- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
Placebo vagy egy parányit pörgősebb lett a 18.4?
-
knox83
senior tag
válasz
maximuss #4864 üzenetére
Én végül ezért ((is) raktam fel a 18-at.
https://www.techradar.com/phones/iphone/ios-18-gives-the-iphone-15-pro-max-an-extra-hour-of-battery-life-but-two-iphone-16-models-still-have-it-beat -
knox83
senior tag
válasz
csakany2001 #4811 üzenetére
Gondolom a powerbank ugyanúgy melegíti mint a magsafe töltés, spigen arcfielddel töltöm és valami kibaszott forró lesz…ez tök mindegy hogy 16 pm vagy bármi más. Az üvegasztalra szoktam tenni hogy vezesse a hőt, tavaly mindig úgy töltöttem hogy a klíma is pont ráment. Azon kívül pusztulat tölteni, többször felfüggesztette a töltést…Fogalmam sincs miért nem csinál ezzel valamit az apple, huawei telefonjaim voltak, ilyen soha nem volt.
azért kíváncsi lennék a 36-38 fokos 16pm kamerázásra, én elhiszem hogy jobb lett valamivel a melegedés de a net tele van ugyanolyan heat issueval mint a 15pm. Teszteken egy 30-40 mpvel tovább bírja de utána ugyanúgy túlmelegszik. Én ezt nem mondanám korszakalkotónak.
-
knox83
senior tag
válasz
Sasi001 #4697 üzenetére
Melegedésben mekkora a különbség? Nekem a 15pm se melegszik különösebben. Sok helyen írták hogy nem melegszik a 16pm, ismert youtuberek “way better in terms of heat managment” stb de bőven találni fórumokon elégedetlenkedőket ezzel kapcsolatban..Nem tervezem a váltást csak érdekel olyan véleménye akinek mindkettő volt. Köszi.
-
knox83
senior tag
válasz
Kolondrum #4691 üzenetére
Nézd nekem 97% és 74 ciklus. Szerintem el kell engedni ennek a nézegetését, a tied teljesen normális az én meglátásom szerint. 10 évig androidoztam, nagyrészt huawei telefonok voltak, azért ott is másfél év után érezhetően kezdett esni az üzemidő. Az, hogy néhány százalék eltérés van egyik vagy másik javára nem releváns..ez a nagy akku féltés amit sokan csinálnak hmm, hát..ez egy eszköz, használni kell. Aztán akkucsere vagy venni újat
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
Akus témára. Szerintem ez a reális.
[kép] -
knox83
senior tag
válasz
djstavross #4541 üzenetére
Nekem 15 pm van, semmi bajom nincs. Se bug se battery drain.
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4512 üzenetére
Igen arra. olvasgattam és több helyen volt ez megemlítve. Nálam működött illetve más is jelezte hogy plusz kijelző időt kapott..Nincs ötletem sajna. Mennyivel lett kevesebb a SOT-od a korábbihoz képest?
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4510 üzenetére
Hálózati beállításokat próbáltad resetelni? Nekem 17 és 18 ugyanaz volt de a 0.1nél beakadt valami. Reseteles után egy - másfél SOT plusszom lett.
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4508 üzenetére
Indexel..Amúgy nekem ilyen üzenet eddig egyszer sem jött fel. Bár én éjszakára offolom a netet és nincs aod sem 1%ot szokott merülni..(15pm)
Android nekem 4-5%ot merült, honor snapdragonnal főleg, a kirines huawei kevésbé de egyértelműen több volt mint az ios -
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
Már tölthető a 18.1
-
knox83
senior tag
válasz
ateszapa748 #4346 üzenetére
Biztos földhöz basztam volna..nekem 3 hónapja van meg a 15pm de tényleg nem volt gond se 4gn se 5gn, wifi is hibátlan. Próbáltam 5ghzen is és 2.4en, itthon előbbi megy mindig.
-
knox83
senior tag
válasz
ateszapa748 #4339 üzenetére
Sokszor egyes és kettes a signal fent de egyszer sem volt gondom a hívással.
-
knox83
senior tag
Esetedben mindkét telefon hypertér ugrás lesz üzemidőben.
A méret szerintem az ami elsődleges, hogy egyik vagy másik legyen. Valakinek egy 15pm méret azonnal no go. Melegedés nem számottevő viszont abban biztos vagyok, hogy a 16pro is fel tud melegedni, max valamivel később. Kamerában szinte ugyanaz, ez a 48mpx uw egy rohadt nagy parasztvakítás volt, semmivel nem lett jobb az uw kép minősége. (Arról ne beszéljünk hányszor használja az ember) -
knox83
senior tag
válasz
SonyNex7 #4189 üzenetére
Ezek a problémák nagyrészt megoldódtak. Azt látom, hogy időnként a signal egy egység, de sosem volt gondom a telefonálással. Akkuval semmi baj, melegedés nálam nincs, nyáron a 38 fokban nyilván fog de akkor melyik telefon nem.. Bármelyik modell ami festve van csúnyán fog kopni, nekem ezért van a natúr titán. Mondjuk ha tokba van nem sok baja lesz ha mégis a feketéhez ragaszkodnál. Méretről nem tudok beszélni, mindig ekkora telefonjaim voltak, nekem a pro mérete kicsi…
-
knox83
senior tag
válasz
jankopista #4174 üzenetére
Nekem gyári 20w apple töltő van illetve egy magsafe jellegű spigen ami 7.5w. Alapvetően a 20 wattosat használom az 1ó50p a 7.5w az 3ó30p. Annak ellenére hogy a 7.5 lassabb és nem kéne melegednie melegebb mint a gyári töltő.
-
knox83
senior tag
válasz
Navaren #4161 üzenetére
Lehet ez lett az eredménye ami nem feltétlen rossz
https://9to5mac.com/2024/09/19/iphone-15-pro-max-longer-battery-life-ios-18/ -
knox83
senior tag
Teszt alapján a 16 pro majdnem azt tudja üzemidőben mint a 15pm.. Ezt hogy sikerült amikor mindkettő 3nm soc de van köztük 900 mAh különbség?
-
knox83
senior tag
Apple oldalán is fent van:
“Attól függően, hogy mennyi idő telt el az iPhone gyártása és aktiválása között, előfordulhat, hogy a készülék valamivel kevesebb mint 100%-os akkumulátorkapacitást jelez.”
Ennyit számít a 8 hónap parkolás. -
knox83
senior tag
Köszi srácok!
-
knox83
senior tag
Akik régóta ülnek az alma vonaton, fel szabad tenni egyből az ios 18-at? Várható üzemidő romlás? Engem csak ez érdekel, persze van egy két jó cucc a 18-ban de ha ez az üzemidő rovására megy simán nem fogom feltenni..köszi
-
knox83
senior tag
válasz
BogyóBP #3941 üzenetére
Szerintem túl tolja, egyáltalán nincs ebben olyan faktor hogy huu ne vedd meg..július közepén vettem meg a pro maxot egy erős felindulásból (honor magic 5 prot váltott) világ életemben az ios meg az iphone nekem olyan eeehh volt, fostam is hogy jó lesz-e tizenxév android után és azt mondom kb “hazaértem” én szeretem.
-
-
knox83
senior tag
Olyat csinált valakinek a telefon hogy egyszer csak átváltott 60 hzre? Olyan mintha pont 20% akkunál csinálta volna, eddig ilyen sosem volt.
közben rájöttem, bekapcsolt az alacsony töltöttségű mód..amit nem értek mert eddig ez nem volt
-
knox83
senior tag
válasz
Joachim21 #3868 üzenetére
Ez csak egy magánvélemény de nem kell sokat várni a magasabb mpx-es szenzoroktól. Honor magic 5 prot cseréltem 15PM-re, ott minden kamera 50 mpx volt de a gyakorlatban alig volt különbség. Az új pixel uw kamerája is 48-as és a 15PM-el hasonlítva esküszöm hogy jobb az iphone végeredménye pedig ugye az csak 12 mpxes…Részletességben alig látni különbséget (lásd gsmarena)
-
knox83
senior tag
Mit csináltok amitől annyira melegszik a telefon? No offense tényleg érdekel. Játszotok rajta? Nekem semmilyen melegedés nincs igaz nem vagyok power user. Töltésnél érzem egyedül meg intenzív kamera használatnál. Mondjuk ez minden korábbi telefonomnál (androidosok) igaz volt..
-
knox83
senior tag
válasz
gretzky77 #3751 üzenetére
Én rosszul voltam tőle, hogy ökoszisztéma meg minden apple, sok ismerősöm így tolja régóta, néztem rájuk ferde szemmel. Csak az apple féle ökoszisztémától mentsen meg a jó isten
Nekem volt 2006-2011 macbook prom (ezüst bill. Sima core duo) aztán vettem egy másikat 2011-2015 (fekete billentyűs core 2 duo) mindkettő nagyon jó volt, zenére használtam bár úgy tudtak melegedni hogy a lábamról leégett a szőr, a ventillátor úgy pörgött mintha fel akarna szállni. Eszembe sem jutott ezen kívül telefont venni vagy más apple terméket főleg úgy nem, hogy a második gépről kiderült gyári hibás (legendás gpu kernel panic) bevették alkatrésznek 40 ezer forintért
Azóta észre sem vettem de szép lassan Tim Cook beköltözött hozzám, céges telefon i13, laptop M1 macbook air és az i15pm -
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #3642 üzenetére
Meg lehet próbálni csak a biztonságiak rád fognak ugrani
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #3640 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el hogy a 16pm 163mm lesz ami nem éppen kényelmes zsebben hordva. Nekem a 15pm pont jó, számít az a néhány mm, előtte honor magic 5 prom volt ami pont akkora mint a 16pm lesz és zsebbe téve egy szenvedés volt vele az élet. A sima pro is nagyobb lesz, szerintem ha számít a méret az jó vétel lesz.
-
knox83
senior tag
válasz
GordonSamway #3618 üzenetére
Mi volt a megoldás? Vagy van külső mikrofonod?
-
knox83
senior tag
Utána olvastam és nagyon vegyes a fórumokon is. Lehet sutyiba mókolnak valamit majd a 16-nál gyártás közben, vagy dettó ugyanez lesz..Egyébként a töltésen kívül nálam nem jelentkezett sehol melegedés. Gondolom játék közben (én nem játszom) meg hosszabb kamera használatnál nyílván van hő de az kb bármelyik gyártónál lesz, főleg ebben az okádék melegben..
-
-
knox83
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3530 üzenetére
Kedd óta van meg a telefon háromszor töltöttem, mindig ez volt az üzenet. Tok nélkül, aztán tokkal 20 wattal 7.5 wattal is.
Első alakalommal nagyon meleg volt, de azt betudtam az iosnek ahogy itt írták. Után már érezhetően hűvösebb volt töltésnél pl a honoromhoz képest még mindig melegebb..
na mindegy nekem ez új 12 év androidozás után
Van egy b telefonom, egy sima 13 és az nem írja pedig az is meleg. -
knox83
senior tag
A második vezetékes töltès már nem volt annyira meleg, gondolom lefutottak a háttérfolyamatok, 70-80 között kifejezetten langyos volt már a telefon viszont az akkunál megint azt írja, hogy a hőmérséklet miatt fel lett függesztve az iphone töltése. Ez normális? Más is tapasztalja?
-
knox83
senior tag
Köszi a válaszokat, kedden este hoztam el a telefont a T-től, másnap délután töltöttem tok nélkül sima 20wattos apple töltőfejjel. Lehet a szinkronizálás ment, előző este felment a legújabb frissítés. A telefont egyáltalán nem használtam töltés közben.
@gretzky77 igen, emlékszem
baromi jó telefon a magic 5 pro de van egy számomra elfogadhatatlan probléma vele..
Barátnőm tavaly vett 15 pro maxot, elég sokat nyomkodtam és tetszett így kézenfekvő volt.. az iosben sok minden máshol van mint androidon így google a barátom 😁 ugyanazon alkalmazások viszont fényévekkel jobbak iosen mint androidon.. -
knox83
senior tag
Sziasztok, 12 év android után “átálltam” egy natúr titánnal. Eddig tetszik, egyet kivéve: az első töltéskor nagyon forró lett a telefon, 80%-nál megállt a töltés az iphone hőmérséklete miatt. Ez ilyen?
Elkezdtem olvasgatni és elég sok heating issue van fent, van akinek semmi gondja, van akinek frissítés után jött elő..valahol írták, hogy a titán kialakítás miatt jobban melegszik. Bocs ha volt téma, elkezdem majd a fórumot az elejétől olvasni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest