- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mike81
senior tag
válasz
Micsurin #4014 üzenetére
Most én nem vitát szeretnék gerjeszteni. De itt vagy az IPhone topikban is írtak már páran hogy beérett az AOD-on valami ikon. Igen nyílván ez sajnos a technologia sajátossága. De pl droidon azért ezt már nem lehet annyira hallani, olvasni hogy beégett a kijelző. Nekem zsinórban 3 Samsungom is volt egyik kijelzőjének sem volt semmi baja aktív AOD használat mellett sem. Bátrabban is mertem használni ott az AOD-ot mert pl ott ugye be lehetett állítani hogy csak akkor legyen aktív ha jött valami értesítés. Itt ez még nincs, lehet nem is lesz soha. De az biztos hogy én itt ebben a pixel tologatásos műsorban nem hiszek. Ami persze nem jelenti azt hogy minimálisan ne mozgatná. De én még ezt nem láttam itt. Én csak addig fogom használni az AOD-ot amíg nem lesz egy óra a telefon mellé. Jobb a békesség
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest