- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
BogyóBP #4808 üzenetére
Egyébként az van, hogy van egy elég drága fotó szettem több objektívvel szerintem súrolja a 2m -t hobbi célra talán túlzás DE simán lehet vele rossz képeket is lőni, a fényterjedés és törés törvényei ott is érvényesek, oda kell figyelni és nem lehet mindig minden körülmények között a maximálisat elvárni.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BogyóBP #4376 üzenetére
iPhone 15-ről én sem óhajtottam váltani, ez a 16 nem mozgatta meg a fantáziámat. Amúgy is inkább a 11-13 körüli iPhone felhasználók a célközönség, nekik éri meg váltani.
Esetleg 1-1 darab elfekvő példányba még bele lehet futni, kis szerencsével. Készletértesítő pl. van a Telekomnál. -
-
-
knox83
senior tag
válasz
BogyóBP #3941 üzenetére
Szerintem túl tolja, egyáltalán nincs ebben olyan faktor hogy huu ne vedd meg..július közepén vettem meg a pro maxot egy erős felindulásból (honor magic 5 prot váltott) világ életemben az ios meg az iphone nekem olyan eeehh volt, fostam is hogy jó lesz-e tizenxév android után és azt mondom kb “hazaértem” én szeretem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest