Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Lehet tényleg öregszem így az 50 felé, de mindig nyitott voltam az újdonságokra, illetve szerintem a szériák között közel sincs már akkora ugrás, újdonság, mint mondjuk 10-15 éve! Gyerek is kapott egy Macbook Pro-t az egyetemre, ő kérte
illetve van egy Watch Ultra 2-m is és most rendeltem Telekomtól 2 iPad-et is magamnak meg asszonynak. Igaz csak sima 10th generáció, de amire kell bőven elég és az enyém szép kék lesz mint a 15PM.
-
jacis
nagyúr
Nekem is Tactikal tok volt rajta először. Végül azért került le a telefonról mert szinte lehetetlen volt lefejteni róla. Volt szitu amikor nagyon le kellett volna kapni róla a tokot de nem sikerült csak nagy szenvedés árán.
Nem olvastam melyik iPhone-ban gondolkodsz de ha i15PM akkor Neked adom ingyen a Tactikal tokom. Szólj ha kell. -
gretzky77
veterán
Köszi közben megtaláltam a letöltött dolgoknál, most kísérletezek vele. Igen itt ragadtam, az elején meg is hirdettem csak amennyiért vitték volna, annyiért úgy gondoltam nem adnám el, viszont időközben egész jól megszoktam, megbarátkoztam a másságával. Az androidra már úgymond ráuntam kicsit, ezért akartam rápróbálni az iOS-re és egyelőre maradok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest