- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor077
újonc
válasz
gretzky77 #4274 üzenetére
hát mikor megpróbálom a másik telefon biztonsági mentését rátölteni vagy átvinni a korábbiról az adatokat, akkor egyből jelzi, hogy 18-as ios kell, letölti, előkészíti majd meghal. Ez előtt gyakorlatilag csak nyelvet választok, beállítom a wifit, facetime jelkód van és kész, más semmi
-
Mike81
senior tag
válasz
gretzky77 #3953 üzenetére
Most még arról pötyögök. De.még jó is hogy maradt mert amúgy telefon nelkül maradtam volna. Az egyik gyerekem a tartalék telefon elbitorolta
De eladás lesz sorsa a Watch 6 Proval egyetemben. Tervben van egy Watch 7 vagy 8 a nagyobb kijelzős. Nekem az bőven elég lesz.
Edzéshez és.értesítékhez kell csak, és nekem nem gond ha fürdés közben fel.kell dobni tölteni.
A 18-as ios volt a végső érv. De ha nem ilyen.lett volna akkor is váltok szerintem -
Mike81
senior tag
válasz
gretzky77 #3951 üzenetére
Ééés magára ismert!!!
Hát ugy hogy adtam a sz@rnak egy jó nagy pofont. Elgurultam Yettel üzletbe mert nem lehet az egyedi díjcsomag miatt online rendelni csak személyesen vagy ha leadok egy ürlapot amire 30 napjuk van válaszolni. Szóval elgurultam Dunaujvárosba de nem volt nekik csak Pro. Persze elötte.próbáltam hívni az üzletet de nem vettek fel egyszer sem. Viszont ennek ellenére megcsinaltunk mindent. Már hétfőn ki is küldték volna de én nem.leszek otthon a feleségem meg csak közjegyzős meghatalmazással vehetné át. Ezért maradtunk a csütörtökben mert akkor már otthon leszek. -
xhege
veterán
válasz
gretzky77 #3858 üzenetére
Én az Xs óta mindegyik új széria pro vagy pro max verzióját kipróbáltam. Mellette a Note9 óta az összes Samsung flagshipet és Pixel 4-től a Pixel 7 Proig a pixeleket is. Meg 1-2 Huaweit, Honort, Oppot, Xiaomit.
A droid oldalra már nem tervezek visszatérni, a 15PM meg még 1-2 évig tuti kiszolgál. Most én sem vagyok izgatott. Aztán tényleg lehet, hogy közeledve az 50-hez változik az ember. -
knox83
senior tag
válasz
gretzky77 #3751 üzenetére
Én rosszul voltam tőle, hogy ökoszisztéma meg minden apple, sok ismerősöm így tolja régóta, néztem rájuk ferde szemmel. Csak az apple féle ökoszisztémától mentsen meg a jó isten
Nekem volt 2006-2011 macbook prom (ezüst bill. Sima core duo) aztán vettem egy másikat 2011-2015 (fekete billentyűs core 2 duo) mindkettő nagyon jó volt, zenére használtam bár úgy tudtak melegedni hogy a lábamról leégett a szőr, a ventillátor úgy pörgött mintha fel akarna szállni. Eszembe sem jutott ezen kívül telefont venni vagy más apple terméket főleg úgy nem, hogy a második gépről kiderült gyári hibás (legendás gpu kernel panic) bevették alkatrésznek 40 ezer forintért
Azóta észre sem vettem de szép lassan Tim Cook beköltözött hozzám, céges telefon i13, laptop M1 macbook air és az i15pm -
-
válasz
gretzky77 #3146 üzenetére
Kicsit bonyolultabb a dolog, mivel a RED Infinity 5G csomaggal együtt van a telefon, és benne a készülékbiztosítás is, így ha kifizetem a telefont, nem akarok egy olyan csomagot ami 18k csak azért mert biztosítás is van benne, elég a red max 5g vagy a RED Free 5G ami 10k, így visszafelé módosítani csomagot nem lehet. de nem akarok itt belemenni, és másokat untatni az én hülyeségemmel, már az is sok amit eddig írtam, sorry mindenkitől, az én bajom, én butaságom volt.
-
-
törölt tag
válasz
gretzky77 #3004 üzenetére
Dehogy. Ha userek feedback bombáznak egy céget mindenféle opciókról (nekem is lenne pár kívánságom), az simán belefér a természetes fejlődésbe. Például bár nekem nincs és nem lesz Pro Max méretű telefonom, pont itt ebben a topikban én is aláírom, hogy a méretnövekedést szoftveres oldalról nem nagyon követték le Cupertinoban, jogos igény lenne pl. a fixen fentről lefele ikonrács megváltoztatása. Ha már láthatatlan widget appokkal lehet tologatni lefele, akkor ennyi erővel legyen rá gyári módszer.
Inkább azzal van bajom, amikor törvények alapvetően megváltoztatják a terméket a cég filozófiájával ellentétesen. Az már akkor valami más lesz. Érdekes EU DMA kijött és a Spotify, Epic, Microsoft, Mozilla stb. mind elégedetlenek továbbra is. (warez vérpistike is, mert a sideload lehetőség nem olyan sideload lehetőség lett)
-
mrThomi
addikt
válasz
gretzky77 #2409 üzenetére
Na, közbe volt most időm, ránéztem. Az volt a baj, amire félig meddig gondoltam is, hogy nem az én apple id-men kereztül volt regisztrálva a béta programba, majd vissza lett állítva gyári beállításokra, így nem érzékelte, de most hozzáadtam a fiókomat és ki is dobta a legfrisebb béta 2-t, illetve az eltávolítás lehetőségét is. [kép]
-
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2402 üzenetére
Én úgy tudom (én is mint friss felhasználó, de ezt próbáltam még a 14PM-el), hogy ha stabilra állítod, nem fog vissza
frissülni, hanem majd hivatalosan is kiadják azt ami rajta van most vagy frissebbet és akkor már stabil vonalon leszel. Szóval csak beállítod stabilra és egyszer frissül stabilra.Bocs nem Neked akartam válaszolni, de Te is nagy részét megválaszoltad, ezért mrThomi fórumtársnak szántam a választ...
-
mrThomi
addikt
válasz
gretzky77 #2397 üzenetére
Öszintén én nem is néztem... haver tette fel magának gondolom aztán mikor átvettem tőle nem tette vissza. Csak egy gyári visszaállítast csinált, azzal nem kellett volna a nem bétára vissza álnia ? Vagy hogy kell ezt visszatenni ?
használom 1 hete eddig semmi negatív tapasztalat vagy ami barmi feltünö lenne. Igaz nem os vagyok egy hard ips user csak most neztem ra -
soko70
aktív tag
válasz
gretzky77 #2352 üzenetére
Nekem is van mind a kettő 15PM és a S24U. Munkám miatt preferálom a ceruza elő - a képernyőre ír - most kezdem csak felfedezni az új lehetőségeket ami a S23U-ban nem volt. A 15PM azzal mindent. Fotó, bank, stb. Egyelőre, de sajnos az S24U beszélgetési hang minősége nekem ratyi.
-
-
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2334 üzenetére
Igen, így bizton nincs visszaút, elvágom a szálakat!
Amúgy a Honor nagyon erős ellenfél a 15PM-nek, csak Androidos vonalon. Valamiben szinte ugyanolyanok, valamiben egyik, valamiben a másik a jobb. Nem mindenben veri el az iPhone a Honort, pedig azt hittem. Ma már végre az appjaim rajta vannak az új telón, kezdem kiismerni magam, mi hol van. Lassan alakul a helyzet... -
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2200 üzenetére
Pontosoan így érzek én is! Azt olyan kudarcnak, félbehagyottnak éltem meg, hogy nem ismertem/szoktam meg az iOS-t. Főleg, hogy sok évig informatikával dolgoztam és sosem szerettem feladni, ha valami nem ment azonnal. A "ráuntam" az jó szó, az Androidnál már megszoktam, fejből megy mit és hogyan, de az iOS az kihívás, sok mindent hirtelen azt sem tudom hol keressem.
-
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2198 üzenetére
Most is azt nyomkodom.
Majd csak akkor hirdetem meg, ha megtörtént az átköltözés az iPhone-ra. Egyszer belefutottam, hogy 0-ról kezdtem iOS-el és már eladtam a régi telefont.
Azóta megtanultam a sorrendet. Amúgy iszonyatosan jó fotókat csinál a Honor, vannak félelmeim is, hogy jó irányba megyek -e, de tetszik a 15PM nagyon, majd kiderül pár hónap múlva. Az elmúlt 3 hónapban végigmentem a Xiaomi, Samsung, Honor magaskategóriás telefonjain, de valahogy a iOS-t nem tudom elengedni, hátha a 15PM-el sikerül tartós kapcsolatot kialakítani.
-
osonte
őstag
válasz
gretzky77 #2188 üzenetére
Köszi!
Újra nekifutok, a 14PM-nek csak 2 hónapot adtam és nem akartam elfogadni a iOS korlátait az Androidhoz képest, azóta pár Androidos csúcskészüléket végigpróbáltam és mind valamiben kiemelkedő volt, de az iOS stabilitását semelyik sem hozta, ezért úgy döntöttem, hogy türelmesebb leszek az Iphone rendszerével és megpróbálok én alkalmazkodni hozzá, hogy másképp működnek a dolgok, mint ahogy megszoktam (ez előtte hiányzott belőlem). Szeretnék egy stabil telefont minimum 4 évre, remélem most sikerül, hiszen rajtam is múlik.
-
-
válasz
gretzky77 #1969 üzenetére
Nem lehet épp ez a szívás benne. A napit is ugye 0-24ig mutatja. Vagyis ha pl. éjfél után még használod 1-2 órát, majd úgy teszed töltőre, akkor az a napi SOT-hoz hozzáadódik. Plusz a napi részen még rá kell nyomni az adott napra, addig az átlagot mutatja. A másik meg ugye az elmúlt 24 óra, ami mindig az adott pillanathoz képest vissza 24 órás intervalllumban mutatja a SOT-ot, így ott is lehet töltés előtti és után is benne a SOT-ban.
-
rankesz
veterán
válasz
gretzky77 #1934 üzenetére
Ticwatch 5 állítólag nem áll már szóba az iphone-al csak pro 3 és ultra. Nekem az utóbbi van, bár egy ideje nem használom mert jött egy watch 9-es.. Azóta kapott a ticwatch egy főverzió frissítést de nem próbáltam napi használatban. A régi rendszer annyiban zavart hogy wltávolódás után nem akart magától újra csatlakozni
-
válasz
gretzky77 #1934 üzenetére
Én még S2 watch-al kezdtem, volt utána S4-S7, majd ultra van most. Eleinte azt gondoltam, felesleges dolog, de mostmár meg nem tudnék lenni nélküle. Próbáltam csomó okosórát, de egyik sem olyan jó, mint az AW. Ez minden területen hoz egy erőset, de nem kiemelkedőt. Úgy értem, ott van pl. a Garmin órák, sportra jobbak, viszont mint okosóra, hívás, értesítés, stb. kezelésben messze elmarad egy Apple Watch-tól.
Plusz durva, milyen szépen rezeg a benne lévő "taptic engine" itt is remekül teljesít. Mindig felébredek rá és asszony meg nem zavarja, hogy a telefon csörög (bezzeg fordítva, ő két telefont szundiztat 5 percenként min. egy órán át).
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
gretzky77 #1564 üzenetére
A különböző méretű widgetekkel lehet picit variálni: [kép]
Illetve, ha jól emlékszem, korábban szóba került, hogy léteznek erre a célra alkalmazások, melyek “üres” widgetet tudnak kirakni. Nem jártam bővebben utána, mert nekem teljesen megfelel, ahogy azt az Apple megírta az iOS-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest