- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mike81
senior tag
válasz
Micsurin #4014 üzenetére
Most én nem vitát szeretnék gerjeszteni. De itt vagy az IPhone topikban is írtak már páran hogy beérett az AOD-on valami ikon. Igen nyílván ez sajnos a technologia sajátossága. De pl droidon azért ezt már nem lehet annyira hallani, olvasni hogy beégett a kijelző. Nekem zsinórban 3 Samsungom is volt egyik kijelzőjének sem volt semmi baja aktív AOD használat mellett sem. Bátrabban is mertem használni ott az AOD-ot mert pl ott ugye be lehetett állítani hogy csak akkor legyen aktív ha jött valami értesítés. Itt ez még nincs, lehet nem is lesz soha. De az biztos hogy én itt ebben a pixel tologatásos műsorban nem hiszek. Ami persze nem jelenti azt hogy minimálisan ne mozgatná. De én még ezt nem láttam itt. Én csak addig fogom használni az AOD-ot amíg nem lesz egy óra a telefon mellé. Jobb a békesség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest