- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
Szia!
Én sosem jártam ott, nem is ezért írok. Igazándiból ha már eljössz azért érdemes tenned egy két kört:
- Deltahifi (fülhallgató választékukról nem tudok sokat, de érdemes bekukkantani a Tibihez egy két tanácsért is) ha van biztos tudsz próbálni is.
- Hangszerdiszkont - tudsz próbálni
- Media markt (Árkád, mert a másikban nem láttam próba darabokat) - tudsz próbálniNem tudom milyet szeretnél, mennyire általános fülhallgatót.
-
atos19881101
senior tag
Mi áll a lakcím kártyádon? Az, hogy lakóhely, vagy hogy tartózkodási hely?
Én is külföldi vagyok és azért írom amit írok, mert ezeket a köröket már többször lefutottam több hivatalnál. MO-n úgy kaphatsz MO-i lakcímet külföldiként, hogy először elmész a bevándorlási hivatalba és ott adnak egy reg. kártyát. Azzal kapsz egy lakcím kártyát is, de azon lakóhely lesz, nem tartózkodási hely. Lakóhely = állandó lakcím. Olyat a hivatalok nem tudnak, hogy csak tartózkodási helyed MO-i, az állandó pedig külföldi (külföldiként, magyar állampolgárként lehet). Nekem ez az utolsó infóm, de ha neked ezt így sikerült megcsinálni, hogy tartózkodási hely áll csak a lakcím kártyádon, akkor privátban írd már meg hol csinálták.
-
Dryman
őstag
Ahány Euronics, annyi cetelem-bajnok (1 hetes gyorstalpalóval rendelkező) hitelügyintéző!
Unokatestvérem párja nem talált Győrben melót egy ideig, aztán beállt a juronics csapatába...először az input-output dolgokért volt felelős a hátsóajtónál, majd ki és becsomagolás manager lett belőle, aztán felvitte az Isten a dolgát és belsős hitelügyintézőt akartak faragni belőle...na ezt nem vállalata...lépett is tovább!
Vöröskő Kft-re emlékszem euronics-es számlákról...veszprémi cég...lehet próbálkoznék egy telefonos megkereséssel, ahol elmondám pro és kontra a tapasztalatomat, aztán kiderül melyik hitelügyintézőjük a "kisebb tudású"... -
sotetlovag97
tag
Az árkáddal mostánában csak ügyesen, mert nem akarok rémhíreket terjeszteni, de dunaszegen(egy faluval arréb)pont ma mondta nővérem, hogy többen is mentek orvoshoz rühességgel. Végül kiderült, hogy a migránsok amit behoztak már karácsonytól kezdve és ahol üldögéltek ott lehet elkapni. Csak leülsz egy székbe és kész, lehet nem azonnal jön ki, mint ahogy ez most is volt, de én amúgy is kerülöm az árkádot, de így...
Nem rémhíreket akarok terjeszteni, mivel az ottani orvos is mondta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest