- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
G@ben
addikt
Azért vannak emberek, akik pont csúszkálni vesznek gumit. Vagy építenek otthon játszóteret és ahhoz. Vagy edzenek a gumihajító vb-re. Vagy az autóra teszik, mert a sarki boltig pont megteszi. Ezek még mindig sokkal jobbak, mint a gyakran látott tükörsima, foszladozott abroncsok vagy akár a kínai noname márkák néhány példánya. És vittek már belőlük, tehát igény van rá.
-
sladka_pani
senior tag
Igen, végülis sokmindentől függ, ezt aláírom Jazzosnak is, ezért mondtam kell a szerencse is hozzá, de ne vegyünk alapul panelházat és családit, szóval csak város családi és falu családi között értem, az meg ég és föld, mármint aki kertes házhoz van szokva, az már megpusztulna panelban, ahogy én is, nem találnám a helyem
-
sladka_pani
senior tag
Ööö... szerintem ez is környezetfüggő, meg hozzáállás, meg nagy adag szerencse, de alapvetően falun olcsóbb a ház vásárlás, és azt a sok milliót (forintban értendő) nem fogod elautózni ha be kell menni cigiér akár... a nagy bevásárlást meg úgy kell időzíteni, hogy kitartson 1 hétig netán 2-ig, oszt jónapot. Minden más ugyanannyiba kerül mint a városban, rezsi, egy tetőcsere, de alapvetően olcsóbb, 23 év város után mondom, és 4 éve falusiként
-
sladka_pani
senior tag
Én nem tudom jól döntöttem-e már..., de most nem szívesen váltanék megint lakhelyet, egyébként egész megyében mozgok és sok helyen is laktam már... de most már csak a falu, a csend, a nyugalom vonz
Olcsóbb is az élet, és persze autó nélkül még postára se tudsz bemenni, meg még kocsma sincs, ami nem hiányzik, csak hogy érződjön a környezet, én már városban nem tudom elképzelni!
-
Dryman
őstag
Szia!
Wot-os topik PH-n
Wot-os off-topik szintén PH-n
minden 100. hsz erről kérdez, de egyszerűsíthető:
Mivel a WOT motorja csakis és kizárólag 1 feladatszálat tud kezelni, így nem szükséges csiribiri többmagos processzor....a tapasztalatok szerint az AMD processzorok helyett inkább Intelt alkalmazunk és törekedjünk a magonkénti minél magasabb órajelen történő alkalmazásra.
Videókártyában pedig az nvidia preferált a Wot alá.Az amd processzor és az ati vga-k használata esetében sok esetben megfigyelhető olyan nemkívánatos jelenség miszerint a játék kifagy a garázs/hangár-folyamatok kezelésénél...érthetőbben akkor amikor csata végén visszalépsz a garázsba, vagy csata indítási gondok amikor betesz egy pályára.
a topikgazdáktól bátran lehet kérdezni itt: [link] ha nem lettem volna eléggé világos a fenti írásommal.
ja, és üdv a klubban! -
Smile8822
senior tag
-
-
Jazzos
őstag
-
Kis Joe
senior tag
Mármint a ketyere vagy amit írtam?
Nem lesz ez rosz kenyere de ez is csak egy divat hullám lesz sok ember számára.
Én például nem valószínű hogy használnám mert az életmódom fojtán én heti szinten tennék tönkre legalább eggyet. Ezt kb ahhoz tudom hasonlítani hogy szifont és s3-s4-et használnak olyanok akiknek egy 6210 nokia is elég lenne -
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest