Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Kikapcsolnám a lokátort, azonban a 2 faktoros hitelesítés miatt nem engedi. Első sorban a 2 faktorosat kell kiszedni. Ez oké, de nem tudom hogyan és a support leírás alapján sem tudok rájönni.Van valaki, aki tapasztalt már hasonlót, vagy lehet tippje?
Köszönöm szépen
-
umfrider
senior tag
A 120 Hz-t el is felejtettem, a kolléga jelezte. Az tényleg parádé. Olvastam néhány cikket a 18-as ios-ról. Egyre több infó szól a 15PM mellett. Akkor is, ha nem használom ki minden funkcióját.
#3766jeni
Agyaltam rajta, valószínű hamarabb kijön, mint megveszem az újat. Azonban a 435k már nagyon nagyon lélektani határ, nem tartom valószínűnek, hogy kb ennyibe fog kerülni a 16PM. -
umfrider
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3762 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
7 Plus volt az első apple termékem. Óriási ugrás volt a Androidhoz (HTC) képest. Következő 11 Pro Max. Rossz fényviszonyok mellett és sötétben a kamera konkrétan kuka volt, használhatatlan. Próbáltam több azonos modellt. Mindet ilyennek tapasztaltam. Ehhez képest a 14 Plus nekem tökéletes.
AI annyira nem hoz lázba, bár lehet, hogy csak azért, mert még nem tudom milyen lesz.
(itt azonban kérdés, hogy a használt piacon ez a funkció mennyire lesz előny a nem Pro modellekkel szemben)USB C 3.2 szintén nem fontos
120 Hz, igen ez valóban nagy előny lenne számomra!
AoD teljesen mindegy, mert kb napi 9 óra a képernyőidőm
Rendben, a fentiek alapján mérlegelek.
-
umfrider
senior tag
Sziasztok
14 Plust tervezek lecserélni 15 Plus vagy 15 Pro Maxra. Igazság szerint kiszolgál, de nagyon korrekt áron tudnám eladni a vételi árához képest.
A kamerával kevésbé vagyok megelégedve, a 11 Pro Max talán egy fokkal jobb volt.
Első sorban gyerekeket fotózom, ill dokumentumokat.15 Plust 296k-ért tudnám, még a 15 Pro Max-ot 435k-ért megvenni. Kérdés, hogy megér-e 140k-t a komolyabb telefon
A vélelmezett jövőbeni használt árakat tekintve egyre kisebb kehet a kettő közt az árkülönbség.
(a natúr titán színnek + 1, de nem prioritás)Köszönöm, ha segítesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged