- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
Sziasztok, egy regebbi (2010) mercit szeretnek valahol Gyorben vasarlas elott atvizsgaltatni, hogy minden rendben van -e az autoval. Az az olyan amikor masfel-ket oran keresztul, festekmerovel, alul felul kivul belul ws mindent is atneznek az auton.
Hova vigyem az autot szerintetek? Koszi elore is. -
mufi
senior tag
Vegyetek digitális zongorát listaár alatt:
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
az Extreme Audio-ban mekkora raktárkészlet lehet ami a fülhallgatókat illeti, szeretnék elmenni megnézni néhányat, esetleg járt valaki ott mostanában és tudna adni infót, mielőtt felhívom őket vagy csak úgy betoppanok?
Köszönöm előre is.
-
mufi
senior tag
Sziasztok, tudnátok egy jó fogorvosi rendelőt ajánlani, ahol már használnak 3D fogszabályzókat? Illetve ha van ezzel kapcsolatban tapasztalat, írjátok meg. Köszi előre is
-
mufi
senior tag
Sziasztok!
Van 2x2 GB Exceleram ddr3-as tuningmemóriám. Elcserélném 2x2 GB ddr2 ramra ha érdekel valakit írjon privát üzenetet.
-
mufi
senior tag
válasz
atos19881101 #31445 üzenetére
Nem jól tudod. Most írtam...én külföldi vagyok külföldi állandó lakcímmel és magyar ideiglenes lakcímmel. Még az új magyar igazolványom is megvan
-
mufi
senior tag
válasz
atos19881101 #31441 üzenetére
Van mellette állandó külföldi is...
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
olyan kérésem lenne, hogy itt hogyan értelmezhető a lakcímet igazoló okány? Konkrétan az érdekel, hogy bár kaptam munkáltatói igazolást, mivel a jelenlegi mo-i címem csak ideiglenes lakcím és állandóként a lakcímkártyámon külföldi lakcím van megjelölve, akkor az euronicsban miért mondják az, hogy csakis mo-i állandó lakcím esetén kaphatok részletfizetésre készüléket? Csütörtökön Celldömölkön az euronicsban azt mondták nem gond, hogy nem mo*i az állandó lakcím...de mivel ott nem volt az a készülék ami nekem kellett volna így ma elmentem Győrbe és ott azt mondták nem adnak így részletre...
Akkor most mi is van?! -
mufi
senior tag
Sziasztok, extreme digitalosoknak van az üzletben telefonjuk? Ha igen valaki megìrna privátban?
-
mufi
senior tag
Ma, Győr, Árkád.
-Biohair szalon: azon kívül, hogy olcsók, semmi jót nem kaptam ott...
-A görög étterem (nem tom mi a neve, a fincsi pékség mellett) - falafetál vagy mi, nos, aki szereti a húgombócokat, az ezt ne vegyen...mert az a húsgombóc valami az bezony nem más mint kenyérmorzsa meg kukoricadara...
-Visionexpress: csak ajánlani tudom őket, hihetetlen segítőkészek, egy perc alatt megcsinálták a méregdrága tipton szemüvegem...ennyi. jóéjt.
-
mufi
senior tag
Sziasztok, ebay.co.uk-ról szokott valaki vásárolni? Ha igen, dobjon egy privátot
-
mufi
senior tag
Hm...online üzleteket ismersz esetleg? Olyanokat pl mint a Zara...igaz annak nincs online boltja...
-
mufi
senior tag
Győrben van használt brit ruhabolt?
-
mufi
senior tag
válasz
stairmaster #27508 üzenetére
Köszönöm szépen, már reppent is neki a privát.
-
mufi
senior tag
Van valakinek PAYPAL-ja? Vásárolnék valamit külföldről...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest