Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
Megadtam magam felment a 26.2. Előbb utóbb úgy is fel kell tenni. Bill össze vissza van, viber, messenger, whatsapp régi maradt, erre nem jön alkalmazás frissítés ami 26 specifikus? App storeba nincs új..
-
knox83
senior tag
Igazából az összbenyomásodra voltam kíváncsi
Párszor néztem élőben a telefont de a dizájnnal továbbra sem sikerült megbarátkozni. Másfél éves a 15pm szóval odébb lesz a csere.. -
knox83
senior tag
válasz
csakany2001
üzenetére
Bill össze vissza van továbbra is. Gmail, metas xarok mind a régi bill jön fel..
-
knox83
senior tag
Kellemetlen ez így. Az külön negatívum, hogy vissza sem lehet menni 18-ra. Én is maradok mert 10+ évig androidoztam, most meg már minden alma, i15pm, i13, m4 pro.. Együtt nagyon jól működnek..
@csakany2001
valamivel jobb de én azt tapasztaltam, hogy nincs minden javítva.. -
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
Biztosra mondom nincs haszna..majdnem egy éve 95%ra töltöm, 203 ciklus 93%, ami szerintem a leggyatrább az itt felsoroltakhoz képest. Gyakorlatig 30 ciklusonként esett egy százalékot. Az utolsónál bírt 65 körül cserébe 94%-ról 93%-ra néhány ciklus alatt esett. Igazából mindegy, telefont nem tervezek cserélni egy jó darabig (alu, kameraplató pff) majd akku csere ha szükséges lesz.
-
knox83
senior tag
válasz
atee_13
üzenetére
Jól tetted, én is maradtam. Lehet a tok is hozzátesz.
Nekem tényleg csak kamera használatkor érezhető, mindennapi használatban néha langyos lesz de ennyi. Kamera viszont durva, nyáron pár perc és vége is van
Páromnak is 15pm van és pár percig az enyémmel fotóztunk az kuka, jött az övé közben az enyém hűlt és csere, ezt játszottuk..
-
knox83
senior tag
26.0.1-el mintha jobb lenne. Gondolom majd a 26.1 lesz a nagyobb javítás
-
knox83
senior tag
Nincs az az isten hogy feltegyem 15pmre.
I13-ra feltettem és gyalázatos. Az első héten meglepően jó volt, csodálkoztam is, utána elkezdett szaggatni az egész. Alkalmazások, értesítések olyan szinten, a kukába beleqrnam. Szerencse, hogy csak edzeni használom. Plusz ugye az összes alap probléma, widgetek, billentyűzet stb. -
knox83
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Nekem nem tetszik, sokkal jobb a 18-as flat design de ez ugye egyéni szocprob. Ameddig lehet marad a 18 a mindennapi telefonomon, a cégesen majd figyelem mi lesz ennek a 26nak a vége. Az hogy egy i13 ilyen szinten meggyorsult az dícséretes még ha placebo is mert az animációk gyorsultak…
-
knox83
senior tag
Szia, iphone topik tele van a véleményekkel. Szerintem egy vicc. A main telefonomon marad a 18.7 a játszósra ment fel a 26. Egyetlen egy pozitívum van, régebbi 60hzes telefont nagyon meggyorsít.
Másik topikban volt egy jó megfogalmazás a dizájnról: winamp féle 2000es évek. Szerintem méltatlan az applehöz. -
knox83
senior tag
Felteszitek ma a 26-ot?
-
knox83
senior tag
válasz
pengész
üzenetére
Szia,
semmilyen jelentősége nincs. Van, hogy egy egységet mutat de soha nem szakadt meg hívásom és mindig el tudtak érni. A helyedben ezzel nem foglalkoznék. Térerőgate? Nem is hallottam ilyenről, azt hittem ez a széria a melegedésről híres![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
btw a kék szép volt élőben de ezek mind festettek (fekete/kék) na az tud ám szép lenni ha karcolódik, engem az ideg szétverne. (Ezért van natúr titán) -
knox83
senior tag
Köszi srácok
ha az akku idő marad 26 alatt az már félsiker. Ez az üveges dolog szerintem is szokható. -
knox83
senior tag
Nem mintha számítana de egy kis érdekesség:
A mostani 18.6.1 geekbench 6-os értékei a legalacsonyabbak, kisebbek mint amikor maga az ios 18.0 megjelent.. 18.4-ig emelkedett, onnan pedig csökkent. Single core -127, multi -260. -
knox83
senior tag
Placebo vagy egy parányit pörgősebb lett a 18.4?
-
knox83
senior tag
válasz
maximuss
üzenetére
Én végül ezért ((is) raktam fel a 18-at.
https://www.techradar.com/phones/iphone/ios-18-gives-the-iphone-15-pro-max-an-extra-hour-of-battery-life-but-two-iphone-16-models-still-have-it-beat -
knox83
senior tag
válasz
csakany2001
üzenetére
Gondolom a powerbank ugyanúgy melegíti mint a magsafe töltés, spigen arcfielddel töltöm és valami kibaszott forró lesz…ez tök mindegy hogy 16 pm vagy bármi más. Az üvegasztalra szoktam tenni hogy vezesse a hőt, tavaly mindig úgy töltöttem hogy a klíma is pont ráment. Azon kívül pusztulat tölteni, többször felfüggesztette a töltést…Fogalmam sincs miért nem csinál ezzel valamit az apple, huawei telefonjaim voltak, ilyen soha nem volt.
azért kíváncsi lennék a 36-38 fokos 16pm kamerázásra, én elhiszem hogy jobb lett valamivel a melegedés de a net tele van ugyanolyan heat issueval mint a 15pm. Teszteken egy 30-40 mpvel tovább bírja de utána ugyanúgy túlmelegszik. Én ezt nem mondanám korszakalkotónak.
-
knox83
senior tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Melegedésben mekkora a különbség? Nekem a 15pm se melegszik különösebben. Sok helyen írták hogy nem melegszik a 16pm, ismert youtuberek “way better in terms of heat managment” stb de bőven találni fórumokon elégedetlenkedőket ezzel kapcsolatban..Nem tervezem a váltást csak érdekel olyan véleménye akinek mindkettő volt. Köszi.
-
knox83
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nézd nekem 97% és 74 ciklus. Szerintem el kell engedni ennek a nézegetését, a tied teljesen normális az én meglátásom szerint. 10 évig androidoztam, nagyrészt huawei telefonok voltak, azért ott is másfél év után érezhetően kezdett esni az üzemidő. Az, hogy néhány százalék eltérés van egyik vagy másik javára nem releváns..ez a nagy akku féltés amit sokan csinálnak hmm, hát..ez egy eszköz, használni kell. Aztán akkucsere vagy venni újat
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
Akus témára. Szerintem ez a reális.
[kép] -
knox83
senior tag
válasz
djstavross
üzenetére
Nekem 15 pm van, semmi bajom nincs. Se bug se battery drain.
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro
üzenetére
Igen arra. olvasgattam és több helyen volt ez megemlítve. Nálam működött illetve más is jelezte hogy plusz kijelző időt kapott..Nincs ötletem sajna. Mennyivel lett kevesebb a SOT-od a korábbihoz képest?
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro
üzenetére
Hálózati beállításokat próbáltad resetelni? Nekem 17 és 18 ugyanaz volt de a 0.1nél beakadt valami. Reseteles után egy - másfél SOT plusszom lett.
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro
üzenetére
Indexel..Amúgy nekem ilyen üzenet eddig egyszer sem jött fel. Bár én éjszakára offolom a netet és nincs aod sem 1%ot szokott merülni..(15pm)
Android nekem 4-5%ot merült, honor snapdragonnal főleg, a kirines huawei kevésbé de egyértelműen több volt mint az ios -
-
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
Már tölthető a 18.1
-
knox83
senior tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Biztos földhöz basztam volna..nekem 3 hónapja van meg a 15pm de tényleg nem volt gond se 4gn se 5gn, wifi is hibátlan. Próbáltam 5ghzen is és 2.4en, itthon előbbi megy mindig.
-
knox83
senior tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Sokszor egyes és kettes a signal fent de egyszer sem volt gondom a hívással.
-
knox83
senior tag
Esetedben mindkét telefon hypertér ugrás lesz üzemidőben.
A méret szerintem az ami elsődleges, hogy egyik vagy másik legyen. Valakinek egy 15pm méret azonnal no go. Melegedés nem számottevő viszont abban biztos vagyok, hogy a 16pro is fel tud melegedni, max valamivel később. Kamerában szinte ugyanaz, ez a 48mpx uw egy rohadt nagy parasztvakítás volt, semmivel nem lett jobb az uw kép minősége. (Arról ne beszéljünk hányszor használja az ember) -
knox83
senior tag
válasz
SonyNex7
üzenetére
Ezek a problémák nagyrészt megoldódtak. Azt látom, hogy időnként a signal egy egység, de sosem volt gondom a telefonálással. Akkuval semmi baj, melegedés nálam nincs, nyáron a 38 fokban nyilván fog de akkor melyik telefon nem.. Bármelyik modell ami festve van csúnyán fog kopni, nekem ezért van a natúr titán. Mondjuk ha tokba van nem sok baja lesz ha mégis a feketéhez ragaszkodnál. Méretről nem tudok beszélni, mindig ekkora telefonjaim voltak, nekem a pro mérete kicsi…
-
knox83
senior tag
válasz
jankopista
üzenetére
Nekem gyári 20w apple töltő van illetve egy magsafe jellegű spigen ami 7.5w. Alapvetően a 20 wattosat használom az 1ó50p a 7.5w az 3ó30p. Annak ellenére hogy a 7.5 lassabb és nem kéne melegednie melegebb mint a gyári töltő.
-
knox83
senior tag
válasz
Navaren
üzenetére
Lehet ez lett az eredménye ami nem feltétlen rossz
https://9to5mac.com/2024/09/19/iphone-15-pro-max-longer-battery-life-ios-18/ -
knox83
senior tag
Teszt alapján a 16 pro majdnem azt tudja üzemidőben mint a 15pm.. Ezt hogy sikerült amikor mindkettő 3nm soc de van köztük 900 mAh különbség?
-
knox83
senior tag
Apple oldalán is fent van:
“Attól függően, hogy mennyi idő telt el az iPhone gyártása és aktiválása között, előfordulhat, hogy a készülék valamivel kevesebb mint 100%-os akkumulátorkapacitást jelez.”
Ennyit számít a 8 hónap parkolás. -
knox83
senior tag
Köszi srácok!
-
knox83
senior tag
Akik régóta ülnek az alma vonaton, fel szabad tenni egyből az ios 18-at? Várható üzemidő romlás? Engem csak ez érdekel, persze van egy két jó cucc a 18-ban de ha ez az üzemidő rovására megy simán nem fogom feltenni..köszi
-
knox83
senior tag
válasz
BogyóBP
üzenetére
Szerintem túl tolja, egyáltalán nincs ebben olyan faktor hogy huu ne vedd meg..július közepén vettem meg a pro maxot egy erős felindulásból (honor magic 5 prot váltott) világ életemben az ios meg az iphone nekem olyan eeehh volt, fostam is hogy jó lesz-e tizenxév android után és azt mondom kb “hazaértem” én szeretem.
-
-
knox83
senior tag
Olyat csinált valakinek a telefon hogy egyszer csak átváltott 60 hzre? Olyan mintha pont 20% akkunál csinálta volna, eddig ilyen sosem volt.
közben rájöttem, bekapcsolt az alacsony töltöttségű mód..amit nem értek mert eddig ez nem volt
-
knox83
senior tag
válasz
Joachim21
üzenetére
Ez csak egy magánvélemény de nem kell sokat várni a magasabb mpx-es szenzoroktól. Honor magic 5 prot cseréltem 15PM-re, ott minden kamera 50 mpx volt de a gyakorlatban alig volt különbség. Az új pixel uw kamerája is 48-as és a 15PM-el hasonlítva esküszöm hogy jobb az iphone végeredménye pedig ugye az csak 12 mpxes…Részletességben alig látni különbséget (lásd gsmarena)
-
knox83
senior tag
Mit csináltok amitől annyira melegszik a telefon? No offense tényleg érdekel. Játszotok rajta? Nekem semmilyen melegedés nincs igaz nem vagyok power user. Töltésnél érzem egyedül meg intenzív kamera használatnál. Mondjuk ez minden korábbi telefonomnál (androidosok) igaz volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Párszor néztem élőben a telefont de a dizájnnal továbbra sem sikerült megbarátkozni. Másfél éves a 15pm szóval odébb lesz a csere..
Páromnak is 15pm van és pár percig az enyémmel fotóztunk az kuka, jött az övé közben az enyém hűlt és csere, ezt játszottuk..