Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
mindenhez IS !
ON : van valami elviteles pizzázó a városban, ami ajánlás szintjén van és elfogadja a SZÉP kártyát? már csak azért ,mert eddig egy helyről szoktunk kérni (nem házhozszállítás! ) elvitelre, de az utóbbi időben egyre csökken a feltét vastagsága,az árai meg kúsznak felfelé..
-
Dryman
őstag
Ezek szerint reklamálnom kell, mert az aktív tag besorolásom a 15-éves PH múltammal sehogy sem megfelelő!
Írtam a totyikba, azt mondják az akkori lokálos pofázásom semmit sem ér, így nem kapom meg a felsőbb rangot...Mondtam is a moderátornak hogy azt csinálnak amit akarnak, nekem ez eddig sem jelentett felkavaró élményt!
-
Speeedfire
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest