Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennél a szintnél már benne van a szubjektivitás, kinél mi a langyos/meleg/forró.
Az sem mindegy hány százalékról indul a töltés, mennyi az az idő amíg melegszik, mielőtt annyira belassul a töltés, hogy hűlni kezdene. Én 1-100 töltöm, 100-1-ig használom, ha valaki 30-80 között tartja az akkut, töltésnél ideje sincs melegedni, szinte.Előtted szóló írta, hogy töltötték haverral egyszerre. 100%-ban egyformák voltak a körülmények? Gondolom nem.
Szubjektív véleményekhez:
Decemberben vettem egy 65W-os baseus GaN töltőt, azt olvastam ezekről, hogy nem melegszenek annyira mint más technológiák. Mindent ezzel töltök azóta (óra, telefon, macbook), a legjobban forrósodó töltőm, most ezeken a meleg napokon 80 fok körül van a töltő ha maxon megy, eleinte zavart, most már nem érdekel, nem füstöl, nem gyújtotta még fel a házat, tudomásul vettem, hogy ilyen hulladék. -
Értem, akármi lehet, lehet, hogy fórumtárs telefonjának van valami baja.
Az is kérdés mit csinált töltés közben a telefon, icloud szinkron, indexelés, vagy bármi ami pörgette...Tokon keresztül langyos vagy kivéve? Nálam langyos-meleg töltés közben az alaplapnál, de úgy ahogy írtam, ha lenne rajta tok tuti, hogy forrósodna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch
- Formula-1 humoros
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest