- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam a keyboard laggol
-
2024-ig mindig kis Pro-im voltak, de munkámból kifolyólag szükségem volt a jó telefotóra, ezért beugrottam a Max vásárlásba. a kezem átlag-átlag alatti méretben, értsd: mint egy hetedikes kisgimis srácnak, ezért 5-10 napig minden bajom volt vele, de szépen lassan megszoktam, megszerettem. már nem váltanék vissza. az aksi mindenért kárpótol
-
a Mujjo bőrtokjait tudom ajánlani. nekem abban van a 15 PM Panzerglass üveggel. szuper prémium cucc
-
válasz
MikeWazowski #2805 üzenetére
vagy a Resident Evil Village-et?
-
nekem Mujjo bőrtokban sem melegszik a 15 PM, még 3D játéknál is csak langyos 5G használata mellett.
-
szervusztok!
a tegnapi nappal én is csatlakoztam hozzátok egy 15 Pro Max-szel. ez az első olyan iPhone-om az első SE generáció óta, amit ennyire megszerettem már az első pillanatokban. csodálatos a kijelző, minden vajsima, ELKÉPESZTŐ a hangzás, és valami gyönyörű ebben a kék színben. 🥹
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest