- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
15pro. Csak sima update. Sosem csináltam egyik iphonomon se clean installt, nem is érzek semmi lassulást akadást, dadogást, átkot vagy rontást. Akár clean install akár sima update: az első pár napban jobban fog merülni a háttérfolyamatok miatt, utána beáll és olyan lesz mint volt.
-
moordavid
aktív tag
Csak a 15 pro-ról tudok nyilatkozni:
- melegedést nem tapasztaltam pedig a megjelenéskor rendeltem a telefont, tehát még az ezt javító frissítések előtt kezdtem használni (2023 október)
- üzemidő el maximálisan megvagyok elégedve. Átlag, navimentes napon 40-50% közötti töltéssel teszem töltőre esténként. (Jelenlegi akku állapot 94% 269 ciklus, minden este töltőre rakom)
Ha navis, futkározós, végig mobilnetes napom van akkor olyan 20-30% között teszem töltőre (2 óra navi, közben sosincs töltőn)
- kamera. Videóban bajnok, fotóban teljesen jó, a 3x optikai zoomot sokat használom.
Mindezeknél picivel, de tényleg csak picivel tud többet a 16pro. Én a kameravezérlő gomb, és a hangyap*csnyit frissebb hardver miatt ez utóbbit választanám. -
moordavid
aktív tag
187/100. De szerintem beakadhatott, egy évet 100% on még egy sem bírta nálam.
-
moordavid
aktív tag
válasz
viperabácsi #3903 üzenetére
Szerintem egyik boltban próbálj rá a 15re. Ha éppen a határon van kényelem szempontjából, akkor a 16 lehet már tényleg túl nagy lesz. Ha érzere a 15 nem is olyan nagy, akkor a 16al sem lesz gond.
-
moordavid
aktív tag
válasz
viperabácsi #3898 üzenetére
Én már megvárnám a 16 prot. Nagyon jó a 15 is, de ha már egy hét sincs az új bemutatójáig ¯\_(ツ)_/¯
-
moordavid
aktív tag
válasz
MikeWazowski #3881 üzenetére
Detto. 15p-ről legközelebb 17 vagy utána.
-
moordavid
aktív tag
-
moordavid
aktív tag
válasz
waszabi07 #3631 üzenetére
Pl a pénteki napom. Reggel 7kor töltőröl le. Délelőtti mütymüty a telefonon, majd másfél óra waze töltés nélkül. Délutántól késő estig mütymüty és minimál tartalom fogyasztás majd haza megint másfél óra waze még mindig töltés nélkül, lefekvéskor 36%al raktam töltőre. Bőven kibír egy napot.
-
moordavid
aktív tag
válasz
MikeWazowski #3557 üzenetére
15 pro október óta 153 ciklus 100%. Optimalizált töltés minden este. Kb 3 hetente simán újraindítom mert ilyenkorra kevesebb szufla marad benne estére. Utána megint a körül mint újkorában. Ez lehet csak placebo hatás, vagy beragadós appok vagy fene tudja.
-
moordavid
aktív tag
válasz
MikeWazowski #3422 üzenetére
Spigen EZ fit. Könnyen felrakható a hozzáadott kerettel. A bal szélen nálam levegős maradt olyan 3mm-en de csak akkor látni ha kikapcsolt a kijelző.
-
moordavid
aktív tag
válasz
zsoltyyy #3233 üzenetére
Október óta használom a 15 pro-t. 122 töltési ciklus 100%os akku kapacitás. Nem találkoztam a sokat emlegetett durva merüléssel, a melegedéssel csak egyszer talán, az akkor érkező ios frissítés ezt megoldotta mert azóta sem. Net megosztásnál sem melegszik nálam. Natúr színű a kütyü kopással nem találkoztam pedig hetente kipattintom a tokjából. Príma telefon.
-
moordavid
aktív tag
Mióta frissítettem érzésre mintha pontosabb lenne a portré mód. Mintha jobban felismerné mit mennyire kell elmosni. Nálatok is vagy csak placebo?
-
moordavid
aktív tag
válasz
mediumgecso #2487 üzenetére
A gyári szilikon tok. Október óta ezzel használom és nem megy be alá por.
-
moordavid
aktív tag
Még mindig megbízhatóan hozza bőven az egy nap üzemidőt, még mindig nem akar melegedni, még mindig kiválóan teljesít egy hónap után is. Ha valaki tartana az üzemidő pletykáktól melegedés gate-től nyugi, minden frankó
-
moordavid
aktív tag
válasz
LurkerSheik #1208 üzenetére
Én sima, nem pro 11ről költöztem kb egy hónapja 15pro-ra. Kicsit szebb a kijelző, kicsit jobb a kamera, hangyányival fluidabb az egyébként is fluid rendszer. 4 generációt plusz egy kategóriát váltva nem érzem azt a nagy magic-et, ez is csak egy qrva megbízható, atomstabil mindenes. Ez most minden szarkazmus nélkül mondom: tök elégedett is vagyok
-
moordavid
aktív tag
Nekem eddig pozitív tapasztalat az akku. Reggel 6kor vettem le a töltőről, most (19:34) áll 52%on, 5óra 6perc az aktív képernyő, és volt ma kicsivel több mint 2 óra waze navigáció ráadásul tökig sütötte a nap a kijelzőt így az végig max fényerőn volt. iOS 17.1. Sima 15 pro. Impressed.
-
moordavid
aktív tag
Ma meghozta a futár, a telefonról telefonra költözés egy közbeiktatott rendszerfrissítéssel (17.03ra a 15-ön) volt összesen kb. 25 perc. A watchot is simán átvitte közben nem kellett vele bajlódni. Átköltözés után airpods is simán kapcsolódott nem kellett hozzányúlni. Bankkártyát újra hozzá kellett adni ami volt kb 30 másodperc.
A spigen glas tr ez fit: ha én fel tudtam rakni bubi és porszem nélkül, márpedig nekem a fóliafelrakás mindig is az idegbajos kriptonitom volt, akkor BÁRKINEK menni fogMaga az üveg fekete keretes talán ha 1-2 pixelt belenyúl a kijelzőbe. Ezt tök őszintén nem tudom, az első bekapcsolás előtt raktam fel az üveget. Van kb 2-3 mm az üveg és a telefon széle között, pontosan ugyanúgy mint fentebb egyik fórumtársunk képén. Nekem nem zavaró, lehet majd egyszer cserélek egy miliméterre passzoló fekete-keret mentes üvegre. Talán.
Yettel e-sim: Végigkövettem ami a yettel honlapján található, nem akart működni, de beugorva a közeli yettel üzletbe végül a sima sim-re visszaváltást választottam, elviekben este fogják hálózatra lőni a kártyát. Erről majd beszámolok.
Összegezve a sima 11ről a 15 prora váltás nekem nem okozott fanfárokat, lehet gyors mint állat de a sima 11 is az volt. Lehet röccenés mentes de a sima 11 is az volt. Kijelző szebb, meg 120hz meg selyembe csomagolja szemgolyómat meg bla bla bla, majd használatközben kiderül.
De ez a telefonról telefonra költözés ez nekem még mindig akkora magic, mintha egy igazi techbubus Star Trek epizódot élnék át a holofedélzeten
Na. Ez is letudva újabb 4 évre -
moordavid
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #508 üzenetére
Sokunknak ez sem istencsászár os. Én tökre megvoltam az androidon is, csak van ami jobban bejön itt ami miatt eltörpülnek a - számomra - gikszerek. Ha pl csak egy-egy funckiót néznék, vagy nem lenne ezen kívül semmi almás cuccom amit napi szinten használok már ugranék is rá a Pixel 8pro vonatra. Egyben nézve viszont nálam az alma -nem általánosan nézve jobb - kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest