- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Tuti azzal a Spigennel van gond…
Én ezt használom, és közelében sincs a “kib.szott forró”-nak.
Soha nem találkoztam olyannal, hogy felfüggesztette volna a töltést, és használat közben se volt heat issue, pedig egy 30-40 fokos görög nyaraláson lett volna lehetősége hisztizni a rengeteg fotó és videó készítése közben.
És nem, nem fogtam ki rendkívüli darabot, mert nemcsak az én 15 PM-om, a zasszony 15 Prója se csinál ilyet, se nyáron, se töltés közben.
Egy esetben volt tűzforró a készülék, amikor a Golf VIII vezeték nélküli töltését próbáltam ki - na, az kábé pont ugyanúgy süti a telefont, mint amit Te írtál. Még aznap tettem kábelt a kocsiba, soha többet nem használtam azt a készülékgyilkos megoldást… -
atee_13
őstag
A fő és zárolt kilező és a fotók tűnik így elsőre drasztikusan soknak a tiédhez képest. Fitneszt soha meg se nyitottam.
A fotósat végkép nem értem, mert gyakorlatilag alig van megnyitva és ki is vannak lőve az appok. (szerviz kérte, hogy lőjem ki őket.)
Akkor jó eséllyel nálam valami nem működik megfelelően. -
typical bro
csendes tag
Sajnos sem Képernyőidőből, sem Akkumulátorból nem tudok numerikus adattal szolgálni, mivel csak az elmúlt 10 napot mutatja, a probléma pedig korábban keletkezett.
Annyit tudok mondani - talán félig válasz - hogy nap közben általában 35-40% a lélektani határom, amikor töltőre teszem, hogy ne menet közben adja meg magát. Mivel munkaeszköz is, így szerintem indokolt a dolog. (Illetve nem tagadom, játszani is szeretek, de mivel 3D játék esetén tojást tudsz sütni a hátlapon a melegedés miatt, maradtam az egyszerűbb játékoknál.)
Korábban ez reggel munkába menet előtt és délután edzés előtt volt esedékes és 80-90% volt a töltés vége. Most ugyanezzel a szokással napi 3-4x teszem töltőre. Az utazásokhoz vásárolt Power Case a mindennapok részese lett, így tudok a telefonnal mobilis maradni nap közben.
Ha visszajönne a napi 2x töltés, egy szavam nem lenne, mivel akkor egyértelműen tudom, hogy miattam van így.
-
typical bro
csendes tag
Amúgy 17-tel és 18-cal pacek volt, 18.0.1-től jöttek a problémák, most is zabálja a százalékokat, de betudom annak, hogy tanulja a szokásaim. Képernyőidőm sajnos nem kevés naponta, de még úgy is azt mondom, hogy full vállalható volt a kicsi korábban. Most riadtam meg és bántam meg picit, hogy visszamondtam Alzánál a 16 PM előrendelést. Bár lehet hamarabb áll vissza a korábbi megfelelő üzemidő, minthogy raktárkészlet legyen a boltokban.
-
Ahogy évről-évre egyre komplexebb a rendszer, úgy mindig egyre nagyobb lutri feltenni a .0-ás verziót. Én a helyedben kivárnék, ha az akku olyan fontos. Legalább annyit, hogy megvárni, mik a tapasztalatok ilyen téren. Frissítés után egy ideig mindig jobban merül, majd ha a rendszer befejezi az indexelést, akkor beáll.
-
Mike81
senior tag
Van itt már más is aki tizen x év droid használóként és gyakori telefonváltógatóként úgye meg állt IOS-en hogy ,ahogy olvastam a Watch Ultra után most szerzett be magának Ipad-et is. Nekem is volt már dolgom IOS-el de nem.hagytam elég időt neki véleményem.szerint. Élhető a rendszer a Face Id a legjobb dolog ami létezik. És nálam kb ez volt a legnagyobb érv a vissza váltás mellett. Ez az újlenyomat mizéria hogy mivel működik mivel nem már fárasztó számomra. Hiába van beállítva mellette arcfelismerés is van hogy így is kódot kér.
-
Mike81
senior tag
Köszönöm az infókat
Mondjuk nálam is tokban vannak a telefonok. Eddig csak fekete készülékeim voltak. De azért a natur eltudna csábítaniAgyalok rajta hogy a keretre valami védelmet venni kellene mert lehet kapni. Meg én Tactikal tokban gondolkozok mert a mostani 23U-n is az van és imádom hogy gyakorlatilag semmit nem ad hozzá a vastagságához. Szóval a 15 PM-nél is valami kevlár vékony tok lenne a cél.
-
gretzky77
veterán
Szintén tizen sok év Android után váltottam a 15 PM-re, december óta használom, nekem azért több idő volt megszokni és azért felmerült bennem, hogy visszamegyek droidra, de végül maradtam és mostmár abszolút nem bánom. Az itthoni gép az windows, annyira nem használom, hogy azt Macbookra cseréljem amire kell nekem arra bőven jó! A nagyobbik gyerek kapott az egyetemre egy Macbook Pro-t, nézegettem már, nyomogattam jó kis masina, de nekem felesleges lenne beruházni rá, nem használnám ki. A rendszer erősen megszokandó lenne számomra, de egy Watch Ultra 2 már került a telefon mellé
illetve van egy régi kis Surface tabom, azon gondolkodom, hogy iPad-re cseréljem valamint erősen gondolkodom egy Airpods 3 fülesen is! Szóval lassan én is építem az Alma ökot!
-
-
Zsolt,72
senior tag
Ilyen meleg időben, esetleg tokban töltve, normálisnak tekinthető, hogy működésbe lép a védelem. Nálam tavaly nyáron az iPhone 13 egyszer, idén nyáron az iPhone 15 kétszer jelzett melegedés miatti felfüggesztést.
Amikor tok nélkül töltöm, akkor egyszer sem jelez, persze ezt tokja is válogatja.
-
knox83
senior tag
A második vezetékes töltès már nem volt annyira meleg, gondolom lefutottak a háttérfolyamatok, 70-80 között kifejezetten langyos volt már a telefon viszont az akkunál megint azt írja, hogy a hőmérséklet miatt fel lett függesztve az iphone töltése. Ez normális? Más is tapasztalja?
-
Ez hűti is, viszont, ha kikapcsolod, akkor a töltési sebességet is felezi 7,5W-ra. Így nekem tökéletes, a venti azért eléggé h allgató egy éjjeli szerkényen. Van már újabb verzió is, USB-C, plusz beépített Apple Watch töltő, stb. Ha nincs óra, van olyan is olcsóbban, ami csak 2in1.
-
Gyári 20W-ossal meglegszik is rendesen, ezt már én is észrevettem. Ritkán töltöm így, mert amúgy vezeték nélkül töltöm "fél gőzzel" és nyoma sincs melegedésnek. Éjjel megy, optimalizáltan, így nem sürgős, hogy gyorsan legyen feltöltve (mármint magához képest).
Ugyanez volt kb. mindegyikkel, mióta bejött magsafe és a 20W töltés.
-
harry3
őstag
Egyszerre tettük fel töltőre haverommal (igaz neki 14 Pro Max van) és neki is leállt a töltés a napokban, nekem például nem. Az, hogy miért állt le, menyivel használta ő másképp jó kérdés. De ez így normális. Nem fordult még vele elő ilyen, de a telefon köszöni szépen azóta is jól van, eddig is jó volt. Nyilván okkal van benne ez a védelmi mechanizmus, ennek így kell működnie, ez a jobbik eset. Majd ha púposodik az akku, füstöl, olvad, mindenféle hibaüzenet nélkül, akkor ráérünk pánikolni.
Szerintem használd nyugodtan, ez így jó. -
Kérdés az is mik voltak a körülmények?
Szobahőmérséklet, volt e rajta tok, vezetékes max vagy vezetéknélküli max e a töltés sebessége, használtad e közben?Én akár kábel nélkül, vagy kábellel töltöm, van egy kis telefon/tablet állványom, beleteszem az oldalára fektetve, a melegedős (alaplapi) oldalával felfelé, hogy jobb legyen a hőleadás. Tokom nincs, vagyis tud hűlni, nem szoktam használni töltés közben (jellemzően), így most 28-29 fokos szobahőmérséklet közben sem korlátozza a töltést, és soha nem fordult még elő ilyen a 7 hónap alatt, 1-2-3 naposan sem.
Vagyis normálisnak tekinthető a dolog, de egy kis odafigyeléssel/műszaki érzékkel 100%-ban elkerülhető.
-
gretzky77
veterán
Szia, üdv itt! Mi vitt rá a váltásra? Magic 5 Pro fórumon már találkoztunk. Sztem az elején még előfordulhat, de ha beáll és elkezded használni normálisan akkor nem lesz vele gond sztem. Nekem nem szokott gond lenni a melegedéssel, tud meleg vagy inkább langyos lenni, de nálam nem vészes! Talán egyszer találkoztam ezzel a jelenséggel! Időt kell hagyni android után, itt azért más a "logika", nekem is elég sok időbe telt tizen x év droid után, de megszoktam, megszerettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest