- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
válasz
Adee_91 #1767 üzenetére
Nekem 15ProMax van
Egyáltalán nem melegszik azaz ritkán játszok a Resident Evil-t próbáltam annál éreztem.
Az Asphalt-nal ami nagy játéknak mondható még ott nem.
De játék nélkül fotózás stb nem érzem.
11pro max-ról váltottam azzal hasonlítva az aksi időt sokkal jobb most a 15PMA kamera bug az nálam is jelentkezik amit fentebb írtak, hogy nem jön be a kamera képe de kilővőm és utána jó ez valószínű javítva lesz.
-
Navaren
aktív tag
válasz
Adee_91 #1762 üzenetére
Szuper
.
Örülök, hogy Nálad a legtöbb dologgal minden rendben.A nyári melegedés miatt én nem aggódnék, gond azért nincs, csak tényleg érezhetően melegebb az én telefonom is, mint a 13 Pro volt azonos felhasználás alatt.
Szerk.: kamera app nem fagy (kopp-kopp), egyszerűen képet nem ad szenzor felől, miközben a kamera app elemei (shutter gomb, mód, zoom, vaku, stb., még Deep Fusion/Night mode indikátorok is, ha épp futnak,) látszanak, fókuszt is lehet "választani", ha odaböksz valahova, csak ahol azt látnád, hogy mit lát a kamera, az a rész fekete.
Mintha egy bazinagy fekete kartonlapot fotóznál.Kilép-belép és jó. Nem tragikus hiba, csak bosszantó és viszonylag gyakori (mondjuk 15-20 indításonként előjön, főleg főképernyőn keresztül, nem kamera app-indítással)
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest