- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Figyeld az autópályát:
"Félreérted. A specifikációban megadott értéket mindegyik tudja. Az a szerencse, ha jobbat fogsz ki. Ez egyébként minden gyártónál így van."
Én és a szembemenetem :Nézzük a tényeket. Van aki szerintetek 105%-al kapja van aki 100%.
Na most aki 100% kapja nem 105%-al az jól jár vagy rosszul?
Mivel csak engem kell figyelned az autópályán van időd megkeresni és megmutatni, hogy hol írtam azt, hogy egyformát gyárt akármelyik gyártó? Én nem találtam meg azt, h hol állítottam, hogy egyforma a kapacitás akármelyik gyártónál is.
Ebből indultunk : Azért milyen szép már, hogy 600k telefonnál szerencse kell, hogy jó legyen
Ha pont nem látnád mert keresel engem a forgalommal szemben ott van a "" Vagyis nem vérre vettem hanem poénra. És ha koszos szélvédőd miatt csak eddig jutnál "Egy 600k telónál ne legyen már az, hogy az egyik jobb mint a másik." hogy elkerüljük a további zseniálsi logikai meglátásaidat ebből hogy is vonod le azt a következtetést, hogy ez egy állítás, hogy van ilyen nem pedig egy nemtetszés minden termék felé?
Ennyi erővel azt is kezdhetted volna bizonygatni, hogy az ég kék.
-
atee_13
őstag
Nézzük a tényeket. Van aki szerintetek 105%-al kapja van aki 100%.
Na most aki 100% kapja nem 105%-al az jól jár vagy rosszul?
Azt hittem, hogy ilyen bonyolult logikai összefüggést már óvodában megugranak. Elejétől értem, hogy azt tartja/átok érvnek, hogy a 100% mindegyik tudja.
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
Az, h samu se konstans semmibe nem menti fel az almát vagy akármelyiket, h ugyan annyi pénzért ami ráadásnak nem is kevés nem ugyan olyan készüléket kap a user. Hívhatod te poffogásnak ettől ez egy kőbegyszerű megállapítás volt amit nem értettél meg és elkezdesz a samuval parádézni ami ékes bizonyítéka, h nem érted csak szítani akarod a hitvitát
-
atee_13
őstag
Nem értem félre. Egy 600k telónál ne legyen már az, hogy az egyik jobb mint a másik. semmiben se, akkor se ha teljesíti a megadott értéket, mert az nem változtat semmit azon, hogy az egyik jobb mint a másik. Nekem is 15pm van, de azért ez nem egy megnyugtató szitu ennyi pénzért, hogy lehet mákkal jobb is vagy pechhel rosszabb.
-
atee_13
őstag
A fő és zárolt kilező és a fotók tűnik így elsőre drasztikusan soknak a tiédhez képest. Fitneszt soha meg se nyitottam.
A fotósat végkép nem értem, mert gyakorlatilag alig van megnyitva és ki is vannak lőve az appok. (szerviz kérte, hogy lőjem ki őket.)
Akkor jó eséllyel nálam valami nem működik megfelelően. -
atee_13
őstag
Aki figyelgeti az akku teljesítményét megnézné, hogy szerinte mennyire értékelhető az enyém?
Apple-el beszéltem lefuttattak két diagnosztikát távolról, de nem látnak baj. Az volt a kérésük töltsem fel 100% majd merítsem 1% ra. Ez megtörtént ez van a képeken. Tünetem, hogy ha a kijelző megy akkor 1-2 percenként esik az akku %.
-
atee_13
őstag
válasz
martin1369 #4606 üzenetére
basszus tényleg az volt
-
atee_13
őstag
Most kipróbáltam, asszony ha a cégeket cső égeti és azt a nem fogadott hívást hívom vissza akkor a cégesről hívja.
Már az is előrelépés lenne, ha hívás előtt mindig rákérdezne melyik SIM ről hívjon. Ilyet lehet IOS Ben?
-
atee_13
őstag
válasz
SharpSA #4603 üzenetére
Nincs külön beállítva tudtommal. Hol lehet megnézni? Hívásnál jelzi, h E ami nekem azért lenne baj mert a céges ingyenes saját meg nem. De hogy állítódhat el? Pénteken SIM ék berakása után még jó volt megnéztem az asszony híváslistáját szombaton már nem de csak most vettem észre.
-
atee_13
őstag
Sötét mód is már 2.x vált vissza világosra. Mi miatt nem maradnak meg a beállításaim?
-
atee_13
őstag
Mikor beletettem az e SIM et és a sima SIM et beállítottam,h a 2. Lagosról hívjon. Eddig müködött. Reggel viszont a e SIM ről ment a hívás. Elvileg pedig a 2. Van beállítva
mi állította el és mit csináljak,h beton fixen csak a 2 SIM ről hívjon? -
atee_13
őstag
válasz
waszabi07 #4587 üzenetére
Az új generációs, ultrahangos ujjlenyomat-olvasó a 6,8”-es Super Actua kijelzőbe került, és remekül teszi a dolgát – a sokan panaszkodtak a korábbi modellek azonosítási nehézségeire, aminek itt semmi nyoma.
Tesztvideókban is folyton meg van említve, hogy milyen jól működik. És mint említettem nálam az optikai is teljesen jól működött (trükk, hogy 1 ujjra 5 lenyomatot kell felvenni). -
atee_13
őstag
Nem értem be van állítva a 80% és 85 így is tölti. Mit rontok el?
-
atee_13
őstag
Asszonynak nagyon megtetszett a Siri és nem tudjuk, hogy hogyan lehet beállítani, hogy az ő hangjára is hallgasson. Erre van mód?
-
atee_13
őstag
Mi 9T volt előtte nem mai még optikai az ujjlenyomat olvasója. Szekrény/asztal kijelző felfelé néz. Hamarabb a fő képernyőn vagyok vele mint ezzel mire magam elé emelem. Nyilván azon szocializálódta és használtam 5 évig rutinosabb a használata.
Droidban ha az értesítéseket akarod felülről lehúzod az értesítő sávot ujjlenyomat nélkül is és látod az értesítéseket. De lehet ezzel is rutinosabb leszek és begyorsul majd.
" mint droidon megérinteni a leolvasót, szóval nincs is extra mozdulat." Dridon mikor közelít a kezed a telefonhoz a kijelzőn mutatja hová tedd az ujjad (enyémen így megy) és emelés közben ráteszed mire felemeled már felold. Itt felemelem és utána húzom fel a képernyőt. Nekem ez egy + mozdulat. Nyilván azt nem mondom, hogy ujjlenyomat soha sem tévedett, de a trükk az, hogy több ujjlenyomatra veszed fel ugyan azt az ujjadat. Ha nincs fólia a kijelzőn kb szökő évente tévedett fóliával már volt gyakrabban is, de nem valami agyérgörgy, h soha nem lép be. Mai szenzorosok pedig simán lehet, hogy már nem tévednek.
Ez nem pró vagy kontra egyik vagy másik mellett csak észrevétel az ismerkedés közben.
-
atee_13
őstag
válasz
Zsolt,72 #4573 üzenetére
Hát így nem sokat ér a face ID gyorsaság. Ujjlenyomat hamarabb feloldja a xiaomit lényegesen így hogy mindenképpen hozzá kell érni doridon is és itt is a kijelzőhöz.
Nem is értem amúgy az alma miért hagyta ki az optikai ujjlenyomatolvasót. AOD-n lehetne az ikonikus ujjlenyomat megcsinálva esetleg a körbe lehetne időt mutatni vagy tetszés szerűen beállítani amit akarunk. Ára elbírná a szenzort
és már nagyon korrekt szenzoros beépített ujjlenyomatolvasók vannak. Attól megmaradhatott volna a face ID is.
-
atee_13
őstag
Megcsináltam az e simet üzletben és átköltöztem, ez az első ios-em. Hogy lehet azt beállítani, h mikor felold a face ID akkor ne kelljen azt a képernyőt felhúzni, hanem egyből a főképernyő fogadjon? Annyira nem ismerem a kifejezéseket még itt, hogy goolebe sem tudom hogyan keressek rá
-
atee_13
őstag
válasz
Joachim21 #4570 üzenetére
Nem a qr kód az elején megvan onnan indul a folyamat. Azonosításhoz kell a szelfikamera. Azt írja pislogjak és olvassam be érthetően a számokat.
Kipróbáltam a régi telefonnal (xiaomi) ott megy a szelfi, meg a 10 mp-t is visszaszámolja, de az sem jó. Ott meg a végén írja ki, hogy valami hiba van próbálja újra.
Nem akartam üzletbe menni, de sajna lehet az lesz a vége. Vodás topikban voltak akiknek sikerült a folyamat, de nekem sajna 2 telefonnal sem.
-
atee_13
őstag
Tegnap online akartam e-simre váltani a telefonnal a vodánál. A szelfizésig jutottam el, ott kéri a kamera engedélyt, engedélyezem és szomorú fejecske közli, hogy valami elromlott próbáljam újra. Többször megpróbáltam ugyan itt hal el. Ügyfélszolgálat ajánlotta, hogy indítsam újra a készüléket, az sem segített.
Van még valami amit külön kell engedélyezni a telefonnál, hogy ilyen esetben használható legyen a szelfi kamera?
-
atee_13
őstag
válasz
Zsolt,72 #4556 üzenetére
Elvileg ha jól emlékszem ilyen van otthon:
SMÅHAGEL 3 portos USB töltő, fehér - IKEA
Ez max 17W, ha jól értem. Akkor nem tudom túl nagy W-al tölteni ugye, hogy tönkre tenné az akksit? -
atee_13
őstag
Töltővásárláshoz tudtok ajánlani opciókat?
-
atee_13
őstag
válasz
waszabi07 #4435 üzenetére
Mit várnak el az emberek egy telefontól, hogy egy nap 10%ot merüljön?
Ezt kérdeztem:
Mennyire normális ez így?
Csak meg szerettem volna tudni, hogy mennyire normális, hogy gyorsabban merül mint egy 5 éves akksis telefon belakva.
Nem tudtam, hogy itt ebben a topikban érdeklődni nem lehet, ha valakinek új ez az egész.
-
atee_13
őstag
Üdv!
Droid után vettem egy 15 pro max-ot. 3 hónapos a készülék tegnap vettem át és délután töltöttem laptop usb port ról 78%-ra. Még csak fiókot csináltam appokat telepítettem sim nincs benne, de ma mentünk túrázni és azzal fényképeztem. Tehát tegnap 78% al vettem le a kábelről majd kikapcsoltam. Délelőtt akkor kapcsoltam be mikor fényképezgetni kezdtem, de meglepetésemre mostanra 64% esett az akksi pedig nem sok képet csináltam.
Azért vettem másik telót, mert e jelenlegi 5 éves, de már érződik az akksin, hogy a vége felé jár, mert gyorsan merül. De ennyire még az sem merül gyorsan.
Mennyire normális ez így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Opel topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Horizon Forbidden West
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest