- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sasi001 #4632 üzenetére
Régebben nekem is volt, hogy hónapokig úgy volt, mint nálad, sőt. Nagyon nem mindegy, milyen akkut fogsz ki, pl. a megadott gyári értékhez képest mennyivel több a kapacitása.
A szokásaim nem igen változtak, és volt telefonom, ami pl. 200 ciklus után 95%-on volt, volt, ami meg maradt 100-on. Nyilván utóbbi sem igazán reális. Aztán fogja, és pár hét alatt esik több %-ot pont azért, mert igazából az a reális annyi ciklus után, csak így viszont úgy érzi az ember, hogy addig minden okés volt, majd hetek alatt romlott sokat. De ez nincs így. Nem kell vele foglalkozni. El kell fogadni, hogy ez egy folyamatosan degradálódó része a telefonnak. -
válasz
Zsolt,72 #4630 üzenetére
Jobban megnézve a chart-ot, és belegondolva, hogy hiába van 6:30-ra lőve az ébresztés, asszony mindig kelt 5:30kor, hogy megy dolgozni és a töltési ábra szerint 4kor kezdi el tölteni 80-ról 100-ra és min. egy óra neki (lassú töltés, 7,5W). Szóval akkor az a helyzet, mint nálad, teljesen rosszul írtam az előbb. De legalább akkor tisztázódott, ki is húzom az előzőt.
-
-
válasz
atee_13 #4574 üzenetére
Hogyne érne... ha fel akarod egyből oldani, zsebből kivéve azonnal elkezded a felfelé ujjmozdulatot, faceID olvas és már bent is vagy a főképernyőn. Nem kell megvárni, amíg a face ID feloldja, majd utána felfelé húzni.
Ha meg nem lenne felfelé söprés gondold el, jön egy értesítés, rmegnéznéd a lockscrenen mi az, erre mire elolvasnád az első szót, bedob a főképernyőre...
-
válasz
MikeWazowski #4516 üzenetére
Settings - battery.
Nem mindenkinek, és nem minden frissítéskor. Nekem főverzió frissítés után nem írta, most viszont igen.
-
-
válasz
ricshard444 #4415 üzenetére
Én bírom nagyon a Benks tokokat, szerintem baromi jók. Most is,hogy úgy döntöttem, nem újítok idén (ez a terv legalábbis), vettem egy "limited edition"-t, nagyon jó, hogy végre nem a szokásos majdnem fekete aramid minta.
A NEWS1 20%-os kedvezménykód még mindig működik, csak szólok
-
válasz
MikeWazowski #4258 üzenetére
Általában ha gyenge a net vagy a VPN kapcsolat nem megfelelő akkor írja ki. Én is találkoztam vele az utóbbi időben. Utazás közben amikor váltogat a tornyok között ez még szemetűnőbb.
-
válasz
MikeWazowski #3986 üzenetére
De sárgul. Mindegyik ilyen tok. Vannak amikre garanciát vallanak hogy nem, vagy egy éven belül nem, de azt külön direkt reklámozzák.
-
Ahogy évről-évre egyre komplexebb a rendszer, úgy mindig egyre nagyobb lutri feltenni a .0-ás verziót. Én a helyedben kivárnék, ha az akku olyan fontos. Legalább annyit, hogy megvárni, mik a tapasztalatok ilyen téren. Frissítés után egy ideig mindig jobban merül, majd ha a rendszer befejezi az indexelést, akkor beáll.
-
-
válasz
tomiiikaaa #3607 üzenetére
Az Apple azt vállalja, hogy ellentétben az eddig szériákkal, a 15-ök akkuja 1000 ciklus után is min 80%-osak maradnak. Tehát 50 ciklusonként romlik 1%-ot, még az is elfogadható... Ehhez képest bőven jobban szokták bírni, viszont sosem arányosan esik a %. Van, hogy többszáz cikluson keresztül ugyanazt mutatja, majd aktualizálja a dolgot rövid idő alatt.
Nem kell erre annyira rápörögni, használd és kész -
Ez hűti is, viszont, ha kikapcsolod, akkor a töltési sebességet is felezi 7,5W-ra. Így nekem tökéletes, a venti azért eléggé h allgató egy éjjeli szerkényen. Van már újabb verzió is, USB-C, plusz beépített Apple Watch töltő, stb. Ha nincs óra, van olyan is olcsóbban, ami csak 2in1.
-
Gyári 20W-ossal meglegszik is rendesen, ezt már én is észrevettem. Ritkán töltöm így, mert amúgy vezeték nélkül töltöm "fél gőzzel" és nyoma sincs melegedésnek. Éjjel megy, optimalizáltan, így nem sürgős, hogy gyorsan legyen feltöltve (mármint magához képest).
Ugyanez volt kb. mindegyikkel, mióta bejött magsafe és a 20W töltés.
-
válasz
Szabonoemike #3134 üzenetére
Van pár "phone dialer" app, nézd meg őket, van free verziójuk.
-
válasz
MikeWazowski #3051 üzenetére
Re-brand-elt ali/temu minőség jó drágán.
-
válasz
s.Oliv3r #2741 üzenetére
Teljesen random az egész. Volt sok iPhone-om, van tehát merítés bőven. Volt, amit vigyázva töltöttem 5W-al , 80ig, 20 alá sosem merült, mégis 3 hónap után 96% volt. Aztán bejött a magsafe, azt is csak 7,5W-on használtam, optimalizáltan éjjel a töltőn. Egyik fél éves korára 98%-os lett, másik 96, most meg a 15PM még mindig 100, 99 akku ciklussal. A szokások ugyanazok voltak az utolsó három esetében. Aztán volt, ami sokáig 100 maradt (10 hónap-14 hónap), majd pár héten belül lement 94%-ra, gondolom akkor aktualizálta magát.
-
AW nem naponta töltögetős. Nekem úgy, hogy napi egy edzés követéssel, napi 17 óra AOD, meg minden, minden másnap töltöm úgy, hogy még van benne 30%. Aki nem edz, stb. még tovább elvan. NYilván ez messze még az általad említettől, de nekem bőven élhető. Arról nem. is beszélve, hogy nincs mégegy óra, ami csak megközelíti együttműködésben az iPhone-al.
-
-
Alulról felfelé kell húzni. Ezt mindenképp kell, magától nem fog a főképernyőre dobni.
Amúgy lezárva milyen képernyőt váltogat? Az éjjeli AOD night stand féle screeneket? Akkor meg koppints kétszer/vagy simán egyszer valahol üres területen, akkor csak beadja a lockscreen-t.
-
Ha a töltés megszakad, az általában töltő para, ami lehet a fej-kábel-maga a töltő egység. Ha "zizzen" egyet töltés közben, az is azért van, mert lekapcsol, majd újra elindul.
A beszélgetéses az bug, néha nekem is előjön, csk nézek, hogy a fülemhez rakom és nem kapcsol ki. -
válasz
zenit73 #2621 üzenetére
Régebben lehet jobban tartották az árukat, de azért 500-ról 440-re való ár mérséklődést fél évvel a megjelenés után nem nevezném beesésnek. Egyébként meg mihez képest… S24U is 600-on nyitott, tele volt az apró hivatalos garanciás bontatlanokkal 470-ért már a megjelenés pillanatában, mert széjjel lehetett kuponozni. Egyébként sosem érdekelt annyira, mennyire megy le, használni vettem, nem eladni. Az meg, hogy évente cserélek, pont nem jó, megtartani érné meg tovább, ha nézném az anyagi oldalát. Ha lesz is olyan, hogy nem védtem meg az újat, az inkább amiatt lesz, mert felesleges. Egyébként az utóbbi években pont most éreztem jobban, hogy 14pm-ről 15PM-re nem sok értelme volt váltani.
-
válasz
zenit73 #2611 üzenetére
Bár igaz, hogy a zsebben, vagy pl. lefelé fordítva a közelség érzékelő játszik szerepet a kikapcsolásban, ott van még az ambient light sensor, ami az auto fényerőhöz is kell. Ez figyeli, hogy mennyi fény van épp. Így ha napközben fullba sötétítem a szobát, egy idő után akkor is kikapcsol az AOD. Ehhez még hozzá jöhet az is, amit mondasz, hogy a napszakot is figyeli, meg minden mást is, amiből adatot tud kinyerni, mikor épp mit csináljon.
-
válasz
MikeWazowski #2608 üzenetére
Ha nagyon sötét van a szobában ,simán azt hiszi, hogy a zsebben van és kikapcsol. Pl. nekem most a nagy monitorom világít csak a szobában, bár az ad elég fényt, hogy lássak a szobában, de mivel a forrás a telefonnak a háta mögött van, ki is kapcsol az AOD, ha lezárom a telefont.
-
Ahogy a linken is van, sokmindentől függ, el is mondják. A yt videó 24 órát mutat, nyilván az átlag, hogy egy nap 10 órát ha be van kapcsolva, mert vaksötétben kikapcsol zsebben is, stb. Vesz le az akkuból de számomra pl. bőven nem annyit, hogy megérje kikapcsolnom. Azóta használom, hogy 14PM-el megjelent. Beégés nem volt, egy évig használtam megjelenéstől az új iPhone megjelenéséig.
-
válasz
Sasi001 #2544 üzenetére
Pont arra utaltam poénosan, hogy azért nem megy be a tok és keret köze a por, mert maga a tok összeszedi az összeset… csak nem ment át akkor
Nekem egyik keretem sem kopott meg soha, heti 1-2 alkalommal kiszedtem a telefont, megtakarítottam a tokkal együtt és annyi. Igaz, nem terepen dolgozom, hanem irodai környezetben. Azért az sokat számít nem tagadom.
-
válasz
MikeWazowski #2420 üzenetére
Automatán frissül, de ezek olyan frissítések, amik a "minor" kategóriába esnek. Általában az ember visszateszi a töltőtokba őket, aztán egyszer csak lefrissül, de nincs bevett folyamat, ami minden esetben működik.
-
válasz
MikeWazowski #2384 üzenetére
Itt nem kell ilyenekkel szenvedni.
Kisebb bugoknál érdemes egy reboot, de ennyi. Már, felbukkan ilyen. Ami nagyobb azt úgysem oldja meg
-
válasz
MikeWazowski #2363 üzenetére
Ennyit lehet: [link] . Lehet nagy eséllyel magyarul nem fog menni, csak úgy, ha mindegyiket beírod, mint csere szöveg.
-
Köszönöm a képeket, vettem én is egy ilyet (is), csak a magnetic verziót, mert nekem kell a magsafe. Jó lesz teljesen, ha nagyobb védelem kell, minden másra ott a Benks Armor air.
A Ringke Onyx-ot meg visszaküldtem, az egy félelmetesen rossz tok, oldala még hagyján, hogy jó a fogás, de a hátulja nagyon irritálja az ujjakat, rossz hozzáérni.
-
válasz
leslien #2311 üzenetére
Igazából szerintem túl van ez misztifikálva. Van benne épp elég védelem, hogy az ember ne töltse túl stb. Nekem volt sok iPhone-om, egyiket úgy töltöttem, hogy az már a megszállottság keretin belül is extrémnak számít, mégsem degradálódott kevésbé. Anyi, hogy 20% alá ne nagyon menjen, de a többi kb. nem számít. Ha meg parázol, 15PM alatt már be lehet kapcsoni a 80%-ra töltés limitet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged