- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
Nálam a keyboard laggol
-
GalaxyS9
tag
2024-ig mindig kis Pro-im voltak, de munkámból kifolyólag szükségem volt a jó telefotóra, ezért beugrottam a Max vásárlásba. a kezem átlag-átlag alatti méretben, értsd: mint egy hetedikes kisgimis srácnak, ezért 5-10 napig minden bajom volt vele, de szépen lassan megszoktam, megszerettem. már nem váltanék vissza. az aksi mindenért kárpótol
-
GalaxyS9
tag
a Mujjo bőrtokjait tudom ajánlani. nekem abban van a 15 PM Panzerglass üveggel. szuper prémium cucc
-
GalaxyS9
tag
válasz
MikeWazowski #2805 üzenetére
vagy a Resident Evil Village-et?
-
GalaxyS9
tag
nekem Mujjo bőrtokban sem melegszik a 15 PM, még 3D játéknál is csak langyos 5G használata mellett.
-
GalaxyS9
tag
szervusztok!
a tegnapi nappal én is csatlakoztam hozzátok egy 15 Pro Max-szel. ez az első olyan iPhone-om az első SE generáció óta, amit ennyire megszerettem már az első pillanatokban. csodálatos a kijelző, minden vajsima, ELKÉPESZTŐ a hangzás, és valami gyönyörű ebben a kék színben. 🥹
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest