Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jacis
nagyúr
ki hogy áll ilyen téren?
-
jacis
nagyúr
Ma rakattam az istyle-ban fel egy üveg fóliát. Nagyon profin felrakták a srácok. Egy éven belül kétszer kicserélik ha kérem. Nem kell indoklás sem. Ha hibátlan akkor is cserélik ha kérem.
-
jacis
nagyúr
Nekem is Tactikal tok volt rajta először. Végül azért került le a telefonról mert szinte lehetetlen volt lefejteni róla. Volt szitu amikor nagyon le kellett volna kapni róla a tokot de nem sikerült csak nagy szenvedés árán.
Nem olvastam melyik iPhone-ban gondolkodsz de ha i15PM akkor Neked adom ingyen a Tactikal tokom. Szólj ha kell. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Szombaton meg ma is egész nap navigáltam a telómmal. Meglepően jól bírta akksival és nem is melegszik vészesen. Számomra a droidos világ után nagyon nagy meglepetés ez a telefon. Nagyon örülök, hogy megvettem. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Megjött a tok a hét elején.
Fel is raktam. Fullos nagyon. A gombok olyanok mintha a telefonon nyomnám őket.
Ebben is patika az Apple.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, vettem az év elején egy nomad tokot a telefonomra de kicsit csalódás mert a sarkoknál buggyos egy kicsit és így mindig teli megy kosszal. Arra jutottam hogy veszek egy gyári apple szövet tokot. Valaki esetleg vett már ilyet és ha igen mi a tapasztalat vele kapcsolatban?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Vettem egy magsafe töltőt ( MediaMarkt-ból van Isy gyártmány) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom.
-
jacis
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #2993 üzenetére
Nekem is egy pár hónapos kitérővel több mint 10 éve csúcs androidos telefonjaim voltak. Decemberben vettem egy Z Fold 5 telót és gondoltam megy minden tovább. Aztán sokat szemeztem a i15PM-el is és gondoltam veszek egyet próbára, hogy milyen most egy iPhone-t használni. Felváltva használom őket, de egyelőre annyira meggyőzött az iPhone hogy maradok Apple felhasználó a továbbiakban. A Z Fold megmarad amíg működik aztán a droidnak egy időre nálam lőttek
Tegnap megnéztem az Apple Watch Ultra 2-t a telómhoz. Totál szerelembe este. Kezd bekebelezni az Apple ökoszisztéma. -
jacis
nagyúr
Srácok random 1 heti egyszer átvált éjjel a telefonom sötét módra amit úgy is felejt. Ilyenkor reggel nekem kell visszaállítani.
Másnál nem jelentkezik ez a hiba? -
jacis
nagyúr
Nekem a face id-val történő fizetés nagyon bejön viszont egy ponton rosszabb megoldás mint az ujjlenyomatos droidok.. motorozás közben ha bukóban megyek be fizetni akkor nem működik így mindig be kell pötyögni a kódomat. Ez az ujjlenyomatos droidok esetében nem téma.
-
jacis
nagyúr
válasz
mrThomi #2301 üzenetére
Érdekes olvasni amiket írsz mert ezek nekem is megvannak mint furcsaság 16 droid után. Én a foldot meg az i15PM-et nem első és másodtelóként használom hanem váltóban és így nekem nagyon bejön a két rendeszer párhuzamosan. Ha csak ios-t kellene használnom lehet nehezebb lenne. Viszont mikor kijött a 15-ös széria nagyon megtetszett hogy végre van usb-c és a titán keret meg végre a káva a kijelző körül is esztétikus és nem olyan ormótlan vastag. Összeségében nagyon megszerettem az iphone-t is.
-
jacis
nagyúr
válasz
TheBikerider #2079 üzenetére
24 január
5
-
jacis
nagyúr
Venni szeretnék egy magsafe powerbankot a telómhoz. Ki mit ajánl? Kinek mi vált be?
-
jacis
nagyúr
Megjött a tok a telóra. Nagyon tetszik. Ilyet rendelrem rá: [link]
-
jacis
nagyúr
Még abban segítsetek légyszi, hogy lehet a némítást ütemezni? Este 21:00-tőle reggel 7:30-ig kellene.
A másik a csúsztatással írás ami kellene még.
Köszi előre is. -
jacis
nagyúr
Srácok hogy lehet az megoldani azt hogy csengőhang legyen de értesítésihang ne. Ugyanez a kérdés a rezgéseket illetően.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, csatlakozom egy i15 pro max titán verzióval. Nagyon régen használtam már iPhone-t így még csak ismerkedek de egyelőre tetszik teló. Akksi szempontjából meglepő hogy mennyivel jobban kezeli mint a droid. Döbbenetes különbség van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest