- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Mikortól lesz tölthető a publikus béta? (iOS26)
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Megoldható, hogy ha fülessel hallgatok zenét akkor ne dobja fel (hangosítás közben) a telefon, hogy túl hangos és nem engedi tovább hangosítani a fülesen keresztül?
Illetve a másik ami nagyon zavaró, hogy zenét hallgatok bejön egy hívás és ha sokáig beszélek akkor bezárja a youtube-ot a háttérben. Ezt hogy lehet kiküszöbölni? -
-
jacis
nagyúr
ki hogy áll ilyen téren?
-
jacis
nagyúr
Ma rakattam az istyle-ban fel egy üveg fóliát. Nagyon profin felrakták a srácok. Egy éven belül kétszer kicserélik ha kérem. Nem kell indoklás sem. Ha hibátlan akkor is cserélik ha kérem.
-
jacis
nagyúr
Nekem is Tactikal tok volt rajta először. Végül azért került le a telefonról mert szinte lehetetlen volt lefejteni róla. Volt szitu amikor nagyon le kellett volna kapni róla a tokot de nem sikerült csak nagy szenvedés árán.
Nem olvastam melyik iPhone-ban gondolkodsz de ha i15PM akkor Neked adom ingyen a Tactikal tokom. Szólj ha kell. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Szombaton meg ma is egész nap navigáltam a telómmal. Meglepően jól bírta akksival és nem is melegszik vészesen. Számomra a droidos világ után nagyon nagy meglepetés ez a telefon. Nagyon örülök, hogy megvettem. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Megjött a tok a hét elején.
Fel is raktam. Fullos nagyon. A gombok olyanok mintha a telefonon nyomnám őket.
Ebben is patika az Apple.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, vettem az év elején egy nomad tokot a telefonomra de kicsit csalódás mert a sarkoknál buggyos egy kicsit és így mindig teli megy kosszal. Arra jutottam hogy veszek egy gyári apple szövet tokot. Valaki esetleg vett már ilyet és ha igen mi a tapasztalat vele kapcsolatban?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Vettem egy magsafe töltőt ( MediaMarkt-ból van Isy gyártmány) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom.
-
jacis
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #2993 üzenetére
Nekem is egy pár hónapos kitérővel több mint 10 éve csúcs androidos telefonjaim voltak. Decemberben vettem egy Z Fold 5 telót és gondoltam megy minden tovább. Aztán sokat szemeztem a i15PM-el is és gondoltam veszek egyet próbára, hogy milyen most egy iPhone-t használni. Felváltva használom őket, de egyelőre annyira meggyőzött az iPhone hogy maradok Apple felhasználó a továbbiakban. A Z Fold megmarad amíg működik aztán a droidnak egy időre nálam lőttek
Tegnap megnéztem az Apple Watch Ultra 2-t a telómhoz. Totál szerelembe este. Kezd bekebelezni az Apple ökoszisztéma. -
jacis
nagyúr
Srácok random 1 heti egyszer átvált éjjel a telefonom sötét módra amit úgy is felejt. Ilyenkor reggel nekem kell visszaállítani.
Másnál nem jelentkezik ez a hiba? -
jacis
nagyúr
Nekem a face id-val történő fizetés nagyon bejön viszont egy ponton rosszabb megoldás mint az ujjlenyomatos droidok.. motorozás közben ha bukóban megyek be fizetni akkor nem működik így mindig be kell pötyögni a kódomat. Ez az ujjlenyomatos droidok esetében nem téma.
-
jacis
nagyúr
válasz
mrThomi #2301 üzenetére
Érdekes olvasni amiket írsz mert ezek nekem is megvannak mint furcsaság 16 droid után. Én a foldot meg az i15PM-et nem első és másodtelóként használom hanem váltóban és így nekem nagyon bejön a két rendeszer párhuzamosan. Ha csak ios-t kellene használnom lehet nehezebb lenne. Viszont mikor kijött a 15-ös széria nagyon megtetszett hogy végre van usb-c és a titán keret meg végre a káva a kijelző körül is esztétikus és nem olyan ormótlan vastag. Összeségében nagyon megszerettem az iphone-t is.
-
jacis
nagyúr
válasz
TheBikerider #2079 üzenetére
24 január
5
-
jacis
nagyúr
Venni szeretnék egy magsafe powerbankot a telómhoz. Ki mit ajánl? Kinek mi vált be?
-
jacis
nagyúr
Megjött a tok a telóra. Nagyon tetszik. Ilyet rendelrem rá: [link]
-
jacis
nagyúr
Még abban segítsetek légyszi, hogy lehet a némítást ütemezni? Este 21:00-tőle reggel 7:30-ig kellene.
A másik a csúsztatással írás ami kellene még.
Köszi előre is. -
jacis
nagyúr
Srácok hogy lehet az megoldani azt hogy csengőhang legyen de értesítésihang ne. Ugyanez a kérdés a rezgéseket illetően.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok, csatlakozom egy i15 pro max titán verzióval. Nagyon régen használtam már iPhone-t így még csak ismerkedek de egyelőre tetszik teló. Akksi szempontjából meglepő hogy mennyivel jobban kezeli mint a droid. Döbbenetes különbség van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest