- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#31816946 #4116 üzenetére
Nem kaptál vírust.
Mindazonáltal meglepődöm, hogy valaki használ ilyen hulladék képfeltöltő oldalt, miközben itt van a PH sajátja.————————————————
@Zsolt,72: Itt mondok köszi-t a megerősítésedre, hogy Apple Devices-ben lehet csinálni tiszta telepítést. 🙂
Sajnos az általános iPhone topik kiesett a kezeim közül, el vagyok maradva +400 hozzászólással. 😁
-
Sasi001
senior tag
válasz
#31816946 #3669 üzenetére
Amikor áttörlöm a kijelzőt akkor szoktam sima szemüvegtörlő kendővel áttörölni, de ha nagyon maszatos akkor enyhén vizes kendővel. Havonta egyszer leveszem de nekem semmi por nincs alatta, persze ez biztos függ a használati körülményektől. Régebben hamar kopott a sarka most ezt nem vettem észre. November óta két gyári szilikon tokot használok és nincsennek megkopva.
-
thomas77
senior tag
válasz
#31816946 #3405 üzenetére
Nem fut le az iMessage sms-es hitelesítés. Asszem' egy angol számra küld sms-t a telefon. Ha ezt az sms-t nem tudja elküldeni valamiért, akkor időnként rápróbál újra. Ekkor jön a figyelmeztetés.
Sim csere után fordulhat elő.
Hogy miért nem sikerül elküldenie az sms-t? Lehet, hogy nincs egyenleged. Vagy tiltva van a nemzetközi kimenő hívás/sms.
A szolgáltató elvileg nem számlázza ki ezeknek a hitelesítő sms-ek díját, de a Yettel EU-n kívül nem nyeli be. -
válasz
#31816946 #662 üzenetére
Engem is az érdekelne, van-e olyan, ami minél jobban kiér a szélére, csak 15PM-ra. Ugyanis a fekete keretes, amit vettem, kitakar körben egy picit a display-ből. Így olyat szeretnék venni, ami "egyben üveg", fekete keret nélkül. A spigen EZFit meg ahogy nézem azért nem lóg ki eléggé a szélére, kellene neki vagy fél mm még, hogy jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest