- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Ez sokkal pörgősebb lett!
nem placebó
kivancsi leszek az akkura -
Ferdzsoo
addikt
Tény hogy álltalában 1-2 pöcköt mutat a térerő, viszont soha nem volt gondom ezzel. Sehol.
-
Ferdzsoo
addikt
Az elmúlt 2 napban több mint 10 óra SOT jött össze 5%-ig merítve.
Beteg komolyan mondom. Igaz kamerahasználat nem volt benne. -
Ferdzsoo
addikt
Nálam is jelentősen nőtt az üzemidő IOS18 -óta, az elmúlt két napban majd 7:30 kijelzőidő lett 2 nap alatt 20%-ig merítve. 1-1,5 órával biztosan jobb mint 17.x-el volt.
Két nap alatt majd 9 óra kijelzőidő 100-ról 5%-ra úgy hogy úton is voltam eleget, az nem gyenge. Ezzel a telóval simán el merek indulni délután 4-5 kor is 20% töltöttség alatt bárhova. -
Ferdzsoo
addikt
Az időjárás appan nagyon ritkán mutatja csak az érkező csapadék mozgását a program.
KB 10-ből 7-szer fehér az egész, mikor az előképen látszik hogy kellene mutatnia valamit, ill, az előrejelzés is jelez csapadékot.
Ez az issue jellemző nálatok is? -
Ferdzsoo
addikt
Minap volt kezemben egy S23 Ultra. Kicsit nyomogattam, nézegettem, egyáltalán nem éreztem semmit. A kapcsolatom az androiddal kihűlt.
Bezzeg ezt milyen jó kézbe fogni és használni. -
Ferdzsoo
addikt
Nekem egyedül videózás közben melegszik érezhetően. Amúgy soha.
-
Ferdzsoo
addikt
Ha nem szempont a sebesség 5w-os töltővel ajánlom esténkén, kimértem a környezethez képest 2-3 fokot melegszik csak ilyenkor a telefon amit szinte észre sem veszel userként.
20w-os töltővel töltve pedig majdnem 10-et. AMi igen jelentős lehet mondjuk 28-30-ról indulva így nyáron. -
Ferdzsoo
addikt
Arra van valami apple mepgoldás hogyha google-n rákeresek valamire, pl egy autókozmetika akkor rábökök hogy útvonalterv és ne a google maps-kelljen neki?
Mert eddig nem raktam fel. A probléma ott van hogy az ios maps nem talál meg minden kisebb üzletet, helyet amit a google maps pl igen. Így nem tudok ios maps-al navigálni... -
Ferdzsoo
addikt
Telekom +1 soha nem volt bajom-..
-
Ferdzsoo
addikt
Így lassan két hét után is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a telóról, semmi nem hiányzik nekem személy szerint androidról áttérve (Gmail sem). Biztosan csak a használtai szokásaim miatt, teljesen elvagyok a safarival meg a mail-el is. Igaz eddig brave-et használtam böngészőként, a reklámok az egyetlen ami valamennyire zavar, de nem vészes.
Az akkuidő az valami megváltás, 6-7-8 óra SOT mindig megvan kb 20%-ig hagyva merülve.
2 napot lazán elmegy nálam. Várom már hogy meglegyen a 14 nap és a 9 öt órán túli töltés hogy az optimized charging bekapcsoljon. Kamera is beteg, igaz azért én egy 4 éves telót cseréltem.
Az első bottleneck amibe belefutottam hogy PC-re a képeket nem egyszerű átraknom.
Konkrétan sima böngészőből van olyan kép amit meg sem jelenít a winfos. Márhogy nem megnézni nem tudom hanem maga a fájl sincs..
Erre mi a legbarátibb megoldás hogy képeket átrakjak PC-re?
iCloud-ot nem használom, 5GB ígyis úgyis semmire nem elég, meg ehhez valahogy még mindig boomer vagyok hogy a képek a felhőben legyen. Mert ugye ez lenne a legegyszerűbb, de ettől ódzkodom.
Van erre valami app amit az apple ajánl - apple devices asszem.
Mit ajánlotok ti alternatívaként?
Köszönöm! -
Ferdzsoo
addikt
5G- be van kapcsolva minden beállításban azonban soha nem láttam még 5G jelet. Van ebben valami extra trükk amiről tudnom kellene? Nem volt meg 5g-s telefonom, nincs tapasztalatom hogyan kellene/nem kellene ennek működnie.
-
Ferdzsoo
addikt
Lassan sikerül minden atvinnem ios-re, ami rögtön feltűnik hogy ugyanazok az appok szebbek, és kicsit mások is, leginkább jobbak mint androidon. Amire még nem sikerült rájönnöm hogy miért nem kapom meg mailban egyből a Gmailes leveleket.
push-ra van állitva, de így sem jön meg sokszor csak ha kézileg frissítem az appban . Erre van ötletetek? -
Ferdzsoo
addikt
Tegna megjött végre, első körben félelmetesen kényelmes a faceid.
Sokkal egyszerűbb, barátibb mint az ujjlenyomat.
Gondoltam tennék egy próbát a gyári appokkal, safari/mail stb.
Google naptárból tudok valahogy a gyári appba integrálni adatokat? -
Ferdzsoo
addikt
Kérdés felmerül mit csinál rosszul az android hogy pártolunk át...
Nekem amúgy pont a kinézet változatossága ami hiányzik. kis túlzással 5-6 éve minden ugyanúgy néz ki és ugyanolyan. Persze ebbe benne van az is hogy ha eddig iphone-t használtam volna lehet most épp pont arra unnék rá. -
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok!
Tizenx év android után tegnap megrendeltem a telefont.
Nagyjából képben vagyok mire számíthatok, nem nagyon érintenek azok a dolgok amik esetleg korlátozottak IOS-en az andoirdhoz képest.
Egyszerűen ráuntam már az androidra és a formavilágra is. Kezembe fogtam mindkét telefont (S24ultra, meg 15pro max) és egyszerűen nincs meg az "ez kell" érzés a samsungnál, míg az Iphone-nál igen. S20-ról fogok váltani szóval lesz különbség az fix. -
Ferdzsoo
addikt
Visszatérve az eredeti kérdésre, ezen kívül más különbség nem lehet. Jól gondolom?
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok!
Kérlek erősítsetek meg abban hogy garanciaidőn kívül (ami számomra amúgy sem releváns mivel jogi személynek mindenhol csak 1 év a garancia), nincsen különbség a GSM huszárok (kb 450-460k) és egy e-magos/media marktos bontatlan készülék között.
Mert összegben viszont majd 70k a különbség. Az 1 év gari pedig ígyis úgyis apple garancia....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby rádiós topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest