Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
-
No.01
őstag
válasz moordavid #982 üzenetére
Hasonlo van nalam is. Mindenki mondja, h nincs elorelepes 13 Pro-hoz kepest. A szintetikus teszteken lehet h valoban igy van, de a gyakorlatban meg megis jobb. Erzesre +20% (mindezt ugy, h a 90%-os a 13 Pro)
Ettol fuggetlenul ha nem ugy adta volna ki a matek ahogy akkor nem valtottam volna 130-Pro-rol.
15 Pro Max meg ehhez kepes meg ~40% plusz. (gyakorlatban, nem laboreredmenyek alapjan) -
mindthecrap
aktív tag
válasz moordavid #901 üzenetére
Én a Telekom eSIM-mel megszívtam, “kivettem” a régi telefonból, gondoltam, majd a Telekom oldalán ha kerek egy újat akkor ad egy QR kódot vagy valami… fenéket. Kizárólag úgy lehet új eSIM-et igényelni, hogy SMS kódot küld arra a telefonszámra amihez nem férsz hozzá hiszen azért kérsz eSIM-et
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
Tiger.
nagyúr
válasz moordavid #868 üzenetére
Ez az üveg teljesen fedi a telefont?
Ha meg lesz a készülék akkor rakj fel róla képet hogyan áll az üveg.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz moordavid #842 üzenetére
Nekem sikerült első nap a járólapra ejteni a telót egy méterről, de nem lett semmi baja a 2200 forintos MediaMarkt elsőáras szilikontokban A 12-est is durván 5-6 alkalommal ejtettem betonra derékmagasságból a 2 év alatt és kutya baja nem lett, azon ezt a tokot használtam: Ringke Onyx, elvileg military grade meg minden de kb 3500 forint volt
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
addikt
válasz moordavid #531 üzenetére
Ezt tökre megértem, írtam is, hogy egy kiépített ököszisztámával biztos nagyon jól működnek a dolgok..
Nem vagyok hűséges típus, nem vagyok elkötelezve egyik márkával sem, és ez nem változik most sem.
Én tuti kipróbálom a 8 pro-t is, tudom nem érdemes cserélgetni, de ez már csak az én hülyeségem, kajla hajlamom.(más meg cigizik )Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Star Trek
- E-book olvasók
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Milyen videókártyát?