- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Lehet tényleg öregszem így az 50 felé, de mindig nyitott voltam az újdonságokra, illetve szerintem a szériák között közel sincs már akkora ugrás, újdonság, mint mondjuk 10-15 éve! Gyerek is kapott egy Macbook Pro-t az egyetemre, ő kérte
illetve van egy Watch Ultra 2-m is és most rendeltem Telekomtól 2 iPad-et is magamnak meg asszonynak. Igaz csak sima 10th generáció, de amire kell bőven elég és az enyém szép kék lesz mint a 15PM.
-
jacis
nagyúr
Nekem is Tactikal tok volt rajta először. Végül azért került le a telefonról mert szinte lehetetlen volt lefejteni róla. Volt szitu amikor nagyon le kellett volna kapni róla a tokot de nem sikerült csak nagy szenvedés árán.
Nem olvastam melyik iPhone-ban gondolkodsz de ha i15PM akkor Neked adom ingyen a Tactikal tokom. Szólj ha kell. -
gretzky77
veterán
Köszi közben megtaláltam a letöltött dolgoknál, most kísérletezek vele. Igen itt ragadtam, az elején meg is hirdettem csak amennyiért vitték volna, annyiért úgy gondoltam nem adnám el, viszont időközben egész jól megszoktam, megbarátkoztam a másságával. Az androidra már úgymond ráuntam kicsit, ezért akartam rápróbálni az iOS-re és egyelőre maradok!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest