Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
Valahogy én is így vagyok vele, a feleségemnek 13 Pro van, de amiket olvastam és halottam róla hogy még azon sem megy normálisan, hát nem tudom mit mondjak. Ha a pro szérián nem fut megfelelően, akkor egy sima iPhone készüléken?
Nem fogok váltani az apple márkáról, mert még mindig jobb mint a többi, de az tény hogy csalódás kicsit, valamint én apple gépen dolgozok, kicsit ezért rendszerhez vagyok kötve.
Idén konkrétan még semmit nem frissítettem le, mármint erre az új rendszerre.
Bocs, hazudtam, amikor megjelent, másnap az iPad le lett frissítve, kemény félóra után visszaraktam a 18-as rendszert, akkor ugye még aláírta az apple. -
Boss81
senior tag
Sziasztok! Aki esetleg már kipróbálta az iOS 26.1 RC verziót, mi a véleményetek érdemes lesz majd frissíteni este ha kijön a rendes változat, vagy még az a 26.1 is hanyagolható. Én még a 18-as verzión vagyok. 15 Pro Max
-
Boss81
senior tag
Szia!
Egyet kell értsek, sajnos. Ami nem fér a fejembe, hogy még mindig nem tudnak teljes magyar nyelvű támogatást nyújtani, hogy minden funkció elérhető legyen, egyszerűen vicc.
Programozással foglalkozok, minden eszközöm apple, még mindig jobb mind a windows ez nem vitás, de nem a fő problémákra fókuszálnak, hanem arra, hogy mi van a kirakatba.
Nagyon remélem hogy nem fog legjobban elmenni az android vonalába. -
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom kinek mi a véleménye az új IOS 26-ról, én még nem próbáltam, de az iPad-et most állítom vissza a 18-as verzióra. Nagyon nem jön be. Lehet hogy még kell neki per verziófrissítés, de most még nagyon cinkes, vagy csak nekem nem jön be.
A legnagyobb probléma, hogy Magyarországon még mindig egy csomó funkció nem működik, és nincs magyar nyelv abban a rendkívül okos Apple Inteligence-ben.
Maradok az apple eszközöknél az biztos, de szerintem kezd egyre gázabb lenni ami az apple csinál. Egyszerűen nincs mindenre megfelelő támogatás. -
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Egy apró érdekesség. Évek óta nekem úgy van beállítva a telefon hogy az iCloud díját ráterheli a szolgáltatómnál a számlámra. Most viszont folyamatosan ezt az üzenetet kapom. A szolgáltatóval lehet gond van az iOS rendszerével?
-
Boss81
senior tag
Közben meg is rendeltem a tokot, és a kijelző védőt, de én a lekerekítettet rendeltem rögtön. Jól nézett ki amit a srácok javasoltak, de a tok és a kijelző védő közé esetlegesen bekerülő por és szösz miatt döntöttem a lekerekített mellett.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen üvegfóliát vásároltatok a készüléketekre? 15 Pro max. Lehetőleg itthoni vásárlást szeretnék, nem akarok várni külföldi szállítással.
Köszi előre is a tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- DXRACER Prince L gamer szék
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő