Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengész
tag
thomas77, waszabi07, mindkettőtöknek köszönöm!
-
pengész
tag
Köszönöm, natúr titán sajnos már csak olyan áron van, amennyiért nem veszem meg, mert nem sokkal többért már 16PM is van. A 11P-m zöld, gondolom, az is festett, azon nem látok semmit, végig tokban (és zsebben) volt, évente párszor vettem csak ki, hogy egy kicsit kitakarítsam. Úgyis olyan tokban lesz, ami miatt a kameraszigeten kívül mást nem látok a telefonból, és amikor eléri a csereérett állapotot, akkor maradék tartaléknak.
-
pengész
tag
Sziasztok!
Jelenleg 11 Pro-t használok, és az, hogy végigolvastam ezt a témát (és a 16 Pro topikját is) azt jelenti, hogy én bizony hamarosan telefont fogok venni. Na igen, de melyiket? Ebben tetszik a kék (és gyakorlatilag már csak azt lehet kapni újonnan), és már használtam ekkora telefont (S9+). A méret határeset volt, arról váltottam a 11 Pro-ra, anno örültem a méretnek, de akkor még elég hosszú volt a kezem, hogy a szemem romlását kompenzálja... 16 Pro Maxot megtapogattam a Media Marktban, azt nagynak találom már...
A 11-et is akkor vettem meg, amikor már bőven kint volt az utódja, így nem szempont, hogy a legutolsó szériát használjam (vagy az utosó előttit, hiszem kedden itt a 17...)
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok. Leginkább a térerőgate tart vissza a 15 Pro Maxtól, de már írtátok sokan, hogy nincs túl nagy gyakorlati jelentősége a pálcikák számának, megy minden, és mégis foglalkoztat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest