- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Kolondrum #4691 üzenetére
ez 2 dologra világít rá. az egyik: ahogy az egyik MA videóban is említették, teljesen felesleges "okosan" tölteni, alig pár százalékot hoz sok év alatt. a másik, hogy értelmetlen nézni ezt az adatot. Az enyém 105%-ról indult coconut szerint, tehát nagyobb telep volt benne. Így lett most 97% szifon szerint 240 ciklus után. Soha nem figyeltem rá, hogy "okosan" töltsem.
-
csakany2001
senior tag
válasz
89%-os, az még rengeteg ideig teljesen jó. Apple is elvileg 3 év valós használatra számítja az akkumulátor élettartamát. Nálam jelenleg 223 ciklus tavaly március óta és 98%-os.
De ez nem időarányosan romlik, hanem hírtelen több %-t és utána megint jó ideig nem jellemző. Simán ki kell bírnia még másfél évet is, bár nyilván rosszabb akkumulátoros telefont ki lehet fogni de nem gondolnám, hogy ez most az az eset lenne.Bár sokszor tárgyaltuk, de szerintem a 15 Pro nem rendelkezik a célos üzemidővel, ez most nekem Pro Max-nak tűnik a mérete alapján de ott meg a gyors merülés kevésbé jelllemző jelenség.
-
knox83
senior tag
válasz
Nézd nekem 97% és 74 ciklus. Szerintem el kell engedni ennek a nézegetését, a tied teljesen normális az én meglátásom szerint. 10 évig androidoztam, nagyrészt huawei telefonok voltak, azért ott is másfél év után érezhetően kezdett esni az üzemidő. Az, hogy néhány százalék eltérés van egyik vagy másik javára nem releváns..ez a nagy akku féltés amit sokan csinálnak hmm, hát..ez egy eszköz, használni kell. Aztán akkucsere vagy venni újat
-
joey04
titán
válasz
Kolondrum #4485 üzenetére
Én meg egy ilyesmivel töltöm, nincs semmilyen korlát, 100-ig, és sok órát a töltőn hagyva, 1 éves 100% és jó. 13 pm-et is így töltöttem, 2 évesen is baromi jó üzemidővel adtam el.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Kolondrum #4485 üzenetére
Nálam is egy hónapon belül esett 3%-ot. 15PM decemberi most van 96%-on. Ultra2 eddig 100%-on volt két hónap alatt esett 97%-ra. Üzemidőn észrevehető? Én nem igazán veszem észre. Az első egy két százalék esésnél idegesítő, évek alatt nem tudtam megszokni utánna már nem érdekel. Eddig minden évben cseréltem most kimaradt.
-
-
csakany2001
senior tag
válasz
Kolondrum #4460 üzenetére
Én sokat használom egy nap, és nekem úgy tűnik így fél év után, hogy nem a legacélosabb üzemidővel rendelkező telefon. De ez leginkább a mérete miatt van így.
Szóval csodát nem szabad várn tőle, sajnos készenléti időben is megmutatkozik.
18.0-nál kezdtem örülnék, de 18.0.1-nél kezdődik előlről.
3-4 óra SOT, és ez mellett mondjuk 10-12 óra készenléti idő mindennap végén a töltőre kényszeríti, ha nővelem a képernyőidőt simán előfordul, hogy naponta 2x is.(és leginkább messenger, böngészés, 0 játék, kamerázás meg hetente 1x-2x)A 16-os topikban viszont nagyon jókat mondanak az új szériáról, sokat javult aránylag ilyen téren. Ez az A17 kicsit így mellényúlásnak tűnik, a melegedés nálam a mai napig létező jelenség. De mivel ez már nem a legújabb széria, lehet ezzel együtt kell élni a következő években. Úgy összességében meg vagyok elégedve, csak ezek a hibák kicsit bosszantóak.(de persze nincs hibátlan telefon, a kamera és a kényelem, kompakt méret meg abszolút kárpótol mindenért)
UI:
Amit tudok javasolni viszont. 4G-re való átkapcsolás, azzal nyerhető üzemidő. Illetve wifi használata ahol csak lehet. + Force restart is, hátha valamelyik szolgáltatás beragadt. -
kemdom
tag
válasz
Kolondrum #4394 üzenetére
Nem vagy egyedül, legkésőbb minden 2. napon meglesem, elmozdultam-e már 100%-ról (augusztus eleji vásárlás, 84 ciklus
).
#4392 patyil köszi, megnézek mindent, ha más nem, cégnél beadom, hogy kell a meetingekhez NAGYON a headset, és vegyék meg állományos beszerzésre, én meg fizetem a nettót.
Valahogy csak be tudom nyeletni. Igazából kicsit "elvből" nem akarok 100 felett költeni magamnak fülesre, feleségem karácsonyra megkapta az AirPods 2 Prot tőlem, de én nem érdemlek ekkora kiadást a gondolkodásom szerint.
-
rankesz
veterán
válasz
Kolondrum #4180 üzenetére
Nekem tavaly első napos rendelés óta, 230 ciklus, pixelhez rendelt 30w töltővel töltve amikor kellett, melóban néha valami dzsunkával rátöltve még mindig 99 %, szerintem jobban sikerült akkumulátort kapott ez a széria, nem véletlen módosította időközben a gyártó is a vállalását.
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Kolondrum #984 üzenetére
Jó lenne pl tudni hogyan lehet gyorshívást kitenni az aszalra.
Érintsd meg és tartsd nyomva picit a kijelzőt egy tetszőleges, üres területen. Feljön a widgetek kirakási lehetősége, a bal felső sarokban + (plusz) ikon, ott válaszd a “Contacts” widgetet. Többféle is használható.
-
mepet
addikt
válasz
Kolondrum #149 üzenetére
Nem nehez, itt minden magatol ertetodo, ez nem android!
Elso inditaskor valassza ki, h androidrol jon es kovesse az utasitasokat. Ha valami megsem masolodik at, akkor mindket telora ez az app: Copy my data
Vigyazat, az appok es az azokon beluli adatok nem fognak atkerulni. (Tipikusan a 2 faktoros belepteto cuccokkal lehet nagyot szivni ilyenkor, pl google authenticator.)(szerk) hivatalos video errol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest