- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csakany2001 #4798 üzenetére
Megoldódott, összetört a füles. Problem solved!
-
Redmi Buds 4 vs. 15 pro max.
Van ötletetek miért nem látja az alma? Az elmúlt időszakban kezdte el nem látni, eljutott oda a dolog, hogy egyáltalán nem látja. Ha megis akkor ott a listán, de nem csatlakozik, ha rámegyek kijön az ablak h elfelejtés és a képen látható módon nem látja. Ritkán kapja el de az mindig újra tanítás után van. A OnePlus 13 látja, kezeli. Mi a trükk nálatok?
[kép] -
Tehát nagy a szórás akku ügyben. Nem érzékelünk üzemidő csökkenést. (Vagyis érzékel, ez az alma nem az én vonalam.) Bibi mindössze ott lesz amikor ezt el akarjuk adni, mert ebbe sokan kapaszkodnak. Pont úgy mint a Oneplus -nál fognak, előre látom.
-
Talán megvan mi a baj az üzemidővel. Néhány nap alatt (!!) 2%-ot esett a kapacitása. Már csak 92%. Zuhanórepülésben van.
Pedig 80%-ig tölti, nem meríti pirosba és minőségi töltővel tölti max 18W-al, gyári kábellel. -
Éles témaváltás: Párom odajött most hozzám, h vadul merül a telefon. Hogyan tudnánk kideríteni miért?
Közben az akku újabb -1% -ot romlott. A legutóbbi poszt óta.
-
Érdekesség:
Okosan töltve tehát 80-ig töltve 18W-al és nem 1%-nál felrakva.
Igen igen sokáig 100% volt a kapacitás kijelzés. A telefon kb akkori amikor kijött.
Ez év szeptember elején volt 99%-os. Szeptember közepén 98%. Ma szept. 24 van, 96%. -
Üdv. N+1 -dik animália, de ez most már zavaró. Tegnap éjjel értünk haza külföldről, romingoltunk, minden jó volt. Mióta felcsatlakozott a magyar hálózatra a kicsi drágaság azóta nem hajlandó megjönni semmiféle üzenet értesítés. Mindent csak akkor lát párom ha belép az adott appba. Ha éppen előtérben van megy ,berakja háttérbe és onnantól én annyit látok, hogy üzenet kiküldve. Ötlet? Én mondtam már neki h barakom a vonat alá és ide oda járok vele rajata, de nem érti a "viccet".
-
BBM Enterprise-t használ valaki? Almán szörnyű, néha órákig nem mennek át az üzenetek. 16* írok mire hirtelen mindent megkap. Nálam jó (Android), ha ő ír nekem almáról. De ha én írok páromnak almára akkor megy a szenvedés. Néha a fél délelőtt kimarad és úgy szólok rá másik platformon H írtam halihó. Ekkor belép és megy a sorozat üzenet pakk.
Csak akkor jó 100%-ban ha meg van nyitva neki az app. -
Üdv! Érdeklődnék, h nektek az akku hány százalékos? Páromnak szeptember végi és 100% 111 ciklussal.
Simán csak kíváncsi vagyok.Sasi001 Okosan tölti, teszek róla. A OnePlus -om 1 éves és 96% kiírás szerint, az is okosat töltött.
-
Lehet valami prioritást adni appoknak? A BBM sok késéssel kapja csak meg az üziket. Természetesen csak mióta IOS alatt futó verziót használja párom. 15 perce csak kimenőt ír, meg nem kapja. Próbáltuk és valóban nem jön át azonnal csak ha éppen nézi az appot. Persze ez csepp a tengerben hiba terén, de engem ez mozgat, mivel használjuk az appot.
Jó lenne pl tudni hogyan lehet gyorshívást kitenni az aszalra. Mint nálam, hogy koppintok rá és azonnal hív. Ha már csak hívás megszakítással tudja a kaput hívni legalább a hívást ne kelljen bűvölni. -
Hát lemegyek hídba.
Csak kiderült, hogy a iPhone okozza a gondot és nem én jöttem rá, mert nem hittem, hogy ilyen van. iPhone vs. GSM alapú kapunyitás. Nyitás közben megáll a kapu mindig adott helyen. Én már mindent néztem, nem szorul, jól van programozva. Aztán ma kibökte a párom h csak akkor áll meg ha telefonnal nyitja és az a telefon az övé. 15 pro max. És valóban ha arról hivja a kaput fogja magát nyit, majd valamiért pár másodperc múlva újra hív amivel a megáll parancsot adja ki. A GSM modul nem fogadja a hívást csak érzékeli és zárja relén kérdeztül a kört, a kalu elindul és eközben lerakja az amúgy látszólag csörgő vonalat. Mint mikor hivsz valakit és ő kinyom. Ez történik droidon, pár másodperc alatt megszakad a hívás és eltűnik a tárcázás. De alma alatt nem.... Ott olyan mintha látná, hogy valami nem olyan mint kéne a hívás közben és baszki fogja magát és újra hívja egy híváson belül. Hosszan próbálja kicsöngetni és mi már csak a foglaltat halljuk, még droid alatt cseng, lerakja a GSM modul és vége a folyamatnak. Itt nem. Állunk a GSM modul mellett és halljuk, hogy 2* tárcsázza a iPhone, ezzel ad egy indít, megállít parancsot. Csak akkor nem jelentkezik a hiba, ha hívás közben kinyomja manuálisan, persze ehhez jó lenne látni, hogy a kapu elindult e. Ez agyrém, egy vicc!!!!!! -
Beköltözött ismerősöm, minden szép és jó, de... 17. Valami 3-as szoftver van rajta. Mégis Vinted alatt forró lett a telefon és laggolt. Kikapcs, ima, bekapcs megy. Én azt kérdezem WTF?
-
Üdv. Ismerősöm beruházott egyre. Örök droidos volt korábban. Nekem kinai az egész, de mégis nekem kéne összerakni a telt. Valami tanács erre vonatkozóan? Köszi!
Engem nem fogott meg, nem ér(t)zem miért ~600k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged