- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
csakany2001
senior tag
Pixel-t előbb vennék, mint Samsung-t. Ott azért történtek megosztóbb dolgok, nem azt mondom, hogy a Tensor miatt a Google sokkal vonzóbb lenne, de szoftveres téren előbb választanám a keresőóriás megoldását.
Apple-nek nem igazán szeretem az üzletpolitikáját, meg szerintem vastagon fog a ceruza is, de telefonból nálam biztosan elsők, néha-néha kacsingatok az android felé, de mióta váltottam, azóta nem sűrűn váltogatok telefont...
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
legenda
Mire gondolsz "átlag szavatossági idő" kapcsán?
Felváltva használok iOS és Android oprendszerű telefonokat - egy ideje leginkább már csak az Apple és a Samsung között ugrálok, a többi gyártó kipergett -, de leginkább csak megunom a rendszer és azért váltok. Ettől függetlenül érdekelne a fenti, hátha tudat alatt az is közrejátszik.
Mondjuk 2 évet még egyikkel sem bírtam ki, de némelyik közelített, ami nálam nagy szóRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MikeWazowski
veterán
Persze, csak valahogy tovább használják a szifonosok, mint az androidosok, legalábbis nekem ez idáig ez jött le. Aztán lehet tök nem így van... Én pl. most biztosan nem váltok két évig, de lehet három is lesz.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
addikt
Nekem valószínűleg a gép érkezése adja majd meg a lökést. A PC-vel nincs kedvem szórakozni. Mondjuk pár képet hackeltem már a telefonnal is, azzal azért nehezebb.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
BogyóBP
addikt
Kamerát tekintva a 13 hoz képest a 15 pro maxnak van valami változás? azon kivül hogy nagyobb is.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0