Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
Szia!
Nem felejtettem el, hogy mit ígértem.
Gondoltam nem 2 nap után írok tapasztalatot, és még időm sem volt.Nos, hogy őszinte legyek, kerek perec kimondom, nekem bejön. Maga a kijelző hogy 120Hz van az már alap szinten észrevehető, pedig én nem szoktam minden apróságon szőrözni.
Az akkumulátor nekem 2 nap, használattól függően, de inkább legyen erős másfél ha sokat nyomkodom.
Ami engem megvett kilóra az viszont a hűtése.
Elég sokat használom a FaceTime-ot, és ami a 15Pm-nál probléma volt hogy melegedett rendesen (már az első perctől), itt semmi, nulla melegedés.
És nem szívja az akkumulátort mint az állat, mármint a FaceTime.A fényképező, és a zoom az fényévekkel jobb szerintem, de nyilván ez csak privát vélemény. A fényképező része szintén nem az amin annyit szoktam szőrözni, általában egyszer beállítom a beállításokban az alapértelmezett módot ahogy nekem tetszik, formátumot, és azt használom, ennél is így tettem, és igen is a gyári kamera is nagyon szép képet készít.
Most hogy kijött a 26.2, most nagyon sokat javultak a dolgok, pl akadások és egyéb hasonló dolgok megszűntek.
Nyilván azt tudtam hogy nem a készülék hibája, hanem a rendszeré.Szóval összegezve, nem bántam meg a cserét.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Nem tudom mire vagy kíváncsi, de ha van esetleg valami, kérdezz nyugodtan, vagy írj egy üzenetet.
Ez a része kicsit off lesz. A feleségemnek vettünk egy Air-t, én nem tudom az embereknek mi a franc bajuk van vele. Én meglepődtem, szerintem frankón megcsinálták, semmi gond vele az ég adta világon. Sőt, ami előtte volt neki 13 Pro, simán elbújhat minden tekintetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hálózati / IP kamera
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Villanyszerelés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest