- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Kikapcsolnám a lokátort, azonban a 2 faktoros hitelesítés miatt nem engedi. Első sorban a 2 faktorosat kell kiszedni. Ez oké, de nem tudom hogyan és a support leírás alapján sem tudok rájönni.Van valaki, aki tapasztalt már hasonlót, vagy lehet tippje?
Köszönöm szépen
-
umfrider
senior tag
A 120 Hz-t el is felejtettem, a kolléga jelezte. Az tényleg parádé. Olvastam néhány cikket a 18-as ios-ról. Egyre több infó szól a 15PM mellett. Akkor is, ha nem használom ki minden funkcióját.
#3766jeni
Agyaltam rajta, valószínű hamarabb kijön, mint megveszem az újat. Azonban a 435k már nagyon nagyon lélektani határ, nem tartom valószínűnek, hogy kb ennyibe fog kerülni a 16PM. -
umfrider
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3762 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
7 Plus volt az első apple termékem. Óriási ugrás volt a Androidhoz (HTC) képest. Következő 11 Pro Max. Rossz fényviszonyok mellett és sötétben a kamera konkrétan kuka volt, használhatatlan. Próbáltam több azonos modellt. Mindet ilyennek tapasztaltam. Ehhez képest a 14 Plus nekem tökéletes.
AI annyira nem hoz lázba, bár lehet, hogy csak azért, mert még nem tudom milyen lesz.
(itt azonban kérdés, hogy a használt piacon ez a funkció mennyire lesz előny a nem Pro modellekkel szemben)USB C 3.2 szintén nem fontos
120 Hz, igen ez valóban nagy előny lenne számomra!
AoD teljesen mindegy, mert kb napi 9 óra a képernyőidőm
Rendben, a fentiek alapján mérlegelek.
-
umfrider
senior tag
Sziasztok
14 Plust tervezek lecserélni 15 Plus vagy 15 Pro Maxra. Igazság szerint kiszolgál, de nagyon korrekt áron tudnám eladni a vételi árához képest.
A kamerával kevésbé vagyok megelégedve, a 11 Pro Max talán egy fokkal jobb volt.
Első sorban gyerekeket fotózom, ill dokumentumokat.15 Plust 296k-ért tudnám, még a 15 Pro Max-ot 435k-ért megvenni. Kérdés, hogy megér-e 140k-t a komolyabb telefon
A vélelmezett jövőbeni használt árakat tekintve egyre kisebb kehet a kettő közt az árkülönbség.
(a natúr titán színnek + 1, de nem prioritás)Köszönöm, ha segítesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest