- iPhone topik
- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csakany2001 #4883 üzenetére
A telefon jó, ahogy a kamera is (15pro). De az IOS... hát nem tudom anno milyen volt, de én 15 hónap után csak azt éreztem h egyre több negatív dolgot kell lenyelnem. Így volt egy gyors döntés h vissza droid, amit egyelőre nem bántam meg
kamera parádés itt is. A rendszer meg olyan amilyen, de a lényeg h kevesebb kompromisszumot kell kötnöm, és nekem ez a lényeg.
-
knox83
senior tag
válasz
csakany2001 #4811 üzenetére
Gondolom a powerbank ugyanúgy melegíti mint a magsafe töltés, spigen arcfielddel töltöm és valami kibaszott forró lesz…ez tök mindegy hogy 16 pm vagy bármi más. Az üvegasztalra szoktam tenni hogy vezesse a hőt, tavaly mindig úgy töltöttem hogy a klíma is pont ráment. Azon kívül pusztulat tölteni, többször felfüggesztette a töltést…Fogalmam sincs miért nem csinál ezzel valamit az apple, huawei telefonjaim voltak, ilyen soha nem volt.
azért kíváncsi lennék a 36-38 fokos 16pm kamerázásra, én elhiszem hogy jobb lett valamivel a melegedés de a net tele van ugyanolyan heat issueval mint a 15pm. Teszteken egy 30-40 mpvel tovább bírja de utána ugyanúgy túlmelegszik. Én ezt nem mondanám korszakalkotónak.
-
Sasi001
senior tag
válasz
csakany2001 #4813 üzenetére
15pm kamera használatnál érezhető volt a melegedés, de semmi komoly, viszont 16pm még langyos se volt soha.
-
joey04
titán
válasz
csakany2001 #4811 üzenetére
Én nyáron csak a hamar viszavett fényerővel talákoztam. laggolni 1 évvel korábban a 13pm laggolt a hatalmas hőségben.
-
válasz
csakany2001 #4798 üzenetére
Megoldódott, összetört a füles. Problem solved!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csakany2001 #4651 üzenetére
Kamera alatt fel tud melegedni, ~30-40p vagy hason idő után. Játékok alatt pl alig van amivel melegszik... túl van lihegve ez nagyon. Aki szerint ez durvábban melegszik, annak nem volt Snapis flagship a kezében az elmúlt 2 évből...
-
hematoma1
senior tag
válasz
csakany2001 #4651 üzenetére
Köszi szépen.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
csakany2001 #4594 üzenetére
Talán egyedül a Huawei egyik modellje kínál hasonló, 3D alapú arc azonosítást, de az sem egyezik meg a FaceID-vel. Tény, hogy a robotos rendszer nem fejlődött ebben az irányban.
Magam sem szívesen váltanék másra, számomra tökéletes, amit ilyen téren nyújt az Apple. -
martin1369
aktív tag
válasz
csakany2001 #4565 üzenetére
Igen az megoldotta időközben.
-
xhege
veterán
válasz
csakany2001 #4549 üzenetére
Valóban jó tok szerintem is. Az egyetlen gondom vele, hogy nem magsafe kompatibilis.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csakany2001 #4549 üzenetére
Olyan tokom sose volt talán, köszönöm, ránézek.
-
joey04
titán
válasz
csakany2001 #4476 üzenetére
masszívan jobb?
-
joey04
titán
válasz
csakany2001 #4469 üzenetére
Ahh sima pro. Azt meg a 6"-os "mini" droidokhoz kell mérni. Az tuti kevesebbet bír, de azt meg hasonló droidhoz kell mérni. Mondjuk ez nehéz, nem tudom melyik droid ilyen erős és pici egyben...
-
joey04
titán
válasz
csakany2001 #4465 üzenetére
0-24 megy a mobilnet vagy wifi
szinténbetudható a gyenge térerőnek is bizonyos helyeken.
én nem utazás közben, de pl pont 2 helyen, melóhely bizonyos részein, és itthon szintén így vagyok, szar a térerő nagyon. Olyan 4 óra sot körül van nekem is naponta. Játszani nem szoktam én sem. 40% körül szokott lenni nap végén. Bő egy év alatt ment bele 19x ciklus. -
joey04
titán
válasz
csakany2001 #4461 üzenetére
naponta 2x is
jézus -
waszabi07
aktív tag
válasz
csakany2001 #4461 üzenetére
Én nem tudom ki hogy használja de nekem simán van 5-6 óra sot is egy nap ha van időm nyomkodni. Picit játszani is szoktam, úgy van este 9kor kb 30%-on, de van hogy este még 60%-al megy töltőre, 2-3 óra sot-al.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
csakany2001 #3942 üzenetére
Igaz...
-
waszabi07
aktív tag
válasz
csakany2001 #3632 üzenetére
Hmm akkor elgondolkodtató. 11 pro meg 13 pro max nálam pont készenlétben volt nagyon jó.
S24 ultra van most, de ez készenlétben sokat merül, wifin brutál jól bírja de mobilneten nem az igazi.
Az a baj munka közben nem is tudom tölteni, de van hogy este 30%on vagyok ezzel 4-5 óra kijelző idővel kb. -
Dnalorr
tag
válasz
csakany2001 #3315 üzenetére
Akkor valami szoftveres anomália lehet amit évek alatt nem sikerült még kijavítani
Szerencsére nekem se napi szinten jelentkezik, talán 3x két hónap alatt, csak nem tudtam hova tenni, hogy csörög a kezembe mint a bolond, én meg huzigálom mint a hülye, de semmi…
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csakany2001 #3166 üzenetére
+1
Mivel baromi sok mindent intézek a telefonon, kell a tudat, hogy rendszeresen frisssítik a biiztonságot. -
válasz
csakany2001 #3137 üzenetére
Én nagyon mellé nyúltam most, főleg hogy vodás vagyok 14 éve, és van 3 előfizetésem ami mind fullos csomagba van, így sok kedvezményt is kapok, ezért nyilván mindig meghosszabbítom a szerződést, így minden alkalommal hozzám dobtak egy aktuális csúcs telefont, részletre hoztam mindig, mikor ki lett fizetve, hoztam az újat. Ez már így megy kb 14 éve, az előd az s22 ultra volt, amikor letelt a részlet eladtam és kihoztam 15pm-ot, de álmomban sem gondoltam volna hogy függő a vodánál, így meg vagyok lőve, függő plusz részlet, eladni vagy cserélni nehézkes, valószínűleg megmarad most jövő év végéig, mert ugyanis tegnap voltam a vodánál és nem tudom kifizetni egyben, mert gondoltam kifizetem függetlenítem eladom, és veszek egy s24u-t, de nem járható út.
Nagyon sok dolog van ami eddig természetes volt most nem az, nem tudom megszokni a minden napok során, legrosszabb az, hogy vettél egy drága készüléket és nem szereted, így 49 évesen nem érdekel a márka, mert jelenleg azt érzem, hogy menő az iphone de használni számomra meg kín szenvedés. Nekem a 2 év alatt az s22u-t sem kellett újra telepíteni, soha nem fagyott le, semmi gondom nem volt vele. Körülbelül 5 évvel ezelőtt vettem egy iphone Xr-t jó fél évig használtam, és neki adtam a feleségemnek, nagyjából ugyan ezekkel a problémákkal, de azt hittem már eltelt 5 év fejlődött a rendszer személyre szabhatósága annyit hogy most már nem lesz gond, de szinte tök ugyan az, mint 5 éve volt. Az hogy a tiktok vagy messenger vagy egyéb applikációkat pörgetem néha, az egy 50 ezres telefonon is úgy működik, maga a telefont nem lehet saját ízlésemre szabni, az egyéb más problémák mellett ez a gond. Tudom hogy nagyon sok embernek jó, mivel a feleségemnek XR van a lányomnak vettem 15 pluszt, a bátyámnak 15pm van a feleségének 13 a lányának 13, egyedül a vejemnek van s21, szóval mikor összejön a család, majdnem mindenki iphone-os, nekik jó, nekem meg xanax kell hozzá
Van a szekrényben egy samsung a52, amit megtartottunk, cserekészüléknek ha kell, hát már gondolkodtam hogy szégyenszemre azt szedem elő, és ez bemegy a helyére xd
Na jó, az iphone legyen veletek, használjátok egészséggel -
joey04
titán
válasz
csakany2001 #3074 üzenetére
Más látószög. Attól még 3-5x között hulladék a PM sajnos.
-
válasz
csakany2001 #2932 üzenetére
Én csak arról írtam ami a bajom, a pozitívumokat nem említettem, most sem fogom, végül is vettem egy vezető cég csúcs termékét 500e ft-ért. Miért írjam le, hogy mi az ami szuper? Az az elvárásom, hogy az legyen, és (szinte) hibátlanul működjön.
-
Rossi
addikt
válasz
csakany2001 #2885 üzenetére
Kicsit ellentmondásos a poszt, csúcskategóriás telefonra megfizethető fólia...
Én évek óta Spigen GLAS.tR EZ Fit-et használok, gyakorlatilag a doboz felbontása után még bekapcsolás előtt kerül fel a telefonokra (XS, 12P, 14P, 15PM eddig).
Soha nem volt vele gondom, ellenben a 3x ennyibe kerülő UAG fóliával igen, a szélén belevegősödött, váltottam is vissza a Spigenre.
Pedig már vagy a 10. UAG tokomat használom nagy megelégedéssel.
-
tothl
addikt
válasz
csakany2001 #2885 üzenetére
Allee icenter-es panzerglass nekem bevált. Jól föl is tettek ott helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest