- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor077
újonc
válasz
Big_Boss #4280 üzenetére
Srácok, mindenkinek köszi. Annyira felnyomta az agyam, hogy pihentettem pár napig, ma nekiestem újra, simán ment minden. Új telefonként hozzáadtam, majd leradíroztam mindent, és utána engedte a költözést a régi telefonról.
(történet nem tiszta: bocsi, lehet rosszul írtam, de amikor elkezded az új telefont beüzemelni, a folyamat legelején választasz nyelvet, országot, aztán megkérdezi, hogy új telefon van egy másikról költözöm.... itt jelezte, hogy nem tud költöztetni mert a készüléken nem ios 18 van. itt akadt el )
-
Rossi
addikt
-
válasz
Big_Boss #2618 üzenetére
Kipróbáltam amit írtál, mellé még bekapcsoltam, hogy ha 2x koppintok a telefon hátulján akkor kapcsolja le a kijelzőt, akkor is megszakítja a hívást
Visszacsináltam arra, hogy az oldalsó gombbal lekapcsolom a kijelzőt.
Próbálgattam, úgy tudok hívást elutasítani, hogy ha hívnak, akkor feloldom, hosszan nyomok a dinamikus szigetre, az megdagad, és ott már lesz piros kagylós gomb -
MikeWazowski
veterán
válasz
Big_Boss #2146 üzenetére
Fotók appban nálam két album van. Egyik az előzmények másik kedvencek. Más pl. viber nincs.
A gyári mail appot használom. Most küldtem magamnak egy word fájlt, a levelet megnyitva alul mutatja is, h letölthetem. Viszont a képes mail-nél nincs ott semmi, akkor letiltotta volna a képet? Fura, mert ott a gem kapocs a levélnél....
Ám a képeket miért nem látom a fájlokba? -
válasz
Big_Boss #1477 üzenetére
Tegnap 17 órakor betettem egy teljesen sötét szobába, egy óra múlva megnéztem és világított a képernyő, előtte nap lekapcsolta 15 óra körül amikor még világos volt. Apple szerint ilyen esetekben kapcsolja ki:
Az akkumulátor üzemidejének meghosszabbítása érdekében a kijelző teljesen elsötétül a következő esetekben:
-Ha az iPhone-t kijelzővel lefelé teszik le
-Ha az iPhone a zsebében vagy a táskájában van
-Ha be van kapcsolva az „Alvás” Fókusz
-Ha be van kapcsolva az Alacsony töltöttségű mód
-Ha az iPhone csatlakozik a CarPlay rendszerhez
-Ha használatban van a Folytonossági kamera
-Ha egy ideig nem használja az iPhone-t (az iPhone megtanulja az Ön szokásait, és ennek megfelelően kapcsolja ki- és be a kijelzőt, például ha beállít egy ébresztést vagy alvási ütemezést)
-Ha az iPhone egy párosított Apple Watch segítségével észleli, hogy Ön eltávolodott tőle (a mindig bekapcsolt kijelző ismét bekapcsol, ha az Apple Watch újra az iPhone közelébe kerül)Szerintem a szokásaimat próbálja tanulni (utolsó előtti pont) több-inkább kevesebb sikerrel. Tegnap hiába bámultam a képernyőt, állandóan lekapcsolta, tegnap előtt fotóztam vele, és amikor ráböktem az elkészített fotóra, aztán vissza, olyan rondán villogott a képernyő minden alkalommal, hogy rossz volt nézni. Minap a viberben nem működött a balról-jobbra simítós visszalépés, tegnap kivettem a tokból a fülest 100% töltöttséggel, csatlakozott, a sziget ezt jelezte de pirossal kb. 10%-os töltöttséget mutatva, kitöröltem a kezdő képernyőről a keresés gombot, jobb lett, de most is belefutok akadozásba görgetés közben rendszeresen, és volt még más is, csak most nem jut eszembe. 8 napos a készülékem, kb. 5x kellet újraindítani valamilyen működési zavar miatt.
17.2 vel jöttek új funkciók, kövér-sovány emodzsik, és sok hasonlóan hasznos dolog
Kíváncsian várom, hogy a hibajavításokkal mennyit foglalkoztakValakinek van már tapasztalata a frissítéssel?
-
rizso
addikt
válasz
Big_Boss #1102 üzenetére
Akkor marad a megszokás, nincs húzás, hosszan nyomás, akármi, info és úgy hívok, majd rááll idővel az agyam.
Megint más: Samsungnál nagyon hasznos volt, hogy screenshotot hosszabbat is tudtam készíteni, menet közben tudtam görgetni, és a végén készítette csak el a képet. Így mondjuk egy hosszabb beszélgetés/weboldal/bármi belefért egy képernyőfotóba. Itt mivel lehetne ezt megcsinálni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged