dryman
őstag
válasz
Bobrooney #26330 üzenetére
A szimo tankjában emlékeim szerint 2 csöves benzincsap van, az egyik cső 6cm körüli a másik meg egészen rövid, oldalán nyílással....ezek egymásba csúsztatva vannak...már ez is egy vízzsák funkció...ezzel oldották meg hogy tartalék csapállásnál némi üzemanyag maradhasson a tankban mire elvergődsz a köv benzinkútig.
Akkor is nagy divatja volt az ilyen "vakuljparaszt" megoldásoknak amikor én simsonoztam. Volt a jó régi simson star, aztán az a másik dobozos, majd jöttek szépen sorra az újabbak.
Megítélésem szerint annyi víz sohasem lehet az üzemanyagban hogy ez a tank aljában befolyásolja a dolgokat.
Az oké hogy a víz nehezebb az üzemanyagnál, és leülhet a tank aljába,de milyen minőségű az az üzemanyag (keverék) ami annyi vizet tartalmaz hogy ezt egy speckó, vízzsákos csappal ki lehessen gyűjteni.....
az etz-kre már mindre vízzsákos került. Normál állásnál a csapban lévő csövön (csöveken) keresztül halad az üzemanyag, ekkor keresztülmegy a vízzsák szűrőjén is, de ha tartalék állásban van, akkor a kialakítás miatt szerintem kerüli a vízzsákot.....itt alkatrészeire szedve [link]Emlékeimben inkább az van hogy csóró gyerek lévén az utolsó csepp üzemanyagot is kimotoroztuk a gépből, és bizony a tartalékra való átálláskor a tank aljában összegyűlt üzemanyagból kivált dzsuva is lefolyt a csövön, ergo a következő tankolás előtt valószínű hogy a karburátort is tisztítani kellett mert eldugult a tank aljából leszivárgó kicsapódott üzemanyag-üledéktől.....
ha nem érvágás egy ilyen beszerzése akkor hajrá, de ha durván drága akkor az csak lehúzás akar lenni. -
RudyD
tag
válasz
Bobrooney #25677 üzenetére
Nagyon jó!
Az a rész megvan hogy működő teló képes sim nélkül is segélyhívásra? Ami még szép h büntetési tétel.
Macerával de elméletileg ki lehet kapcsolni, épp terítéken van nálam a téma h vmi dokkal és hangszóróval egy régi kis x8 -at - - ha megtalálom - csinálok belőle rádió - netrádió - stb kisközpontot a gyerekeknél. Csak normális dokk meg kis hangfal \ hangfalpár kellene hozzá... B-)Amúgy szerintem egy kisebb tablet nem lenne jó ha úgyis a képernyőre bukik?
Bár szerintem ilyen kütyüt adni a kicsinek még mindig nem komp...
Inkább kerítenék neki valami neki tervezett játékot....
(Amúgy van egy ROKEE -m amit lehet tudnék nélkülözni, csak meg kellene csinálni. 2x2 hónapot uis szervízben töltött, de kb egyszer használatosra csinálták meg. Gari kifutott. ha valaki meg tudná csinálni h működjön, akkor nem bánnám ha még 2 hónapot távol lenne... B-) )
-
kovacsroli
senior tag
-
zsigee
aktív tag
válasz
Bobrooney #25141 üzenetére
Igen, javítottam.
És az oldalt böngészve mindenféle nyomtatás is van. Szerintem a bögre is menni fog.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Bobrooney #24926 üzenetére
Gondolom a porszívót ismered, szóval ezzel nem poénkodnék vasárnap reggel.
Ha felszedni és kiporolni nem akarod (ez amúgy is nyáron az igazi tűző napsütésben kinthagyva pár órára, mert attól megpusztulnak a poratkák), akkor a száraz megoldások végére értünk.
Lehet persze némi pénzért bérelni tisztítógépet is, de egy gyökérkefe és egy (két, három, ha hamar fekete lesz) vödör mosószeres víz (ha jó illatot akarsz, akkor egy kis öblítő is mehet bele), aztán magad uram, ha szolgád nincsen.
Nem kell nagyon bő vízzel súrolni, hogy hamar száradjon, és nyilván izomból sem kell belenyomni, mert az árthat is a szőnyegpadlónak. Nagyjából 1-2 óra izzasztó/térdeplős munka szobánként, de gyakorlatilag újnak néz ki utána a szőnyeg.
Ha nem akarsz kúszni, ugyanez mehet cirokseprűvel is, de az inkább csak felületi kezelés, nem sokkal ér többet, mint a porszívózás.
Újabb 1-2 óra alatt a kicsit átnedvesített szőnyeg is megszárad, aztán lehet örülni. Egyébként heti porszívózás mellett ezt évente egyszer elég megcsinálni.
-
Dryman
őstag
válasz
Bobrooney #24897 üzenetére
Igen, ez melegedési probléma...a notiban egy viszonylagos zártabb környezetben kell a hűtésnek megoldani a hőelvezetést. Sajnos gyakori probléma hogy a vezérlőchipbe integrált videóvezérlő, vagy ennek diszkrét változata túlmelegedik és a chip bga felületének kontaktusai a hő hatására elválnak az alaplaptól (kontakthiba).
Szerencséd van hogy kis idő elteltével visszahűléskor elindul még a gép.....ez szépen lassan odáig fajul, hogy képet sem fog produkálni bekapcsoláskor. Javítása lehetséges, a chip újraforrasztásával, rosszabb esetben a chip fizikai cseréjével kell számolni, ami nem lesz olcsó javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest